Med en national fokus på uddannelse, der er en efterspørgsel efter ledere, der besidder både undervisningserfaring og de færdigheder til effektivt at forme og påvirke fremtiden for området. Det er derfor, vi har udviklet vores kandidatuddannelse i uddannelse, med koncentrationer i Curriculum Leadership, Educational Leadership og Videregående Uddannelser Leadership - at hjælpe undervisere videre i deres karriere og blive morgendagens ledere.

Ved at tjene en Master i uddannelse, vil du have en bedre forståelse af læringsteori, forskning og evaluering, udvikling af læseplaner og undervisningsteknologi. Denne kombination af færdigheder kan give et stærkt fundament for en række pædagogiske lederskab karriere.

Program Kursusaktiviteter

Vores Master i Uddannelse kan omfatte disse kurser:

Contemporary Issues in Education: Vurdere synspunkter på aktuelle emner og tendenser i uddannelse teori og praksis fra både en skole og national uddannelse perspektiv.

Educational Technology og Emerging Media: Se, hvordan computere, er web-baserede ressourcer og multimedier bruges til at engagere K-12 skoleelever i problemløsning, kreativ undersøgelse og kollaborativ læring.

Uddannelsesforskning: Lær de nødvendige færdigheder til kritisk revision, vurdere og evaluere pædagogisk forskning ved hjælp af både kvantitative og kvalitative metoder.

Pædagogisk Måling og vurdering: Undersøg teorier og teknikker til pædagogisk måling og vurdering af curriculum planlægning, udvikling, levering, feedback og forbedring.

Mange måder at lære

DeVry tilbyder undervisning flere forskellige måder:

 • På et DeVry campus placering
 • online
 • Gennem samarbejde udvidede klasseværelser

Bemærk, at programmet, kurser, og udvidet tilgængelighed klasseværelset varierer efter placering.

Kandidatgrad i uddannelse Karriere Oversigt

Som uddannelsesområdet fortsætter med at udvikle sig, vil der være ikke kun nye og forskelligartede karrierer inden for uddannelse, men også et stigende behov for at finde ledere, som forstår landskabet i dette område. Optjening din kandidatgrad i uddannelse med en koncentration i Curriculum Leadership eller Educational Technology Leadership kunne give dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at drage fordel af disse karrieremuligheder og positionere dig til at være en uvurderlig førende på dette område.

Professionelle ansvar

Når du tjener din kandidatgrad i uddannelse, kan du være parat til at fremme din karriere i en række pædagogiske lederroller. Karriere i uddannelse kunne omfatte følgende ansvarsområder:

 • Tilsyn undervisere, ansatte og studerende på de K-12 niveauer
 • Planlægning for faglig udvikling gennem løbende og kumulativ pensum forbedring
 • Design læseplaner og uddannelsesprogrammer for enkeltpersoner og grupper på uddannelsesområdet
 • Integration af digitale ressourcer og nye teknologier i lektionsplaner at lette lærerig oplevelse
 • Rådgivning om metoder og strategier for kommunikation på tværs af forskellige medier
 • Gennemførelse af forskning for at integrere praktiske klassiske og aktuelle pædagogiske metoder i klasseværelset

Karrieremuligheder

DeVry University kandidater i uddannelse kunne være parat til at indtaste en af ​​mange karriere felter:

 • Pædagogisk Rådgivning
 • Fjernundervisning
 • Akademiske Services
 • Uddannelse og udvikling

Ressourcer

Program guide
Undervisningen
Koncentration i Educational Leadership

Pædagogiske ledelse FUSION

Den måde, vi måler resultater i vores skoler er under forandring, og vi har brug for ledere, som er opmærksom på de unikke krav, der står uddannelse i dag. At hjælpe med at give lærerne de grundlæggende forretnings- og politiske færdigheder, som de skal bruge til at gennemføre forandringer, vi skabt vores kandidatgrad i uddannelse med en Educational Leadership Koncentration. Du kunne blive en endnu stærkere leder i din uddannelse karriere ved at lære af professorer, der har erfaring inden for deres områder.

 • På grund af statslige forskrifter, behøver kreditter og grader optjent fra DeVry University ikke automatisk kvalificerer en person til visse erhverv eller opnå anerkendelse på deres felt. Ansøgerne skal kontakte den relevante statens regulerende organ for deres specifikke område af interesse.

Program Kursusaktiviteter

Vores kandidatuddannelse i uddannelse med en koncentration i Educational Leadership kan omfatte disse kurser:

Educational Program Evaluering: Lær teori og praksis af evalueringsprogram ved at overveje krav interessenter, evaluering typer og procedurer og dataindsamling tilgange til balanceret rapportering.

Educational Leadership: Undersøg modeller af autoritet, beslutningstagning, kommunikation og konfliktløsning og lære at lette lederskab for at skabe et arbejdsklima støttende af ekspertise inden for undervisning og læring.

School Law og politiske spørgsmål: Bliv fortrolig med moderne juridiske problemer, som uddannelsessektoren, såsom skolevalg, afprøvning, finansiering og etiske overvejelser.

School Finance: Udforsk store principper for pædagogisk finansiering, som de vedrører finansiering amerikansk offentlig uddannelse samt statslige og nationale modeller.

Educational Leadership Karriere Oversigt

For K-12 lærere, der brænder for at sikre høje uddannelsesniveau og søger at fremme i pædagogiske ledelse karriere, har vi designet vores grad program til at udstyre dig med de kompetencer, du behøver for at føre tilsyn med skolernes og distrikt operationer. Optjening din kandidatgrad i uddannelse med en koncentration i Educational Leadership kan forberede dig til at udmærke sig i en række pædagogiske administration roller.

Professionelle ansvar
Når du tjener din kandidatgrad i uddannelse med en koncentration i Educational Leadership, kan du være parat til at fremme din uddannelse karriere med viden om forskellige lederroller. Dine faglige ansvarsområder kunne omfatte:

 • Rekruttering lærere og personale til at udfylde diverse roller i uddannelsessystemet
 • Kommunikation på tværs af forskellige medier til at informere og overbevise community-medlemmer
 • Vurdering pædagogisk teknologi skal præsentere nye medier learning løsninger
 • Håndtering ressourceallokeringer at imødekomme behovene hos den lærende samfund
 • Implementering af strategier offentlige sikkerhed at fremme en effektiv beskyttelse af mennesker, data, ejendom og institutioner
Vigtig information om de pædagogiske gæld, indtjening og gennemførelsesprocenter for studerende, der deltog DeVry kan findes på devry.edu/degree-programs/ge.html

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 10 flere kurser fra DeVry University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
36 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
495 USD
$ 495 per semester kredit timer, 36 timer.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date