Keystone logo
Østrig

Studer Master i Østrig 2023

Studer i Østrig

Østrig er officielt benævnt Republikken Østrig, et land, der er politisk betragtes som en føderal republik og har en befolkning på mere end otte millioner mennesker borgere. Østrig er omgivet på sin nordsiden af ​​Tyskland og Tjekkiet; Slovakiet og Ungarn på dens østlige side, Italien og Slovenien i syd og Liechtenstein og Schweiz i vest. Ni delstater opdelt i distrikter omfatter Østrig 's 84.000 kvadratkilometer land (33.000 kvadrat miles), med Vienna er dens hovedstad og største by. Et medlem af De Forenede Nationer og Den Europæiske Union, Østrig indførte euroen som sin officielle valuta i 1999.

Østrig 's Climate

De fleste af Østrigs ligger i et tempereret til køligt zone påvirkes i sommeren af ​​varme vinde fra vest.Fordi de fleste af Østrigs overskygges af Alperne, klimaet er overvejende en "alpine " klima - temmelig koldt i vintermånederne (0 til -10 Celsius eller 32 til 15 grader Fahrenheit), og relativt varmt om sommeren ( 25 til 40 Celsius eller 77-100 grader Fahrenheit). I gennemsnit recieves Østrig omkring 660 mm (26 inches) i regn, sne eller is hvert år med en gennemsnitlig månedlig nedbørsmængde på 55 mm eller omkring to inches.

Essential Fakta om Østrig

 • Næsten 90 procent af Østrigs 's borgere taler tysk, efterfulgt af serbisk / bosnisk / kroatisk (fire procent), Tyrkisk (to procent), Ungarsk (en halv procent) og polske (en halv procent)
 • De fleste østrigere, der er religiøse, er romersk-katolske
 • Nitten østrigere har fået Nobelprisen i medicin, fysiologi, kemi eller fysik. Dette øjeblikket står som en af ​​de højeste udmærkelse numre pr capita for ethvert land i verden.
 • Vedvarende ressourcer forsyne Østrig med over 60 precent af sin magt, primært sol-og vindenergi.
 • På næsten 650 år gammel, er universitetet i Wien Østrig 's største og ældste universitet.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  446
 • Andel af forsyningsselskaber

  85
 • Internetabonnement

  33
 • Lokal transport

  49

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  8
 • Biografbillet

  12
 • Pint lokal øl

  4

Om Østrig

Higher Education i Østrig

Østrig byder postsecondary uddannelse overvåget og finansieret af den føderale ministerium for videnskab og forskning. Østrig 's 11 private universiteter og 23 offentlige universiteter give de studerende en omfattende liste af uddannelser og en højere uddannelsessystem, nu tjener masserne snarere end elite, som det gjorde før 1960erne. Alle studerende på én gang var frie til at gælde for et offentligt universitet og major i ethvert fagområde, de ønskede, en procedure, der har for nylig oplevet flere ændringer. Selvom Østrig tillader stadig støtteberettigede studerende at større i flere fag samtidig har den offentlige sektor er ansvarlig for uddannelsessystemet nu sat restriktioner på plads for flere områder af undersøgelsen. I øjeblikket disse emner kan nævnes: Psykologi, biologi, Tandpleje, Human Medicine, Samfundsvidenskaber, Journalistik og Veterinary Medicine.

Startende fra 2001 studerende på et østrigsk universitet ikke længere nyde gratis uddannelse. Men studerende fra Den Europæiske Union eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), der afslutter deres uddannelse progam i minimum af tid (tre år) ikke behøver at betale for deres uddannelse. Andre studerende skal betale en studieafgift på € 370 (500 $) pr sigt, hvis de er østrigske statsborgere og € 700 ($ 950), hvis de ikke er østrigske statsborgere.

Erhvervelse af en bachelor 's grad i Østrig tager normalt tre år. Optjening en kandidatgrad eller ph.d. generelt tager yderligere to til tre år, afhængigt af typen af ​​emnet og specifikationer, hvor den studerende indskriver.

Universiteterne i Applied Sciences (Fachhochschulen)

Universiteterne i Applied Sciences adskiller sig fra traditionelle østrigske universiteter, at de er skræddersyet til at rumme studerende, der ønsker at lære et praktisk færdighed i faglig viden.Som studerende deltage i en Fachhochschule, vil du ikke få lov til at vælge dine kurser så frit som du kan være på et akademisk orienteret universitet. Dette er for at sikre, at alle elever ind i en University of Applied Science kandidat inden for de anbefalede tre år.

Østrigske private universiteter

Siden 2001 skal alle private universiteter akkrediteres inden de lovligt er tilladt at give akademiske grader. Forbundsministeriet for undervisning, videnskab og kulturelle anliggender har myndighed til at give akkreditering. I øjeblikket er 13 private universiteter, der opererer i Østrig fuldt akkrediteret. Nogle af disse omfatter den europæiske Fred Universitet, Sigmund Freud University (Wien) og Paracelsus Medizinische Privatuniversität (Salzburg).

Akademiske grader

En Magister grad er den første grad gives til studerende, der gennemfører en 4-6 års kursus i samfundsvidenskab, naturvidenskab, humaniora, jura eller økonomi. Studerende med hovedfag i landbrug eller ingeniør vil modtage en Diplom-Ingenieur upon efterbehandling en uddannelse. For nylig har nogle østrigske universiteter begyndt at udstede Bachelor 's grader før Magister, eller Master ' s grad.

Medicin er det eneste område af undersøgelse, hvor en studerende kan tjene en doktorgrad efter mindst seks års deltage et universitet. Mange studieretninger, herunder medicin, kræve, at studerende skriver og levere et forsknings-papir kaldes en Diplomarbeit, som normalt gennemsnit på mindst 100 sider.

Fremtrædende østrigske universiteter

Grundlagt i 1365, universitetet i Wien er den mest berømte af Østrigs 's universiteter og tilbyder tre centre og 15 fakulteter, der omfatter Fakulteter Computer Science, Psykologi, Business and Economics, fysik, kemi og matematik. Der er også Centers for Molekylær Biologi, Translation Studies og Sport Science. To andre top østrigske universiteter er universitetet i Innsbruck og Karl-Franzens-Universität Graz.


Anvende en østrigsk universitet

Hvis du vil anvende som en bachelor (kaldet "første cyklus ") skal en studerende have et gyldigt certifikat fra deres tidligere skole om, at de besidder de kvalifikationer til at indtaste en højere læreanstalt. Studerende, der er medlemmer af EØS skal have afsluttet gymnasiet, før kvalificerende til at deltage i et østrigsk universitet.Du vil også blive bedt om at bevise, at du kan tale tysk og engelsk samt tage yderligere kvalificerende klasser om nødvendigt.

Før eleverne kan anvende til en Master 's program i Østrig, skal de have tjent en bachelor ' s grad eller anden grad svarer til en bachelor 's eksamensbevis i overensstemmelse med østrigske uddannelsesmæssige krav.

Nogle af de mere konkurrencedygtige uddannelser i Østrig modtage studerende efter karaktergennemsnit gennemsnit hentet fra tidligere skolearbejde. EU-studerende kan konvertere deres GPA til det østrigske system ved hjælp af EGC (European Grade Converter). Ikke-europæiske studerende kan få adgang til standard kvaliteter sammenligning diagram bruges af europæiske studerende til at beregne deres østrigske GPA.

Tysk er undervisningssproget i Østrig. Studerende er forpligtet til at indsende dokumentation for deres kendskab til det tyske sprog ved at give resultater modtaget fra tidligere prøver eller eksamensbeviser optjent fra at tage tysk sprogkurser.

Health Insurance Coverage

EU-og EØS-studerende bliver nødt til at have deres europæiske sygesikringskort med dem, mens deltage et østrigsk universitet. Oversøiske studerende kan enten få østrigsk offentlig hjælp sygesikring eller købe sygesikring fra en privat luftfartsselskab.

Hvorfor studere i Østrig?

Tilbyder en usædvanlig udviklet social markedsøkonomi, diverse beskæftigelsesmuligheder og en af ​​de højeste levestandarder i verden, Østrig er blandt de top 15 rigeste lande i verden. Med en blomstrende turistindustri, fascinerende historiske seværdigheder og smukke bjergrige natur Østrig er stadig populær med europæiske og oversøiske feriegæster, samt studerende, der ønsker at forfølge videregående uddannelsesinstitutioner grader fra en prestigefyldt østrigsk universitet.