Keystone logo
Indien

Studer Master i Indien 2024

Studer i Indien

Indien er et sydasiatiske land der er hjemsted for næsten en milliard og en halv mennesker, den næststørste befolkning i verden efter Kina. Indien 's søgrænser består af Det Indiske Ocean, Det Arabiske Hav og Bengalske Bugt og dens jord deler grænser med Kina, Pakistan, Bhutan, Nepal, Bangladesh og Burma. Efter dramatiske ændringer i sine markedsbaserede operationer i begyndelsen af ​​1990'erne, hurtigt Indien udviklet sig til en prominent verdensøkonomien, hvor det nu betragtes som en innovativ, industrialiserede nation holder titlen af ​​at være den tredje største land i forhold til PPP eller Rettens opfattelse strøm paritet. Dette har imidlertid accelereret vækst ikke behandlet Indien 's dybe og vedvarende problemer med fattigdom, utilstrækkelig sundhedspleje, analfabetisme, underernæring og korruption i politiet og den offentlige sektor.

Den føderale regering i Indien består af en udøvende, lovgivende og dømmende magt, med formanden for Indiens fungerende statsoverhoved.Præsidenten vælges ved hjælp af et valgkollegium systemet og er ved magten i fem år. Premierministeren, som udnævnes af præsidenten, betragtes som leder af regeringen og fastholder det højeste niveau af den udøvende magt. De indiske lovgivende gren klæber til Westminster-parlamentariske stil system regel på grund af den tunge kolonialisme indflydelse af tidligere britisk.

Selvom modernisering af Indien er i gang, traditionelle samfund er sharpely defineret af den indiske kastesystem, er en form for social lagdeling arrangement, der hæmmer den emanciperede sociale interaktion og mobilitet nydes af de fleste udviklede countries.Social klasser i Indien udpeget som "kaster " med visse kaster betragtes mere elite end andre. Selvom Indien har anti-diskriminerende love til at forhindre forfølgelse og fordomme mod de såkaldte lavere kaster, er indianerne bor i landdistrikterne stadig udsat for diskrimination og segregation i byområder.Familie værdier også udgør fortsat en væsentlig indflydelsesrige aspekt af indisk tradition, med præ-arrangerede ægteskaber mellem to familier stadig er normen for de fleste af indiske samfund. Desuden er skilsmisse set uhørt i det indiske samfund, og kun tilladt i ekstreme tilfælde af misbrug.

Indien 's Climate

Indien betragtes som en "megadiverse " land, og indeholder tre regioner kaldet "biodiversitet hotspots ". Det er hjemsted for ni procent af alle pattedyr, der lever i verden, og seks procent af alle blomstrende planter. Habitatdirektivet spænder fra nåleskove i Himalaya til tropiske regnskove i det nordøstlige Indien og Andaman-øerne. De gennemsnitlige høje og lave temperaturer i Indien spænder fra 75 grader Fahrenheit til 55 grader Fahrenheit (25 celsius til 12 grader Celsius).Men større byer som Bangalore, Mumbai og New Delhi ofte bage under temperaturer, der forbliver så høje som 95 grader Fahrenheit (35 grader Celsius) i flere uger ad gangen. Nedbøren kan være tunge i tropiske klima områder, med luftfugtighed svinger omkring 80 procent.

Sprog i Indien

Indien har ingen officiel sprog, men hindi tales af næsten halvdelen af ​​Indiens 's befolkning. Bengalsk, Telugu, Marathi, tamil, urdu og Gujarati er andre sprog, eleverne kan støde mens han studerede i Indien. Engelsk tales af mange indere og betragtes Indien 's "anden " sprog valg. Indien har også mange forskellige sprog der er blevet lagt på "truede sprog " liste, fordi antallet af overlevende talere har svundet ind til isolerede lommer af landsbyer findes i Indiens landområder.

Religioner i Indien

Firs procent af indianere praksis Hinduisme, en religion, lærde anser for at være verdens 's ældste levende religion. Hinduer tror på en række love, daglig moral, dharma, karma og reinkarnation. Andre religioner findes i det indiske samfund primært kristendom og islam.

Indien 's Valuta

Den officielle valuta i Indien er det rupee, som kontrolleres og udstedt af Reserve Bank of India. Den indiske rupee er opdelt i 100 paise. Siden 2011 er det kun mønter værd 50 paise anset lovligt betalingsmiddel. Sedler i øjeblikket i omløb omfatter 5, 10, 20, 50, 100 500.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  123
 • Andel af forsyningsselskaber

  12
 • Internetabonnement

  8
 • Lokal transport

  10

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  4
 • Biografbillet

  3
 • Pint lokal øl

  2

Om Indien

Higher Education System i Indien

Bag Kina og USA, er Indiens 's videregående uddannelser den tredje største, med University Grants Kommissionen repræsenterer det vigtigste regulerende organ i tertiære institutioner. Mellem 2000 og 2010, som er bygget Indien 20.000 universiteter og højere læreanstalter, der har accepteret over otte millioner studerende i løbet af denne tid. Inden for videnskab og teknologi er stærkt promoveret af den indiske regering på college niveau, hvilket fører til flere teknologiske institutter såsom den indiske Institutes of Technology og den indiske Institutes of Management at modtage anerkendelse fra den globale pædagogiske organisationer. Desuden er All India Institute of Medical Science i New Delhi betragtes som en af ​​de førende forskningscentre til fremme af medicinsk teknologi og behandlingsmetoder.

Akademiske grader inden Indien i overensstemmelse med den koloniale britiske system med bachelor-og kandidatuddannelser givet som "kunst " eller "science " grader. Ph.d.-grader er også tilgængelige for studerende, der har gennemført den angivne mester 's program vedrørende deres fagområde. Entré til universiteter er baseret på score optjent af studerende, som tager det Højere Secondary School Certificate og er yderst konkurrencedygtig i forhold til de mere prestigefyldte universiteter, der opererer i Indien. Faktisk All India Pre-Med Test er taget årligt af 200.000 studerende, hvoraf kun 2000 accepteres.

Internationale studerende som ønsker at tjene en grad i Indien vil nødt til at vise dokumentation for en vellykket gennemførelse mindst 12 års uddannelse på sekundærtrinnet i deres hjemland. Studerende vil også nødt til at tage indgangen eksamen og indsende resultaterne til Udenrigsministeriet i New Delhi.Direkte adgang til læger, tandlæger og ingeniøruddannelser er ikke tilladte, uanset den studerendes 's tidligere uddannelse legitimationsoplysninger. Dog kan andre uddannelser ikke kræve udenlandske studerende til at tage indgangen eksamen. I stedet, en studerende 's videregående uddannelser indgangen eksamen scoringer (såsom ACT eller SAT givet i USA) kan anvendes til at kvalificere den studerende ved visse tekniske gymnasier. Studerende interesseret i at tjene en grad i Indien bør være opmærksomme på, at de offentlige universiteter ikke accepterer studerende, der ikke er statsborgere i Indien.

Undervisningsafgifter omkostninger i Indien varierer voldsomt med offentlige universiteter bliver meget billigere end private universiteter, fordi de er finansieret af regeringen. Indiske borgere normalt betaler mindre end $ 100 om året for at deltage i et offentligt universitet eller college. Privat universitet gebyrer kan variere fra $ 400 til $ 25.000 år, afhængig af institutionen og typen af ​​uddannelsen.Non-indiske studerende på en privat skole er generelt foretrækkes frem for indiske studerende, hovedsagelig på grund af det faktum, at de er mere økonomisk rustet til at betale undervisningsafgifter omkostninger.

Hvorfor studere i Indien?

Studerende, der ønsker at studere ikke-vestlig musik, religion, arkitektur og kunst vil finde Indien det perfekte sted at lære i dybden om disse emner. Dens forskelligartede og fascinerende kultur er en uimodståelig blanding af gamle og moderne stilarter, der tiltrækker liberale kunst majors fra hele verden. Derudover tilbyder Indien cutting-edge it-uddannelser for studerende interesseret i at tjene en højt værdsat bachelor 's eller master-' s grad relateret til området for computere og IT.