Keystone logo
Hongkong

Studer Master i Hongkong 2024

Studer i Hongkong

Deling titlen særlige administrative region af People 's Kina med Macau, Hong Kong er en bystat beliggende på den sydlige kyst af Kina, og omkranset af Det Sydkinesiske Hav og Pearl River Delta. Med en befolkning nærmer syv og en halv million mennesker og et areal på kun 430 miles, er Hong Kong et af verdens 's tættest befolkning regioner, primært består af etniske hankinesere. Eksisterende under aksiom "ét land, to systemer ", Hong Kong opererer under forskellige politiske politikker og love end Kina, der fungerer mere som en vestlig, demokratisk stil regering i forhold til Kina 's priniciples af kommunismen. Den administrerende direktør for Hong Kong er leder af regeringen og vælges af en valgkomité bestemmes af en demokratisk proces at stemme.

Hong Kong ses som en af ​​de førende finansielle centre i verden, og trives på en kapitalistisk serviceøkonomi præget af frihandel og lav beskatning. På grund af pladsmangel i byen, er dens arkitektur unik og topmoderne forekommende. Faktisk har Hong Kong berømt blevet omdøbt som verdens 's eneste "vertikal city ", der byder på en spektakulær skyline undertiden overskygget af tykke lag af smog kommer fra hundredtusindvis af køretøjer og for mange virksomheder komprimeret ind i sådan en lille område. Men på grund af denne tætte befolkning, har Hong Kong udviklet et meget avanceret transportnetværk, der overskygger alle andre transportsystemer i den udviklede verden.

Selvom Hong Kong giver mulighed for enkeltpersoner at opnå sikker beskæftigelse, der betaler gode lønninger, leveomkostningerne er ganske høj, og kan fremkalde forstyrrelser studerende, der har valgt at tjene en grad i denne bystat.Dog skal eleverne ikke blive forskrækket, når de opdager, hvor meget det koster at leve i Hong Kong. Med lave skatter, premium sundhedspleje, høj livskvalitet og bemærkelsesværdige videregående uddannelser muligheder, forbliver Hong Kong et populært sted for internationale studerende at få grader og opleve trængsel og travlhed i fascinerende Hong Kong.

Klima i Hong Kong

Svingende mellem tempererede og subtropiske klimaer, Hong Kong 's mest behagelige tid af året vejrmæssigt er fra november til januar, hvor temperaturerne er komfortable og solskin er rigeligt. Luftfugtigheden stiger i marts og april, med tåge ofte forsinke færge og fly-tjenester. Maj til august er varmt, fugtigt og stormfuld, med de gennemsnitlige dagtemperaturer svinger omkring 86 grader Fahrenheit, eller 31 Celsius. I løbet af august og september, er Hong Kong hyppigt ramt af tropiske cykloner, der dannes i Kina Seas eller vestlige nordlige Stillehav.Winds er stærke fra cykloner, men generelt ikke forårsage omfattende skader i byen.

Religioner i Hong Kong

Religionsfrihed i Hong Kong er garanteret i henhold til dens forfatning og grundloven. Taoisme, Confucianism og buddhisme omfatter dens primære religioner, med smatterings af kristendommen, katolicismen, muslimske og jødiske læger findes i hele området. Men mange indbyggere i Hongkong har ingen religiøse tilhørsforhold og betragter sig selv ateister eller agnostiker. Falun Gong er også tolereres i Hong Kong, men ikke i Kina, hvor det kommunistiske parti betragter denne religion som en trussel mod staten på grund af sin mærke af åndelige lære.

Sprog i Hong Kong

De officielle sprog i Hong Kong er kantonesisk (en form for kinesisk) og engelsk.Næsten halvdelen af ​​Hong Kong 's beboere har tilstrækkeligt kendskab til engelsk og de studerende vil opleve, at de fleste tegn vise både engelsk og kinesisk tekst. For nylig er en stigning i antallet af kinesiske fastland indvandrere førte til mandarin kinesisk sprog bliver oftere høres i Hong Kong samfund.

Hong Kong Valuta

Den HKD eller Hong Kong dollar, er Hong Kong 's valuta og er en af ​​de mest handlede valutaer i verden. Den Hong Kong dollar er opdelt i 100 cents, med forskellige denominationer af mønter og sedler i omløb i bystaten.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  1409
 • Andel af forsyningsselskaber

  71
 • Internetabonnement

  22
 • Lokal transport

  58

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  5
 • Biografbillet

  12
 • Pint lokal øl

  6

Om Hongkong

Higher Education i Hong Kong

Universiteterne kaldes "lovpligtige universiteter " er blevet godkendt af den administrerende direktør-in-Council i Hong Kong og er finansieret af University Grants udvalget. En undtagelse til dette er Open University of Hong Kong, som er en selvfinansierende skole og ikke stole på UGC til finansiering. Lovpligtig universiteter er forsknings-intensive og acceptere kun de bedste studerende. Faktisk er den gennemsnitlige IQ af kinesiske studerende på Hong Kong videregående uddannelser institututions en af ​​de højeste i verden.

Send sekundære skoler tilbyder bachelor-og kandidatniveau 's grader, og er registreret under en ordinance kaldet Post Secondary Colleges Bekendtgørelse af Hong Kong. Internationale studerende vil også finde faglig-typen colleges som Hong Kong Institute of Erhvervsrettet Uddannelse, som drives af et råd adskilt fra rådene om lovbestemte og post sekundære colleges.

University undervisning varierer mellem institutionerne, men de studerende kan forvente at betale omkring $ 100.000 i amerikanske dollars eller 73.000 € for at tjene en grad i Hong Kong. Eleverne opfordres kraftigt til at ansøge om eventuelle stipendier til rådighed til at hjælpe opveje de høje omkostninger ved undervisning. Vær opmærksom på at de studerendes medicinske forsikringspræmier er også dyre, samt udgifter til mad, tøj og indkvartering i Hong Kong.

Ansøgning om en Student Visa

Forvent at vente mindst to måneder før modtagelsen af ​​din studerende visum fra Hong Kong Immigration Department.Eleverne skal udfylde et visum / indrejse ansøgningsskema og post følgende dokumenter sammen med formularen: kopi af driver 's licens eller anden billedlegitimation kort, bevis for uddannelsesmæssige kvalifikationer (studentereksamen, indgangspartier scoringer, eventuelle tidligere grader tjent), en pasfoto, brev om optagelse fra en Hong Kong universitet bevis for den finansielle formåen (stipendium prisuddelinger, kontoudtog), og dokumentation for, at den studerende har et sted at bo, mens i Hongkong, uanset om det er på campus, med en værtsfamilie eller i en lejlighed.

Hvorfor studere i Hong Kong?

Ud over at tilbyde strukturelt og fagligt overlegne uddannelser, der køres af hvad mange anser for at være et af verdens 's top undervisningsministerier, Hongkong skænker grader, er højt værdsat og anerkendt af arbejdsgivere og forskningsinstitutter i alle områder af kloden.Derudover letter intellektuelt åbne samfund i Hong Kong muligheder for studerende at udforske andre boglige fag og niveauer af troede ikke findes andre steder.