uddannelse løsninger

Generelt

8 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

I en tid med high stakes ansvarlighed og stigende forventninger, CCL's Education Sector (ES) gruppe bringer en ledelsesudvikling ressource til nutidens pædagoger at hjælpe dem med hård, men kritisk opgave at reformere og omstrukturering skoler og skoledistrikter. Styrkelse af ledelse evne de ansvarlige for K-12 offentlige og private skoler, gymnasier og universiteter, således at uddannelsesreformer for ekspertise kan opstå, er den unikke og vigtig mission.

Producerer Gennembrud Resultater i uddannelse

Et eksempel på den banebrydende resultater vores programmer producerer, er fundet i erfaringerne fra de South Carolina Department of Education. Personale statistikker viste næsten halvdelen af statens principper ville være berettiget til at gå på pension inden for fem år, hvilket skaber en hidtil uset efterspørgsel efter nye skoleledere.

CCL's Uddannelse og Nonprofit Sector arbejdet med ledere i Department of Education for at finde en effektiv måde at bygge bro over kløften. Som partnere udviklede vi en streng, to-årige Leadership Institute for at træne kommende, stort potentiale talent.

Deltagerne rapport store forbedringer i deres lederevner og i udførelsen af deres skoler. De bliver dygtige til at uddelegere, der beskæftiger sig med vanskelige relationer, coaching lærere og arbejder sammen. De henviser også til forbedret lærer frafald, stærkere forælder tilfredshed og højere studerende scores på Statewide tests.

Levere et program


Indledende undersøgelse angående en programmet fører til indledende samtaler mellem klient og ES personale efterfulgt af en ledelse behovsanalyse proces, der fokuserer på de særlige ledelsesmæssige udfordringer af klienten. Næste, er et forslag udarbejdet skitserer vurderet behovet og CCL 's anbefalede programmatisk svar.

Når programindhold beslutninger træffes, ansatte diskutere, om programmet bedste ville finde sted på et af CCL's uddannelsessteder eller på kundens locale. Mange ES kunder finde det mere omkostningseffektivt at bringe CCL medarbejdere til deres site i stedet for transport alle deltagere til en CCL site.

Kom godt i gang med CCL


CCL anerkender den særlige finansielle udfordringer uddannelsesmæssige organisationer og tilbyder dem nedsatte program satser. Programmet varierer med indhold og design, og vores mål er at skabe programmer af høj kvalitet, der er overkommelig.

Senest opdateret Okt 2010

Om skolen

Center for Creative Leadership (CCL) tilbyder, hvad ingen andre kan: en eksklusiv fokus på lederuddannelse og forskning og enestående ekspertise i at løse de ledelsesmæssige udfordringer af enkeltpers ... Læs mere

Center for Creative Leadership (CCL) tilbyder, hvad ingen andre kan: en eksklusiv fokus på lederuddannelse og forskning og enestående ekspertise i at løse de ledelsesmæssige udfordringer af enkeltpersoner og organisationer overalt. Vi udstyre kunder rundt om i verden med de færdigheder og indsigt til at opnå mere, end de troede muligt gennem kreativ ledelse. &nbsp Hvad er kreativ ledelse? Det er evnen til at tænke og handle ud over de grænser, der begrænser vores effektivitet. Enhver leder og organisation ansigter forhindringer, der er vanskelige at overvinde - fra virksomhedsledere står over for komplekse globale markedsplads for undervisere forsøger at løfte elevernes præstationer til nonprofit-grupper og styrelser løse kritiske sociale spørgsmål med stramme budgetter &nbsp CCL mener, at løsninger på disse udfordringer eksisterer - og i næsten 40 år har vi hjulpet kunder låse dem gennem kreativ ledelse. Vi tror ledere er lavet, ikke er født, og at de kan tilpasse og ændre. Vi mener, at stærke interpersonelle færdigheder, funderet i personlig refleksion og selvbevidsthed, er nøglen til effektiv ledelse. Minimer
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Bruxelles , Sankt Petersborg , College Park , Mount Eliza , San Diego + 7 Mere Mindre