Keystone logo
Cuba

Bedste universiteter til Master Programmer i Cuba 2024

Antal institutioner: 3
  • Holguin, Cuba

  Universitetet i Holguín imødekommer behovene for integreret og kontinuerlig uddannelse af fagfolk i den nøjagtige, økonomiske, tekniske, pædagogiske, landbrugsmæssige, juridiske, fysiske kultur og sport, sociale og humanistiske videnskaber, giver relevante videnskabelige-tekniske resultater og udvidelse af dets handlinger mod det lokale, nationale og internationale samfund med høj økonomisk og social indflydelse og økonomisk rationalitet.

  • Havana, Cuba

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cuba, Cuba

  Velkommen til det centrale universitet "Marta Abreu" i Las Villas. Grundlagt den 30. november 1952 udgør denne institution det vigtigste videregående uddannelsescenter i den centrale region på Cuba og krediteres betingelsen om ekspertise, der blev tildelt af National Accreditation Board i 2016. Det består af: det centrale hovedkvarter, det pædagogiske hovedkvarter "Félix Varela" og fakultetet for fysisk kultur.