Keystone logo
Forenede Arabiske Emirater

Studer Master i Forenede Arabiske Emirater 2024

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  673
 • Andel af forsyningsselskaber

  53
 • Internetabonnement

  91
 • Lokal transport

  68

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  7
 • Biografbillet

  11
 • Pint lokal øl

  9

Om Forenede Arabiske Emirater

De Forenede Arabiske Emirater (UAE) er en meget moderne mellemøstligt land beliggende i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø. Landet har grænser til Saudi-Arabien, Oman og Qatar. UAE blev dannet i 1971 som en sammenslutning af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah og Umm al-Qaiwain. UAE er et populært turistmål, der blander en rig kulturel tradition, der går tilbage mere end 2.500 år med moderne byer, der kan prale skyskrabere, museer, kunstgallerier, golfbaner, kurbade og forlystelsesparker.

Klima

Selv om omkring fire femtedele af UAE har et varmt og tørt ørkenklima, landet også bjerge, oaser og en kystlinje. Maksimale sommertemperaturer kan nå op på næsten 50 grader i nogle områder, selv om temperaturer i de bjergrige områder er mere moderate. Minimum vintertemperaturer er omkring 10 grader C.Den årlige nedbør er fra 120mm til 350mm afhængigt af sted, med lejlighedsvise flash oversvømmelser. Støvstorme, der reducerer sigtbarheden også forekomme i ørkenen regioner.

Kultur

UAE søger at opretholde de traditionelle kulturelle elementer baseret på tribal levende og islamiske principper, mens du flytter mod en moderne kultur. Med dette i tankerne, har landet for nylig understreget billedkunst, som styrker de traditionelle midler til kreativitet, der fokuserede på poesi og det talte ord. Som et resultat, nu UAE har en blomstrende, multi-kulturelle kunst samfund, der omfatter museer, kunstgallerier, kunstudstillinger, kulturelle arrangementer, teatre og kunst-relaterede workshops og sommerlejre.

Leveomkostninger

Priserne i UAE er generelt moderat med en et-værelses lejligheder starter ved omkring $ 1.000 (US) per måned og forsyningsselskaber kører om $ 120 (US) per måned. Mad og spisning omkostninger er også meget rimelige.Omkostninger nær en bymidte er noget højere end omkostningerne andre steder. Eleverne skal også være sikker på at budgettet for en bil, da de er en virtuel nødvendighed i landet.