Keystone logo
Australien

Studer Master i Australien 2024

Studer i Australien

Australien er en ø kontinent og land beliggende i den sydlige halvkugle mellem Stillehavet og Det Indiske Ocean. Selv om den sjette største land i verden efter område, har Australien en befolkning på kun omkring 20 millioner. Størstedelen af ​​befolkningen lever langs den sydlige og østlige kyster. Australien er et højt udviklet land med verdens femte-højeste per capita-indkomsten. Store industrier fokuserer på Australiens rigelige naturressourcer, herunder landbrug, gartneri, fiskeri, skovbrug og mineraler.

Klima

Grundet Australiens store landmasse, klimaet varierer meget i hele landet. Den nordlige en tredjedel af landet er i troperne, mens resten har et moderat klima, med de koldeste områder i sydøst og Tasmanien. Sæsoner er modsat fra den nordlige halvkugle.Sommeren sker fra december til februar, efterår fra marts til maj, vinter fra juni til august og spring fra September til november.

Kultur

Australien er en meget sikker, venlig og multi-kulturelle samfund, der er et af de mest forskelligartede i verden. Næsten en fjerdedel af befolkningen blev født i et andet land. Ud over de mange indvandrede kulturer, er meget af australsk kultur stammer fra dets Aboriginal arv.

Selvom australske samfund er generelt meget afslappet, mange arbejdspladser og restauranter har påklædningsregler. Australierne elsker både sport og kultur, herunder film, litteratur, musik, dans og teater. Kunstmuseer og gallerier vrimler i alle større australske byer.

Leveomkostninger

Leveomkostningerne er magen til USA og Storbritannien.Internationale studerende skal vise migration myndigheder, at de har penge nok til at dække leveomkostninger, undervisning og gebyrer under deres ophold. Studerende kan arbejde på deltid for at tjene penge i retning af leveomkostninger. Den årlige udgift Kravet fra 2012 var A $ 18,610 for den studerende, A $ 6515 for den studerendes ægtefælle eller partner, A $ 3720 for den studerendes første barn, og A $ 2790 for hvert ekstra barn.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  769
 • Andel af forsyningsselskaber

  67
 • Internetabonnement

  53
 • Lokal transport

  103

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  9
 • Biografbillet

  13
 • Pint lokal øl

  6

Om Australien

Higher Education

Universitetskurser af undersøgelsen omfatter bachelorgrader på bachelor-niveau. På kandidatniveau, er graduate-certifikater og eksamensbeviser tilbydes ud over master-og ph.d.-grader. Kandidatuddannelser er tilgængelige i mange discipliner, herunder samfundsvidenskab, teknik, sundhedsvidenskab, erhvervslivet og økonomi. Kandidatuddannelse normalt inddrage forskning eller kurser, eller en kombination af begge.

Hvorfor studere i Australien?

Ud over at Australien er et godt sted at bo, er australske kandidatuddannelser blandt de højeste kvalitet i verden. Den australske akademisk miljø fremmer innovation, kreativitet og selvstændig tænkning.

Australien er forpligtet til at sikre internationale studerende får en god oplevelse i Australien.Institutioner, der indrømmer internationale studerende skal overholde en streng sæt krav vedrørende markedsføringsaktiviteter, kursus levering, faciliteter og tjenester for studerende, såsom advokatsalærer og sundhedsmæssige ydelser.

Universiteter

Fire af Australiens 39 universiteter er rangeret i top 100 ved 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings . Disse skoler omfatter University of Melbourne (28.), Australian National University (37.), University of Sydney (62.) og University of Queensland (65.). Omkring 230.000 internationale studerende på videregående uddannelser i Australien, med omkring 90.000 kandidater hvert år.

Undervisning og Program Varighed

Internationale studerende skal betale studieafgift og gebyrer, før du begynder Kandidatuddannelse studier.Typisk undervisning for kandidatgrader er en $ 15.000 til A $ 36,000 per år afhængig af universitetet.

Masterprogrammerne tager 1-2 år at gennemføre. Uddannelsesforløbet er normalt to år efter en bachelorgrad, men kan en kandidatgrad opnås i et år, hvis den studerendes bacheloruddannelse blev opnået med udmærkelse.

Studieår

Det akademiske år i Australien begynder i begyndelsen af ​​marts og løber gennem slutningen af ​​november. De fleste skoler tilbyder to semestre hvert år, men nogle skoler bruger et trimester-system og andre skoler tilbyder sommerkurser i december til februar.

Post-Graduate Muligheder

En master-grad i enhver disciplin fra en australsk institution gør en kandidat mere værdifuld for arbejdsgiverne i hele verden.Desuden blev for nylig vedtaget lovgivning, der tillader internationale kandidater af australske institutter for at opnå en post-studie arbejde visum, der giver dem mulighed for at arbejde i Australien i op til fire år efter endt uddannelse.

Men selvom internationale studerende kan være berettiget til at arbejde i Australien efter endt uddannelse, skal eleverne ikke foretage studier i Australien for det ene formål at migration. Australien giver fortrinsret migration behandling for personer på en faglærte job List, men kvalificeret migration proces er adskilt fra den studerende visum processen. Der er ingen garanti for, at en studerende, der studerer til en kandidatgrad i Australien vil være i stand til at migrere til Australien.

Efter at have afsluttet en kandidatgrad, kan eleverne også fortsætte deres studier, hvis de er optaget på en ph.d.-program og få en ekstra studerende visum.

Visumkrav

For at få en studerende visum, skal du være indskrevet på en heltidsuddannelse, der er registreret med den australske Department of Immigration and Citizenship (DIAC). Studerende indskrevet på et kort kursus på mindre end 3 måneder kan studere på en besøgendes visum. Dog vil kun studerende med en studerende visum have adgang til australske sundhedspleje og deltidsarbejde. Studerende kan ansøge om en studerende visum, når de modtager et brev med tilbud eller elektronisk bekræftelse på tilmeldingen.

Health Insurance

Australien har et særligt sygesikring program for internationale studerende kaldet Overseas Student Health Cover (OSHC). Eleverne skal købe OSHC før ankommer i Australien og dækningen skal opretholdes for varigheden af ​​den studerendes ophold på en studerende visum. OSHC dækker læge-eller hospitalsbehandling og delvis dækker receptpligtig medicin og ambulancer.

Tips

Meget af Australien er urolig og besøgende skal være opmærksom på de farer, der er forbundet med rejser i outback. Selv når ikke i outback, bør solbeskyttelse bruges på alle tidspunkter, og rejsende bør drikke masser af vand.

Bush brande er et fælles fare, især fra slutningen af ​​foråret til sommeren. Rejsende bør holde bevidstheden om placeringen af ​​brande på alle tidspunkter.

Andre farer omfatter giftige slanger, edderkopper og marine stingere. Disse farer kan undgås med situationsfornemmelse og passende tøj og fodtøj.