Keystone logo
Brasilien

Studer Master i Brasilien 2024

Studer i Brasilien

Den Føderative Republik Brasilien er det største land i Sydamerika, hjem for næsten 200 millioner mennesker, der nyder en af ​​verdens 's hurtigst voksende økonomier. Brasiliens 's kyst er støder op til Atlanterhavet, med sine resterende grænser kantning landene i Guyana, Venezuela, Surinam, Colombia, Peru, Bolivia og Fransk Guyana. Et stiftende medlem af det latinske Union, G20, Unionen af ​​Sydamerikanske Nationer og FN, Brasilien betragtes som en "megadiverse " land, en af ​​kun 17 i verden. Det er hjemsted for mange sorter af naturlige miljøer og dyreliv samt beskyttede naturtyper, der indeholder en stor mængde af naturlige ressourcer. Politisk er Brasilien en demokratisk republik styret af en præsident, der er leder af regeringen. Dette land er også for nylig blevet identificeret som en væsentlig spirende magt blandt andre udviklede nationer.

Essential Fakta om Brasilien

 • Brasilien har et komplekst og kompakt system af floder, der omfatter Amazonas, Negro og Parana Rivers. Amazon-floden har den største mængde vand, der er indeholdt i enhver flod i verden og er den anden længste flod på Jorden
 • Næsten en fjerdedel af verdens 's regnskove findes i Brasilien, for det meste består af Amazonas junglen. Amazonas regnskov er også hjemsted for flere arter af aber end noget andet sted på Jorden
 • Fodbold (futebol) er Brasiliens 's mest populære sport. Studerende vil finde, at ethvert medium til store by, de besøger, mens han studerede i Brasilien har en eller flere fodboldstadioner
 • En tredjedel af Brasiliens 's to millioner indbyggere arbejder i landbruget. Kaffebønner, majs, hvede, sukkerrør, ris og sojabønner Brazil 's primære afgrøder
 • En af de syv vidundere i verden, Kristus forløser statue, er fundet i Rio De Janeiro
 • Hovedstaden i Brasilien er Brasilia, hvor de større højere uddannelsesinstitutioner såsom University of Brasilia, er det Cental University of Brasilia (UniCEUB), og det katolske universitet i Brasilia (UCB), der ligger
 • Antropologer har anslået, at så mange som 60 stammer findes i Amazonas regnskov, der endnu at komme i kontakt med civilisationen

Brasiliens 's Climate

Selvom det meste tropiske, gør Brasilien 's klima omfatte flere andre forskellige undertyper såsom semiarid, tempereret, ækvatoriale og subtropiske. Den nordlige del af Brasilien, udviser varme og fugtige ækvatoriale temperaturer, der fremmer væksten af ​​store regnskove, mens det centrale Brasilien byder tropiske savanne. Semiarid ørkener hilse besøgende rejser i det nordøstlige Brasilien og mennesker, der bor i det sydlige Brasilien er omgivet af tempererede skove tyk med nåletræer. Nordlige og centrale Brasilien oplever store mængder af nedbør og ikke har en såkaldt "tør " sæsonen. Gennemsnitlige temperaturer over hele landet spænder fra 75 grader Fahrenheit (24 grader Celsius) til et lavpunkt på 60 grader Fahrenheit (15 grader Celsius), med de laveste temperaturer, der forekommer omkring Sao Paulo-området.

Sprog i Brasilien

Forfatningen i Brasilien bekræfter officielle sprog som portugisisk, som tales af 98 procent af befolkningen. Desuden er portugisisk den eneste sprog, der anvendes på tv, i radioen, i aviser og i forbindelse med alle forretningstransaktioner. For nylig har regeringen vedtaget en lov, der bemyndiger hjælp brasilianske tegnsprog (libras) i statslige og uddannelse-relaterede tjenester. Det eneste land i Amerika til at tale portugisisk, Brasilien anser sproget en vital del af deres kultur og national identitet, der adskiller dem fra nabolandene, der taler for det meste spansk.

Religion i Brasilien

Brasilien er hjemsted for mere praktiserende katolikker end noget andet land, med 75 procent af befolkningen, der hævder at praktisere katolicismen.Kristendom, jødedom, buddhisme, protestantisme og afro-brasilianske religioner omfatter de resterende 25 procent. I øjeblikket, Brasilien 's Undervisningsministeriets rapporter om, at næsten 35 katolske universiteter har været etableret i landet.

Brasiliens 's Valuta

Den "rigtige " er navnet på Brasiliens 's valuta, som er angivet med en "R $ " skilt, eller koden "BRL ". Hver virkelige lig 100 centavos. Studerende som ønsker at tjene en grad i Brasilien bør være opmærksom på, at leveomkostningerne i Brasilien er relativt høj, især udgifter til indkvartering, fremstillet poster (apparater, tøj, elektronik) og transport. Desuden er der en vis form for sygesikring stærkt anbefales, fordi de gennemsnitlige omkostninger ved at besøge en læge er cirka 250 reals eller over $ 100 i amerikanske dollars. Månedlig forbrugsafgifter varierer meget, med el og vand som regel inkluderet i den månedlige leje for en lejlighed.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  185
 • Andel af forsyningsselskaber

  23
 • Internetabonnement

  19
 • Lokal transport

  41

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  7
 • Biografbillet

  7
 • Pint lokal øl

  2

Om Brasilien

Higher Education i Brasilien

Tre forskellige typer højere uddannelsesinstitutioner findes i Brasilien: universiteterne, der udfører forskning og beskæftiger fakultet, der besidder ph.d.ere, universitetscentre, der tilbyder en bred vifte af kurser, men er ikke forskningsorienteret, og integrerede fakulteter, der er mindre, højere læreanstalter behov godkendelse fra Brasilien 's Undervisningsministeriet før at tilbyde nye grader, certificeringer og kurser. Mens størstedelen af ​​staten og føderalt betjente universiteter ikke opkræver undervisning, kan mindre skoler drives af kommunale governements opkræve gebyrer for at deltage i deres skole.

Fordi brasilianske grader ikke følger den traditionelle pædagogiske grad hierarki findes i de fleste andre lande, skal eleverne tage til efterretning, at bachelor-grader (associeret 's og bachelor ' s) er nævnt som "graduate " (graduação) grader i Brasilien .Optjening en bachelor 's (bacharelado) grad tager mellem fire til seks år, og gør det muligt for studerende at arbejde som læge eller advokat i Brasilien

En licentiat (Licenciatura) grad tager omkring fire år at færdiggøre og tillader grad indehaveren til at arbejde i sådanne professionelle job som sekundære eller grundskole instruktører. Optjening en teknologi grad tager kortest tid - omkring to år - og giver personer med kvalifikationer til at arbejde i højt specialiserede karriere felter, såsom en turist leder eller landbruget business manager.

Postgraduate grader kaldes "Lato sensu " er også tilgængelige, som indikerer en studerende har specialiseret sig i et bestemt fagligt emne. Dog vil denne grad ikke tillade en studerende at forfølge en ph.d.. I stedet vil den studerende interesseret i en doktorgrad brug for at tjene en snæver forstand mester 's grad snarere end en "Lato sensu ".Masters of Business Administration grad programmer i Brasilien anses for at være lato sensu programmer.

Brasiliens 's Undervisningsministeriet anerkender ikke anvendelsen af ​​kreditter i dens højere uddannelsessystem, men er afhængig af, hvor mange timer en studerende har akkumuleret under hans eller hendes akademiske karriere. For eksempel vil de studerende tjener mellem 850 og 1200 timers universitetets undervisning i Brasilien (en fuldtidsansat år i et universitet) har akkumuleret omkring 30 amerikanske kreditter eller 60 ECTS, hvis de gik på college i USA eller et EU-land.

Det vestibulære

Det vestibulære er Brasiliens 's studentereksamen, der kun kan tages én gang om året. Svarende til ACT eller SAT eksamener givet i USA, kan det vestibulære tage mellem 1-5 dage at fuldføre og prøver eleverne i deres viden om matematik, litteratur, biologi, fysik, historie og det portugisiske sprog.Fordi offentligt universitet undervisning i Brasilien er frie og åbne slots er begrænsede, der er en intens konkurrence blandt studerende, der tager det vestibulære. Alternativt er studerende på et privat universitet, hvor undervisningen er forpligtet til ikke udsættes for konkurrenceevnen ydes offentlige universiteter og normalt vinde indgang med mindre end perfekt Vestibular scoringer.

Betingelserne for at opnå en Student Visa

Studerende, der ønsker at deltage i et brasiliansk universitet bliver nødt til at tage det vestibulære, hvis de ikke allerede har scores fra et lignende indgangen eksamen (som fx den amerikanske SAT eller ACT), som kan bruges i stedet for vestibulære scoringer. En udfyldt ansøgningsformularen skal derefter indsendes online til den brasilianske konsulat, sammen med en notarized kopi af den studerendes 's driver ' s licens eller id-kort.To pasfotos, en kopi af den studerendes 's flyvning rejseplan eller flybilletter (bevis for afgang), en kopi af den studerendes ' s fødselsattest, bevis for, at den studerende har tilstrækkelige midler til at betale for leveomkostninger, mens han studerede i Brasilien og en skriftlig opfordring af universitetet den studerende deltager er også behov for, før Brasiliens 's Undervisningsministeriet vil udstede en studerende visum.

Hvorfor studere i Brasilien?

Brasilianske universiteter tilbyder tusindvis af forskellige uddannelser lige fra områder som social retfærdighed og hydroengineering for biodiversiteten ressourcestyring og elektroteknik. Teknologisk forskning er generøst finansieret af statslige organer, der placerer stor vægt på luftfart, landbrug og udnyttelse af vedvarende ressourcer.Brasiliens 's mest velanskrevne teknologicentre omfatter Oswaldo Cruz Institute, den brasilianske Agricultural Research Corporation og den brasilianske Space Agency, som kan prale af at have den mest avancerede rum og astronomi program blandt alle andre latinske lande.