Keystone logo
Finland

Studer Master i Finland 2024

Studer i Finland

Omkranset af Norge, Rusland og Sverige, Finland er de tyndest befolkede land i EU, men er den ottende største i landmasse i forhold til andre lande i Europa. Over to millioner mennesker bor i Finland 's hovedstad Helsinki, som også Finland ' s økonomiske, politiske, kulturelle og uddannelsesmæssige centrum. Næsten 70 procent af alle udenlandske virksomheder har etableret deres baseline operationer i Helsinki-området.

Finland er en velhavende nation og konsekvent rangerer som en af ​​de fem bedste lande i verden med hensyn til levestandarder, økonomisk stabilitet og uddannelsessystem. Fordi dens omfattende velfærdssystem rigeligt giver gode uddannelsesmuligheder for alle, såvel som sundhedspleje og andre fordele, en højt beskattet samfund, Finland 's økonomi er fortsat velstående på grund af sin evne til at give alle en fair chance i at realisere deres potentiale som et levedygtig medlem af det finske samfund.Desuden er Finland et fredeligt land, der ikke bruger store mængder af afgifter på sine militære poster, som gør det muligt at bruge mere på borgernes velfærd.


Essential Fakta om Finland

 • Finland har 19 maakunta eller regioner, som er overvåget regeringsvedtagne af regionale råd, der repræsenterer samarbejdsfora for hver region 's kommuner.
 • Hver maakunta har statens økonomiske og beskæftigelsesmæssige udvikling centre, der styrer administrationen af skovbrug, landbrug, arbejdskraft og fiskerivarer anliggender i det pågældende område.
 • Finland har næsten 190.000 søer og 180.000 øer for studerende og turister til at udforske. Den indeholder også den fjerdestørste sø i Europa - Saimaa.
 • Skove af birk, fyr og gran dækker 86 procent af Finland, en faktor, der bidrager til det land, som den største træ producent i Europa.
 • Mennesker, der lever i den nordligste del af Finland erfaring 73 dage i evig sollys i løbet af sommeren og 51 dage af 24-timers nattetid vinteren.
 • Som et parlamentarisk demokrati, har Finland en statsminister, der er den mest indflydelsesrige politiker. Alternativt er Finland 's præsident overvejet "statsoverhoved ". Borgere i Finland er tilladt at stemme og køre i præsident-, parlaments-og kommunalvalg samt andre EU valg.
 • Som medlem af EU, anvender Finland euroen som sin primære valuta, som erstattede de mark over et årti siden.

Sprog Information

De officielle sprog i Finland er finsk og svensk. Svensk er primært tales i kystnære områder samt i syd, vest og Åland-regionen. Finske tegnsprog og finske Romani er også anerkendt af landets 's forfatning. Halvfems procent af Finlands 's befolkning taler finsk. Studerende interesseret i at studere i Finland bør være opmærksomme på, at mens finsk er en ikke-indo-europæisk sprog, og det er meget forskellig fra andre sprog, der tales i Europa, primært på grund af dets syntaks - det har 15 forskellige navneord sager, usædvanlige udtaler og ikke-traditionelle grammatik struktur.

Finland 's Climate

Fordi Finland ligger tæt nok til Atlanterhavet, den oplever en kontinuerlig strøm af varme produceret af Golfstrømmen.Finland er også varmere end dets nabolande på grund af den modererende indflydelse af Østersøen sammen med sine tusindvis af indsøer vekselvirker med Golfstrømmen fugt. Men Finland har meget kolde, meget snerige vintre, der typisk ser temperaturer kaster til -20 grader Fahrenheit (-30 Celsius), med sne om på jorden fra november til april. Finland 's varmeste dage forekommer i juli, hvor borgerne dase i varmt solskin og 90 grader Fahrenheit (35 grader Celsius) temperaturer.

Religion i Finland

Cirka 75 procent af finnerne tilhører den evangelisk-lutherske kirke i Finland. De resterende 25 procent har ingen religiøs tilhørsforhold eller betragter sig selv protestantiske, katolske eller jødisk.

Officielle helligdage

Handlinger Parlamentet etablerer Finland 's officielle helligdage, som omfatter nytår ' s, påske, jul, Epiphany, All Saints 'Dag og Sankt Hans.May Day og Independence Day betragtes verdslige helligdage.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  441
 • Andel af forsyningsselskaber

  38
 • Internetabonnement

  20
 • Lokal transport

  60

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  9
 • Biografbillet

  15
 • Pint lokal øl

  7

Om Finland

Higher Education i Finland

Polytekniske (også kaldet UAS eller uiversities for anvendte videnskaber) og universiteter er de to sektorer omfatter Finland 's videregående uddannelser. Mens universiteterne eksplicit fremme forskningsbaserede akademiske studier såsom biomedicinske og psykologiske programmer, polytekniske læreanstalter give eleverne faglig-typen uddannelse har til formål at give dem de nødvendige færdigheder for at få beskæftigelse på eksamen. Du kan kun tjene en post-Master 's eller ph.d. grad fra et universitet.

UAS 's tilbud eleverne adgang til forskellige store selskaber, der leverer bachelor-og kandidatuddannelser grader efter afslutningen. Det tager normalt et polyteknisk student mellem tre og fem år at tjene en Bachelor 's fra nogle UAS, og yderligere to til tre år for at tjene en Master ' s grad. Derudover Finland 's polytekniske universiteter har mange programmer, der er tilgængelige på engelsk, sammen med et par Master ' s programmer, der også fås på engelsk.

Optagelse til finske videregående uddannelsesinstitutioner er baseret på en studerende 's GPA tjent, mens i gymnasiet eller fra at tage et universitet ' s egen optagelsesprøven. Disse undersøgelser adskiller sig fra andre ved, at de ikke er beregnet til at teste en elev 's evne til at huske oplysninger eller "gæt " svaret på et multipel choice spørgsmål. I stedet spørgsmål om en finsk indgangen eksamen test analytiske og kritiske tænkning ved at gennemføre flere korte essay-type spørgsmål.

Studerende, der opgraderer fra et polyteknisk universitet kan gælde på et universitet til at forfølge en master 's grad. En polyteknisk kandidat kan blive nødt til at tage yderligere undersøgelser ved universitetet med henblik på at opretholde det niveau for uddannelse opleves af akademikere.

Finland 's Undervisningen System

Finland 's Undervisningsministeriet midler videregående uddannelse, så borgerne i Finland ikke behøver at betale studieafgift, når de overværer en polyteknisk eller universitet.Dette gælder også for internationale studerende i de fleste tilfælde. For eksempel kan nogle mester 's uddannelser har knyttet studieafgifter for studerende, der ikke er medlemmer af EØS eller EU. Dog vil studerende på et polyteknisk facilitet eller universitet nødt til at købe bøger og andre kursusmateriale samt betale for deres egne leveomkostninger. Finland 's leveomkostningerne er magen til andre EU-lande.

Visum-og Student opholdstilladelse

Hvis du tager en optagelsesprøve i Finland, skal du bruge et visum, som giver dig mulighed for at forblive en højst tre måneder. Som en grad studerende, der studerer i Finland, som ikke er en EU-eller EØS-borger, vil du så nødt til at ansøge om en studerende opholdstilladelse. For yderligere information, kontakt dit land 's finske ambassade for at finde ud af, hvordan at få en studerende opholdstilladelse. Du kan også besøge hjemmesiden for det finske Udlændingeservice at bestemme, hvad du bliver nødt til at ansøge om denne tilladelse.

Vær opmærksom på, at på det tidspunkt, du ansøge om en studerende opholdstilladelse, vil du blive bedt om at vise dokumentation for, at du kan forsørge dig selv, mens de bor i Finland. I øjeblikket skal internationale studerende viser, at har adgang til 6000 € om året eller 500 € per måned til minimalt dække leveomkostninger. I US dollars dette svarer til omkring $ 600 per måned eller $ 7000 om året.

Hvorfor studere i Finland?

Ud over det faktum, at Finland betaler for de fleste, hvis ikke alle studieafgifter, det unikke i den finske kultur, nærhed til flere andre spændende lande og landet 's fokus på konstant at forbedre kvaliteten af ​​dens højere uddannelsessystem gør Finland én af de bedste steder at tjene en grad i verden.