Keystone logo
Holland

Studer Master i Holland 2024

Studer i Holland

Holland ligger i det nordvestlige Europa med grænser på Nordsøen, Belgien og Tyskland. Ud over tulipaner og vindmøller, er det land, berømt for sine diger - omkring en femtedel af jorden i Holland ligger under havets overflade og den omfattende diget systemet holder oversvømmelser i skak. Haag, en af ​​de største byer i Holland, er vært for Den Internationale Straffedomstol og flere andre internationale domstole. Førende industrier omfatter shipping, fiskeri, handel og bankvæsen. Bemærkelsesværdige hollandske kunstnere omfatter Vincent van Gogh og MC Escher.

Klima

Holland har en moderat kystklima. Somrene er forholdsvis køligt, med en gennemsnitlig sommer højder omkring 23 grader C i august og de gennemsnitlige vinter nedture omkring 0 grader C i februar. Regn kan forventes på omkring halvdelen af ​​de dage i en given måned, og snefald indtræffer omkring 25 dage hvert vinter.

Kultur

Selvom hollandske er det officielle sprog i Nederlandene, de fleste hollandske borgere taler engelsk. Den hollandske er kendt for at have et åbent samfund, der fremmer innovation og omfavner flere kulturer. Derudover har Holland en meget lav kriminalitet.

Leveomkostninger

Leveomkostningerne er relativt lavt i Holland, i forhold til mange vesteuropæiske og nordamerikanske lande. Studerende vil også finde en varm velkomst og rabatter i mange restauranter, teatre og museer. Derudover er Holland ekstremt cykelvenlige, og mange studerende oplever, at de ikke har nogen grund til at bruge offentlig transport.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  611
 • Andel af forsyningsselskaber

  70
 • Internetabonnement

  40
 • Lokal transport

  79

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  10
 • Biografbillet

  12
 • Pint lokal øl

  5

Om Holland

Higher Education

Holland byder bachelor-, master-og ph.d.-grader. Grader tilbydes i to brede kategorier:

1.. Forskningsorienteret uddannelser på forskningsuniversiteter. Forskningsuniversiteter omfatter institutioner med både generelle programmer og dem, der specialiserer sig i områder såsom teknik og landbrug.

2.. Professionelle videregående uddannelser på anvendte videnskaber universiteter. Universiteter med anvendte videnskaber programmer forberede eleverne til at arbejde i bestemte erhverv, såsom kunst eller uddannelse.

Alle kandidatuddannelser kræver en bachelorgrad for optagelse. En bachelorgrad fra et forsknings-orienteret program er nødvendig for adgang til en forskningsorienteret program på master-niveau, men ansøgere med en bachelorgrad fra et anvendt videnskab programmet kan optages, hvis de opfylder yderligere krav.

Hvorfor studere i Holland?

At studere i Holland giver enestående værdi gennem en kombination af lav undervisning, top-notch universiteter og en multikulturel livsstil, der favner internationale studerende. I 2012 afholdt hollandske universiteter 12 af de 200 bedste positioner i Times Higher Education World University Rankings .

Selvom de studerende, der taler hollandsk foretrækker måske at tilmelde sig et program, undervist på hollandsk, mange programmer i Nederlandene bliver undervist på engelsk. Internationale studerende er velkommen og gøre op omkring 13 procent af de studerende i landet. Derudover giver nogle institutioner programmer specielt designet til internationale studerende. Enhver hollandske institution, der rekrutterer internationale studerende skal overholde en adfærdskodeks, der dækker rådgivning og udvælgelse af disse studerende.De mest populære uddannelser for internationale studerende er i økonomi, teknik, samfundsvidenskab og sprog.

Universiteter

Holland har 13 forskningsuniversiteter, 39 universiteter for anvendte videnskaber, og 14 andre institutioner. Tre forskningsuniversiteter specialiserer sig i teknologi og en forskning universitet Wageningen, har specialiseret sig i landbruget. Universiteterne modtager midler fra forskellige kilder, herunder offentlige tilskud, undervisning, gebyrer og kontrakter med eksterne organisationer.

Undervisningen, Program Varighed og Studieår

Undervisningen for en EU-studerende er omkring € 1800 til € 12.000 om året, afhængigt af programtype og skole. Priser for ikke-EU-studerende er omkring € 8.000 til € 20.000 pr år.Selv om alle hollandske kandidatuddannelser levere fremragende værdi, er den hollandske især kendt for deres ekspertise inden for bæredygtig energi, vandforvaltning og Art & Design.

En forskningsorienteret kandidatuddannelse kræver 60-120 kredit timer, hvilket tager 1-2 år at færdiggøre. Engineering, landbrug, matematik og naturvidenskab alle kræver 120 credit-hour/2-year programmer. Forskning grader tildeles som enten en Master of Science eller en Master of Arts.

Brugskunst og videnskab grader kræver også 60-120 kredit timer, afhængigt af den akademiske disciplin. Den tildelte grad er specifik for den akademiske speciale, såsom en Master of Architecture.

Et kredit time tager normalt 28 timer at gennemføre, og det akademiske år er 42 uger lang,. En fuldtidsstuderende normalt fuldfører 60 kredit timer i et akademisk år.Det akademiske år består normalt af to semestre med efterårssemestret løber fra september til januar eller februar og forårssemesteret løber fra februar til juni.

Post-Graduate Muligheder

Efter eksamen, får alle elever et diplom, der angiver deres grad samt en beskrivelse af studieforløbet, så potentielle arbejdsgivere i en international studerende hjemland kan forstå den grad. Derudover kan alle internationale studerende ophold i Holland i op til et år efter endt uddannelse at søge beskæftigelse. Der er ingen restriktioner på beskæftigelsesmuligheder i løbet af året. Kandidater opfordres også til at ansøge om ph.d.-programmer eller forskerstillinger.

Visumkrav og arbejdstilladelse

EU-studerende kræver ikke en Visa, men er forpligtet til at blive registreret med de nederlandske udlændingemyndigheder (IND) af deres værtsinstitutionen og meddele deres kommunalbestyrelsen. Studerende fra lande uden for EU skal have en opholdstilladelse, som er gyldig i 12 måneder og kan forlænges. Den studerendes værtsinstitution skal ansøge om denne tilladelse, efter at den studerende ankommer.

Health Insurance

Alle internationale studerende skal have en form for sygesikring, som kan leveres af deres hjemland. Dog bør enhver, der er blevet ansat i Holland tilmelde hollandsk den offentlige sygesikring. Arbejdstilladelser er ikke påkrævet for studerende fra EU-lande, men er nødvendig for andre internationale studerende.

Tips

Bedste universiteter i Holland er meget konkurrencedygtige, så potentielle studerende skal kontrollere adgangskrav tidligt for at sikre de er støtteberettigede. Engelsksprogede programmer kræver studerende fra lande, hvor engelsk ikke er modersmålet til at demonstrere færdigheder gennem TOEFL eller anden akkrediteret engelsk sprogtest.