Keystone logo
Canada

Studer Master i Canada 2024

Studer i Canada

Liggende nord på grænsen til USA, Canada er det næststørste land i verden i forhold til samlede areal. Strækker sig fra Stillehavet til Atlanterhavet, Canada også prale af at have en af ​​de største økonomier på grund af sin overflod af naturressourcer, der omfatter olie, mineraler, fiskeri og skovbrug. Det betragtes som et konstitutionelt monarki og parlamentarisk demokrati med en statsminister og dronning Elizabeth som statsoverhoved. Anerkendt som en "middle " magt, Canada rangerer højt blandt andre globale lande i menneskelig udvikling, borgerrettigheder, uddannelse, økonomisk frihed og livskvalitet. Desuden er det et medlem af De Forenede Nationer, NAFTA, G8, NATO, WTO, APEC og Commonwealth of Nations.

Fordi Canada har store områder af stærkt skovarealer, det har en befolkningstæthed på omkring tre personer pr otte kvadrat miles (en kilometer).Denne demografiske er en af ​​de laveste i verden, kan sammenlignes med dele af Nord-og Sydpolen, Rusland og Amazonas jungle. Alternativt, det sydlige Quebec og det sydlige Ontaria indeholder de tættest befolkede områder i Canada, langs St. Lawrence-floden og de store søer.

Tre områder og ti provinser omfatter føderation af Canada. Provinser er mere autonome end områder i forhold til velfærd, sundhed og uddannelse, med provinserne indsamler yderligere indtægter fra government.However kan den føderale regering gennemføre nationale politikker såsom den canadiske Health Act i provinserne. Selvom provinser har ret til at afvise initiering af føderale politikker, de normalt valgte at acceptere dem.

Essential Fakta om Canada

 • Hovedstaden i Canada er Ottawa, der ligger i provinsen Ontario.
 • Canada har to officielle sprog - engelsk og fransk. Næsten 60 procent af canadierne taler engelsk, mens 20 procent taler fransk. Andre sprog, der normalt tales i Canada på grund af sin høje multikulturelle mangfoldighed kantonesisk, tysk, Punjab og italiensk.
 • Retssystemet i Quebec er baseret på et system med civile love understøttet af fransk lov, resten af ​​Canada klæber til engelsk sædvaneret system.
 • Canada indeholder en anslået to millioner søer, som omfatter ca otte procent af dens samlede landmasse.
 • Det ahornblad er Canadas 's nationale symbol, og vises tydeligt på landets ' s flag.
 • Canada tilbyder gratis grundlæggende sundhedsydelser til borgerne, men dental service gebyrer fortsat ansvaret for den person, der modtager sådanne ydelser. Receptpligtig medicin er for det meste gratis at ældre borgere over 65 samt modtagere af social bistand.
 • The Royal Canadian Mounted Police (i daglig tale kaldet "The Mounties "), er både nationalt og føderale politistyrke, der er kendt for at ride dekorerede heste, da de patrulje områder af Canada.

Canada 's Climate

Gennemsnitlige sommer og vinter temperaturer varierer meget fra område til område. Mens de sydlige dele af Canada erfaring vejrforholdene ligner det amerikanske, prærien og interiør provinser har kontinentale klimaforhold, hvor den daglige temperaturer kan variere i gennemsnit spænder fra fem grader Fahrenheit til -30 nedenfor grader Fahrenheit (-15 til -30 Celsius ). Alle områder af Canada er modtagelige for store mængder sne og regn. Montreal, Quebec og Ottawa nuværende gennemsnitlige sommertemperaturer på 78 grader (25 grader Celsius) Fahrenheit og gennemsnitlige vintertemperaturer på 20 grader Fahrenheit (-6 grader Celsius).

Canadian Valuta

Valutaen i Canada er den canadiske dollar, hvilket angives med symbolerne $ eller C $ eller koden CAD. Ligesom den amerikanske dollar, er den canadiske dollar opdelt i 100 cents.Canada producerer også mønter, der kommer i 5 ¢, 10 ¢, 25 ¢, og 50 ¢ trosretninger, selvom 50-cent møntens sjældent ses i omløb. Sedler kommer i én, fem, ti, 20 og 50 CAD betegnelser.

Religion i Canada

Næsten halvdelen af ​​alle canadiere betragter sig selv katolikker, efterfulgt af islam og hinduismen. Ifølge en nylig folketælling, er næsten 24 procent af canadiske statsborgere ikke tilknyttet nogen form for religiøs gruppe, men foretrækker at kalde sig ateister eller agnostikere.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  624
 • Andel af forsyningsselskaber

  47
 • Internetabonnement

  58
 • Lokal transport

  67

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  9
 • Biografbillet

  10
 • Pint lokal øl

  5

Om Canada

Videregående uddannelser i Canada

Det er de canadiske provinser Ontario, Newfoundland og Labrador, Alberta, Manitoba, Nova Scotia, Quebec, British Columbia, Saskatchewan, New Brunswick og Prince Edward Island, som er forfatningsmæssigt ansvarlige for videregående uddannelser operationer.

Selvom hver provins afviger lidt i den måde, de forvalter deres videregående uddannelser, nogle ligheder tilbage, som kan hjælpe eleverne planlægger at studere i Canada få en idé om hvad de kan forvente fra landet 's uddannelsessystem. For eksempel tilskud alle universiteter og højere læreanstalter bachelor 's mester ' s og ph.d.-grader, mens erhvervsskoler eller tekniske gymnasier give eksamensbeviser eller certifikater. Canadiske videregående uddannelsesinstitutioner også community colleges, der tilbyder to år associate 's grader, kollegier af brugskunst og teknologi, provinsielle institutter og private erhvervsskolerne.Hvis en studerende er interesseret i at deltage i et bestemt college eller universitet, bør han eller hun besøge hjemmesiden for den pågældende provins for at lære mere om dens unikke uddannelsessystem.

Populære universiteter i Canada

The University of Toronto konsekvent rangerer højt på listen over bedste nordamerikanske universities.Offering studerende adgang til mere akademiske kurser end nogen anden canadisk Unversity samt mulighed for at arbejde i anerkendte forskningslaboratorier er UT betragtes som en af ​​Canadas 's top flyvningen højere læreanstalter.

Andre fremtrædende canadiske universiteter omfatter University of British Columbia, hvor over 50.000 elever nyder koncertsale, museer og en række musik-og atletiske programmer og University of Alberta, en af ​​verdens respekteret og forskningsintensive universitet kendt for sin dybdegående pensum og høje standarder for læring.

Studieafgifter

Gennemsnitlig undervisning for canadiske studerende, der ønsker at tjene en bachelor-grad i deres land er omkring 5000 dollar CAD året ($ 5000 i US dollars og 3700 i euro). Studerende vælger at tjene graduate grader i Canada skal forvente at betale omkring $ 1000 (740 euro) årligt mere end undergraduation studieafgift.

Internationale studerende er forpligtet til at betale højere gebyrer end canadiske beboere - næsten tre gange det beløb, faktisk. Hvis du er en international studerende, forvente at betale $ 14.000 (€ 10.400) om året for bacheloruddannelserne og et endnu højere beløb for graduate grader. Nonresidents deltager Saskatchewan og Quebec universiteter betale den højeste i studieafgifter, mens internationale studerende Newfoundland og Manitoba universiteter vil betale de laveste studieafgift.

Berettigelse til Study Visum

For at være berettiget til at få en canadisk undersøgelse visum, skal de studerende bevise, at de er blevet accepteret af et kollegium eller universitet i Canada, viser, at de kan yde økonomisk støtte sig selv og betale studieafgift og præsentere en ren straffeattest i forhold til kriminelle fortid. Studerende kan blive bedt om at gennemgå en lægeundersøgelse i visse tilfælde, før en studerende visum er udstedt.

Hvorfor studere i Canada?

Selv om det er dyrt for internationale studerende til at deltage i videregående uddannelser i Canada, dette land har også en af ​​de bedste ry med hensyn til kvaliteten af ​​undervisningen. Derudover giver Canada en fredelig, sikker og mangfoldigt miljø giver en fremragende indlæring atmosfære for studerende, der ønsker at opleve en af ​​de bedste uddannelsessystemer i verden.