Uddannelse herres - koncentration højere uddannelse lederskab

Generelt

7 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Med en national fokus på uddannelse, der er en efterspørgsel efter ledere, der besidder både undervisningserfaring og de færdigheder til effektivt at forme og påvirke fremtiden for området. Det er derfor, vi har udviklet vores kandidatuddannelse i uddannelse, med koncentrationer i Curriculum Leadership, Educational Leadership og Videregående Uddannelser Leadership - at hjælpe undervisere videre i deres karriere og blive morgendagens ledere.

Ved at tjene en Master i uddannelse, vil du have en bedre forståelse af læringsteori, forskning og evaluering, udvikling af læseplaner og undervisningsteknologi. Denne kombination af færdigheder kan give et stærkt fundament for en række pædagogiske lederskab karriere.

Program Kursusaktiviteter

Vores Master i Uddannelse kan omfatte disse kurser:

Contemporary Issues in Education: Vurdere synspunkter på aktuelle emner og tendenser i uddannelse teori og praksis fra både en skole og national uddannelse perspektiv.

Educational Technology og Emerging Media: Se, hvordan computere, er web-baserede ressourcer og multimedier bruges til at engagere K-12 skoleelever i problemløsning, kreativ undersøgelse og kollaborativ læring.

Uddannelsesforskning: Lær de nødvendige færdigheder til kritisk revision, vurdere og evaluere pædagogisk forskning ved hjælp af både kvantitative og kvalitative metoder.

Pædagogisk Måling og vurdering: Undersøg teorier og teknikker til pædagogisk måling og vurdering af curriculum planlægning, udvikling, levering, feedback og forbedring.

Mange måder at lære

DeVry tilbyder undervisning flere forskellige måder:

 • På et DeVry campus placering
 • online
 • Gennem samarbejde udvidede klasseværelser

Bemærk, at programmet, kurser, og udvidet tilgængelighed klasseværelset varierer efter placering.

Kandidatgrad i uddannelse Karriere Oversigt

Som uddannelsesområdet fortsætter med at udvikle sig, vil der være ikke kun nye og forskelligartede karrierer inden for uddannelse, men også et stigende behov for at finde ledere, som forstår landskabet i dette område. Optjening din kandidatgrad i uddannelse med en koncentration i Curriculum Leadership eller Educational Technology Leadership kunne give dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at drage fordel af disse karrieremuligheder og positionere dig til at være en uvurderlig førende på dette område.

Professionelle ansvar

Når du tjener din kandidatgrad i uddannelse, kan du være parat til at fremme din karriere i en række pædagogiske lederroller. Karriere i uddannelse kunne omfatte følgende ansvarsområder:

 • Tilsyn undervisere, ansatte og studerende på de K-12 niveauer
 • Planlægning for faglig udvikling gennem løbende og kumulativ pensum forbedring
 • Design læseplaner og uddannelsesprogrammer for enkeltpersoner og grupper på uddannelsesområdet
 • Integration af digitale ressourcer og nye teknologier i lektionsplaner at lette lærerig oplevelse
 • Rådgivning om metoder og strategier for kommunikation på tværs af forskellige medier
 • Gennemførelse af forskning for at integrere praktiske klassiske og aktuelle pædagogiske metoder i klasseværelset

Karrieremuligheder

DeVry University kandidater i uddannelse kunne være parat til at indtaste en af ​​mange karriere felter:

 • Pædagogisk Rådgivning
 • Fjernundervisning
 • Akademiske Services
 • Uddannelse og udvikling

Ressourcer

Program guide
Undervisningen

VIDEREGÅENDE UDDANNELSE LEDERSKAB KONCENTRATION

Med den igangværende udvikling og implementering af pædagogiske initiativer, der inden for de videregående uddannelser i hastig forandring. Industrien overgangen til en performance-baseret arbejde kultur, hvor undervisere og skoleforvaltninger opfordres til at vedtage iværksætteradfærd og administrere universiteterne som en forretning. Hvis du søger viden og evne til positivt at påvirke videregående uddannelse udvikling, kan vores kandidatgrad i uddannelse med en videregående uddannelse Leadership Koncentration hjælpe dig med at opnå succes. Du vil lære at analysere klasseværelset og skole-dækkende uddannelsesmæssige behov, og vurdere vigtige spørgsmål, forslag og reformer fra professorer, der har erfaring inden for videregående uddannelse.

Program Kursusaktiviteter

Vores kandidatuddannelse i uddannelse med en koncentration i videregående uddannelse Lederskab kan omfatte disse kurser:

Higher Education Leadership: Dette kursus gennemgår teorier om højere uddannelse lederskab gennem nutidige sager funderet i historie og praksis og indrammet i tilgange til "teorier til handling."

Studerende i videregående uddannelse: Dette kursus introducerer erhvervet studerende anliggender, fra dets historiske og filosofiske fundament, til praktiske aspekter af organisering og administration af tjenester og programmer, der støtter post-sekundære studerende.

Økonomistyring i videregående uddannelse: Dette kursus introducerer likviditetsstyring og finanspolitiske ansvar i post-sekundære indstillinger. Finansiel planlægning for langsigtet (kapital), er kortvarig (drift) og (ekstra) tildelinger selvbærende ressource fremhæves.

Faculty Development i videregående uddannelse: Dette kursus undersøger kritiske aspekter af karriere-lange fakultet udvikling i de videregående uddannelser. Emnerne omfatter design og processen med at etablere programmer for bæredygtig fakultet udvikling på tværs af institutionelle typer.

Problemer i videregående uddannelse: Dette kursus introducerer vigtige temaer og problemstillinger på videregående uddannelser, med den nuværende praksis og udfordringer betragtes fra deres historiske og sociale oprindelse.

Higher Education Leadership Karriere Oversigt

Vores koncentration i Higher Education Leadership kan hjælpe dig med at blive en frontløber i en række spændende karrierer, herunder direktør for Akademiske Services, dekan for Studenterservice eller School President. Hjulpet af de grundlæggende værktøjer og forståelse du kan vinde ved at optjene denne grad, kan du effektivt forme fremtiden for videregående uddannelser lederskab.

Karriere i uddannelse lederskab er hastigt voksende og står til at stige i de kommende år. Faktisk Bureau of Labor Statistics projekter beskæftigelse af postsecondary uddannelse administratorer vil vokse med 9% procent fra 2014 til 2024. 1

1 "Occupational Outlook Handbook, postsecondary uddannelse Administratorer", Bureau of Labor Statistics, indkøbt juli 2016 http://www.bls.gov/ooh/management/postsecondary-education-administrators.htm

Professionelle ansvar
Optjening din Master of Science i Uddannelse grad kan forberede dig til at undervise i en række ikke-certificeret uddannelsesområder højere eller de videregående uddannelser administration eller relaterede positioner. Dine faglige ansvar kan omfatte:

 • Udvikling og styring af alle aspekter af indskrivning, journalføring, udskrifter, student håndbog, campus katalog (r), kalendere, tidsplaner, software system funktionalitet og eventuelle andre akademiske praktiske værktøjer.
 • Lettere indlæggelser, karriereudvikling og rådgivning. Organisering møder for at gennemgå og direkte skolepolitik, testprocedurer, og sikrer overensstemmelse med statslige love og regler. Chairing og deltage i udvalg et kollegium.
 • Design, udvikling og levering af programmer for college og universitet præsidenter og andre senior niveau campus ledere. Organisering periodiske fokusgrupper og rundbordssamtaler af campus ledere, foreningens repræsentanter fundament personale og højere lærde uddannelser for at identificere nye tendenser og problemstillinger, som påvirker den institutionelle ledelse, forvaltning og effektivitet.
 • Forudsat lederskab og strategisk retning for et kollegium, tilsyn kritiske politiske og fortalervirksomhed. Ansvarlig for at skabe en vision for dag-til-dag operationer, der arbejder med direktionen om fiskale indsats, og fremme et kollegium omdømme på et lokale, statslige og nationalt plan.

Karrieremuligheder

DeVry University kandidater med denne fusion kan være forberedt til en karriere som:

 • Direktør for Akademiske Services, der udvikler og styrer alle aspekter af indskrivning, journalføring, udskrifter, student håndbog, campus katalog (r), kalendere, tidsplaner, software system funktionalitet og eventuelle andre akademiske praktiske værktøjer. *
 • Dekan for Student Services, som serverer et udvalg af funktioner, herunder indlæggelser, karriereudvikling og rådgivning. De lette møder for at gennemgå og direkte skolepolitik, testprocedurer, og sikre overholdelse af statslige love og regler. De kan stol og deltage i udvalg et kollegium.
 • Skole formand, der giver lederskab og strategisk retning for et kollegium, tilsyn sine kritiske politiske og fortalervirksomhed. De er ansvarlige for at skabe en vision for dag-til-dag operationer og arbejde med direktionen at sikre, at et kollegium fortsat skattemæssigt lyd. *

* Beskæftigelsen i dette erhverv kan kræve års relevant erfaring.
Vigtig information om de pædagogiske gæld, indtjening og gennemførelsesprocenter for studerende, der deltog DeVry kan findes på devry.edu/degree-programs/ge.html

Senest opdateret Dec 2016

Om skolen

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer ... Læs mere

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer I-20, and degree completion programs. At DeVry, you can earn a reputable degree from an accredited university respected by top employers around the globe. Minimer
Chicago , Chicago , New York , Pomona , Los Angeles , Fremont , New York + 6 Mere Mindre