Keystone logo
Chile

Bedste universiteter til Master Programmer i Chile 2024

Antal institutioner: 64
  • Trece Norte, Chile

  World Wide Chile er et tværfagligt team, hvor kærligheden til vores land er drivkraften til at give unikke oplevelser til dem, der besøger os med fokus på at overføre Chiles rigdom gennem kulturelle fordybelsesprogrammer, der viser Chile og dets folk, som det er. Dette har været den mekanisme, der har givet os mulighed for i mere end 10 år at give unikke oplevelser, der har styrket den besøgendes læring og bånd til vores kultur og opnået solide relationer mellem udlændinge og chilenere. De muligheder, der giver os mulighed for at nå dette mål, er de forskellige praktik-, frivilligheds-, studie- og rejseprogrammer, som vores besøgende tager under deres ophold i vores land.

  • Providencia, Chile

  Studer i udlandet på prestigefyldte universiteter og sprogskoler ViveCampus er det førende agentur, der repræsenterer uddannelsesinstitutioner globalt ViveCampus repræsenterer officielt i flere lande officielt hundredvis af programmer, der er tilgængelige for internationale studerende. Vi hjælper dig gratis under hele registreringsprocessen, og du foretager betalinger direkte til institutionerne. Engelskkurser, eksamensbeviser, bachelor- og postgraduate -programmer i lande som: Australien, Canada, USA, England, Irland, New Zealand, blandt andre destinationer. På vores websted finder du oplysninger om datoerne og omkostningerne ved programmerne i løbet af 2021 - 2022. I Chile har ViveCampus et kontor i Santiago, hvor vi kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål via e -mail, chat eller telefon. Vi deltager også i udlandsmesser, som normalt afholdes i byen Santiago, Chile.

  • Providencia, Chile

  Vi er et deltagende universitet bestående af arbejdere, studerende og kandidater, autonome og uafhængige, pluralistiske og engagerede i offentligheden. Vi bidrager kritisk til udviklingen af viden om samfundsvidenskab, kunst, humaniora, pædagogik og andre vidensområder og videnskabeligt og professionelt arbejde inden for områderne undervisning, forskning, kunstnerisk skabelse og forbindelse med miljøet i overensstemmelse med kravene i en global verden, der ses fra Latinamerika, og som bidrager på lokal, regional og national skala. Vi uddanner kandidater og fagfolk i ekspertise med et tværfagligt perspektiv, engageret i inklusion og social transformation, med fremme og forsvar af menneskerettigheder, demokrati og retfærdighed.

  • Huechuraba, Chile

  Universidad Mayor mission er at træne mennesker gennem en uddannelsesmæssig oplevelse, der tilskynder til etisk adfærd, en holdning til iværksætteri, innovation, lederskab og respekt for kulturel og social mangfoldighed. For at gøre dette underviser det i bachelor- og kandidatuddannelsesprogrammer i ekspertise og udfører aktiviteter til generation, artikulation og formidling af viden, der bidrager til det nationale samfund på kultur-, uddannelses-, social- og økonomisk område i betragtning af konteksten for en global verden og normerne for den videnskabelige stringens.

  • La Serena, Chile

  Mission for University of La Serenas mission er at dyrke, generere, udvikle og overføre overlegen viden inden for de forskellige vidensområder og kulturområder gennem undervisning, forskning, skabelse, innovation, universitetsudvidelse og forbindelse med miljøet. Som sit eget og særpræg ved sin mission skal University of La Serena bidrage til at opfylde behovene i samfundets generelle interesser og som en integreret del af staten samarbejde i alle de politikker, planer og programmer, der fremmer kulturelle interesser udvikling, social, territorial, kunstnerisk, videnskabelig, teknologisk, økonomisk og bæredygtig i landet, på nationalt og regionalt niveau, med et interkulturelt perspektiv. På samme måde må universitetet som et konstituerende og uundgåeligt element i sin mission påtage sig et excellence -kald med uddannelse af mennesker med en kritisk og reflekterende ånd, der fremmer rationel dialog og tolerance, og som bidrager til at skabe medborgerskab inspireret af etiske værdier, demokratisk, borgerlig og social solidaritet, respekt for menneskerettigheder, ligestilling mellem kønnene, oprindelige folk og miljø. Universitetet skal fremme, at dets studerende har en forbindelse til landets og regionens krav og udfordringer under deres faglige uddannelse. University of La Serena anerkender, fremmer og inkorporerer som en del af sit arbejde verdensopfattelsen for de indfødte folk bosat i sit område med regional indflydelse.

  • Santiago Metropolitan Region, Chile

  Bernardo O'Higgins University er et privat autonomt chilensk universitet, grundlagt i marts 1990 og inspireret af O'Higginian -tankegangen. Det centrale hus ligger ved siden af Parque O'Higgins, i kommunen Santiago. Det er i øjeblikket akkrediteret af National Accreditation Commission (CNA-Chile) i en periode på 4 år (højst 7), fra juli 2018 til juli 2022. Det er rangeret 35 blandt chilenske universiteter i henhold til CSIC's webometriske klassificering (juli 2017). Det er også på den 27. position i den generelle rangering og på en 10. blandt ikke-cruch private universiteter ifølge AméricaEconomía 2019. Inden for de chilenske universiteter er den også placeret på en 13. plads blandt alle landets universiteter; 55. i Latinamerika og 5. blandt de chilenske private brugere i Scimago Institution Rankings 2020. Ligeledes i samarbejde med hver af de dimensioner, der udgør institutionen, og som er en del af den konstante forpligtelse til stræben efter excellence inden for videregående uddannelser, Bernardo O'Higgins University tilskriver Gratuity 2021.

  • Los Andes, Chile

  Libertador de Los Andes Professional Institute er en institution for videregående uddannelser, der blev autoriseret til at fungere den 22. december 1981 af Undervisningsministeriet gennem fritaget dekret nr. 292, som blev opdateret den 8. juni 1993. At være det første institut for Højere uddannelse skal grundlægges på regionalt niveau og det andet på landsplan. Den 27. juni 2003 opnåede IPLA fuld autonomi til at tildele alle former for erhvervstitler i overensstemmelse med den lovgivning, der regulerer den.

  • Providencia, Chile

  Om Learn chile Learn chile er et netværk af højere uddannelsesinstitutioner, der består af mere end tyve universiteter og faglige tekniske uddannelsesinstitutioner, der støttes af staten Chile gennem ProChile, med det formål at fremme internationaliseringen af det akademiske tilbud i Chile og fremme land som en glimrende destination for internationale studerende. Learn chile blev født i 2013 og var det chilenske vigtigste netværk til fremme af videregående uddannelse på internationalt plan. Det er blevet præsenteret som en succeshistorie i lande som Brasilien, Ecuador, Panama, Peru og Colombia.

  • Viña del Mar, Chile

  The Modern School of Music and Dance blev grundlagt i 1940 af pianisterne Elena Waiss og René Amengual, der radikalt ændrede musikalsk uddannelse i Chile gennem etablering af standardiserede læseplaner, programmer og vurderingssystemer og dermed genererede en akademisk kontekst for træning. af musikere i landet. I begyndelsen underviste Modern School of Music and Dance i klaver-, harmoni- og teoriklasser samt altviola og violin under ledelse af maestro Zoltan Fischer. I løbet af denne tid blev avancerede systemer introduceret -som Arrau -teknikken på klaver -repertoiret blev udvidet og betydningen af den originale partitur blev understreget, hvilket etablerede en nutidig følelse af performance, der fortsætter den dag i dag. Siden da har musikerne på Modern School modtaget uddannelse, der giver dem mulighed for med stor succes at møde ethvert scenario i Chile eller i udlandet.

  • Santiago Metropolitan Region, Chile

  Siden grundlæggelsen i 1968, som "Arbejdere og bønderuniversitetsafdeling", har Duoc UC nået en lang konsolideringsvej for at blive en af ​​de centrale institutioner inden for videregående teknisk faglig uddannelse i Chile. Med mere end 50 års historie og den højeste institutionelle akkreditering i syv år kan alle, der er en del af Duoc UC, stolt sige, at tusindvis af teknikere og fagfolk, der i dag bidrager til den økonomiske udvikling i Chile, er blevet uddannet i en af ​​de 9 skoler og mere end 70 nuværende karrierer, til stede i dets 18 hovedkvarterer i Metropolitan Region, Valparaíso, Biobío, La Araucanía og Los Lagos. Duoc -studerende Uddannelsesprojektet i Duoc UC, der tilbyder en kristen og integreret dannelse, gør det muligt for sine studerende at udvikle deres kapacitet, kompetencer og værdier maksimalt og gøre dem til bedre mennesker og fagfolk, der er forberedt på at blive indsat i det globale samfund. Den ekspertise, som Duoc UC ønsker at følge, er præget af uddannelse centreret om mennesker, bidraget til landets udvikling, forbindelsen til miljøet og den konstante søgen efter social transformation.

  • Santiago, Chile

  Det teknologiske universitet i Chile INACAP er en del af universitetets undersystem, det er akkrediteret i 3 år inden for institutionel ledelse, bachelorundervisning og forbindelse med miljøet.

  • Providencia, Chile

  Heidelberg Center for Latin America, Center of Excellence in Research and Teaching, er Postgraduate Center ved University of Heidelberg i Latinamerika. Det blev grundlagt som det første og eneste postgraduate center på et tysk universitet i Latinamerika og blev officielt indviet i Santiago de Chile den 9. april 2002. Centret er opfattet som en institution til tjeneste for akademisk-videnskabelig dialog og dets formål er at organisere, promovere og lede doktor-, kandidat- og diplomuddannelser, som den tilbyder i alliance med prestigefyldte latinamerikanske universiteter som University of Chile, det pavelige katolske universitet i Chile og National Autonomous University of Mexico, blandt andre. Det organiserer og gennemfører også specialiseringsseminarer, Symposia, Summer Schools i forskellige discipliner, der søger at overføre resultaterne af tysk forskning og studieindhold til landene i regionen. Desuden fungerer Heidelberg-centret fra hovedkvarteret i Santiago de Chile som en platform for videnskabeligt samarbejde med andre forskningsinstitutioner eller universiteter i forbundsstaten Baden-Württemberg. Siden 2009 og efter at have vundet en prestigefyldt konkurrence om akademisk kvalitet, arrangeret af German Academic Exchange Service (DAAD) og med midler fra det tyske udenrigsministerium, blev Heidelberg Center (HCLA) et Center of Excellence. Det er globalt et af de fire centre for ekspertise i forskning og undervisning i Forbundsrepublikken Tyskland.

  • Viña del Mar, Chile

  Den chilenske flådes grundlæggende mission er at deltage i landets udenlandske sikkerhed og militære forsvar for at sikre dets suverænitet og territoriale integritet. I fredstid bidrager det til at fremme nationale interesser i udlandet og fremme national udvikling. Søværnet er en uddannelsesinstitution for fagfolk, innovativ inden for banebrydende teknologi og taktik, fleksibel i forhold til ændringer og udfordringer og solid med hensyn til principper og værdier, som udvikler og forbereder sig på at bruge sine ressourcer til gavn for alle chilæernes interesser .

  • Concepción, Chile

  Virginio Gómez Professional Institute er en solid institution for videregående uddannelser født under fløj af University of Concepción, med tilstedeværelse i byerne Concepción, Chillán og Los Angeles, med udfordringen at reagere på landets behov for at have yderst professionelle teknikere . uddannet til at fremme regional og national udvikling. Det har i øjeblikket 9 tusind studerende og mere end 28 tusinde kandidater, der søger at erobre deres drømme. For at støtte dem og opfylde vores mål udvikler vi løbende kvalitetssikringsmekanismer, der permanent forbinder os med samfundet, miljøet og den produktive sektor, på en sådan måde, at de undervisningsorganers undervisningsorganer går hånd i hånd med behovene i samfund. Dette tilskynder os til at være alsidige og tilpasse os ændringer, ikke kun ved at oplære højtuddannede arbejdere, men også ved at satse på udviklingen af ​​mennesker, der fremhæver værdier som respekt, ansvar, engagement, serviceorientering og kvalitet inden for vores uddannelsesstrategi.

  • Alcobendas, Spanien
  • Buenavista, Mexico
  • + 3 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...