Keystone logo
Italien

Studer Master i Italien 2024

Studer i Italien

Italien er et land beliggende i Europa, lige syd for Østrig og Frankrig om, hvad der er kendt som den italienske halvø. Det er omgivet på alle sider af Middelhavet. Interessepunkter til besøgende nævnes det skæve tårn i Pisa, Amalfi-kysten, Gardasøen, og mange kunstmuseer og seværdigheder involverer den rige kultur Italien er kendt for.

Desuden er Italien kendt for vinsmagning, en favorit fortid tid rejsende, der kan lide at besøge og tour de mange vinmarker langs motorveje og veje i Italien. Rom er hovedstaden i Italien og er en hyppigt turnerede by.

Der er både historie og moderne bekvemmelighed i Rom og meget at se som helst tidspunkt af året.

Klima i Italien

Klimaet i Italien er meget forskellige, afhængigt af det område, du er bosat. Den nordlige kan have kolde kolde vintre og meget varme somre.I den sydlige del, synes efterår, forår og sommer at blande sammen og varierer lidt. Centrale Italien er mildere og mere gennemsnitlig hele året.

Samfundet

Familien er centrum for samfundet i Italien. Stærkt påvirket af den romersk-katolske kirke, det italienske folk er generelt religiøse (88% er af katolsk tro på det sidste folketælling). Desuden satte italienerne en masse vægt på tøj, så det er en god idé at klæde sig så pænt som muligt. Denne sidebemærkning, det er et venligt sted at bo og arbejde, og i skole.

Leveomkostninger

Leveomkostninger er varieret, afhængig af, hvor du bor. Der er en blanding af forskellige typer af boliger i Italien, fra store boliger til lejligheder, og nogle familier bor sammen med deres udvidede familier i et hus.

Sygesikring

Italien byder på mange sundheds-planer, og hvis du tage ophold i Italien, kan du og din familie kvalificere sig til gratis fordele. Der er online citater, du kan få gratis for at se, om du er kvalificeret.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  408
 • Andel af forsyningsselskaber

  66
 • Internetabonnement

  28
 • Lokal transport

  35

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  9
 • Biografbillet

  9
 • Pint lokal øl

  5

Om Italien

Higher Education i Italien

Artikel 34 i forfatningen af ​​Italiens garanterer en individuel 's ret til at forfølge en videregående uddannelse med et universitet eller college. Den italienske universitetssystem er højt specialiseret og meget konkurrencedygtige. De har 42 statslige universiteter, seks private universiteter, tre tekniske skoler, og tolv specialiserede universiteter.

Hvorfor studere i Italien?

En studieforløb i Italien ville berige nogen med deres unikke atmosfære og adgang til mange af de finere ting i livet, herunder kunst, musik, vinfremstilling og mange andre. Med deres højt specialiserede kursus områder rettet mod et bestemt felt, er du bundet til at få den uddannelsesmæssige baggrund, du har brug for at bære dine karrieremål et skridt videre.

Gymnasier og universiteter

Gymnasier og universiteter i Italien er påvirket kraftigt af kunst og humanistisk kultur.Der er Academy of Fine Arts i Venedig, Cesare Pollini Conservatory of Music, og det polytekniske universitet i Bari, som er mere fokuseret på teknologi og tekniske ingeniørkunst. Der er mange flere at vælge imellem med en bred vifte af kursustilbud på forskellige områder.

Studieår

Den første semester starter typisk i september / oktober og slutter i Jan / februar Den anden periode begynder normalt i februar eller januar og går gennem maj eller begyndelsen af ​​juni.

Studieafgifter og længden af studiet

Undervisning og gebyrer variere afhængigt af skolens du deltager. Men du vil finde en overkommelig løsning til at opfylde dine behov med så mange skoler at vælge imellem. Generelt er de fleste kurser koster € 850 - € 1.000 pr år.

Bachelorer tage omkring fire år at gennemføre, herunder de grundlæggende kursus krav og ekstra pensum krav for at fuldføre den grad.De grader er højt specialiserede og kurserne udarbejde én godt for deres valgte område.

Internationale studerende

Der er mange muligheder for internationale studerende at studere i Italien. Studerende fra udlandet er velkommen til at udforske mulighederne og se, hvad der ville være til deres smag. Der er også studenterudvekslingsprogrammer, hvorved internationale studerende kan studere under en udvekslingsaftale, i henhold til bemyndigelsen i Det Europæiske Fællesskab Socrates Erasmus-programmet. Andre studerende kan deltage i henhold til bemyndigelsen af ​​en bilateral aftale mellem et italiensk universitet og et væld skole.

En af de vigtigste forskelle mellem at studere i Italien og andre lande, er, at de fleste eksamener er mundtlige.

Der er mange karriere-og forskningsmuligheder til rådighed efter afslutningen af ​​en grad fra et italiensk universitet. Jurastuderende kan gå på at forfølge en karriere i en juridisk institution eller praksis som advokat.Folk i de humanistiske og kunst kan bruge deres talenter i mange områder, herunder mange af de kunstneriske produktioner så fremherskende i Italien. Afhængig af den specifikke område af undersøgelsen, og behovet vil studerende, der opgraderer fra en italiensk skole være klar til at opfylde de krav, et samfund i forandring.

Student visa

Studerende fra udlandet er velkommen til at komme til Italien for at studere, men de er forpligtet til at foretage en studerende visum eller pas og al den krævede dokumentation. Derudover kan dokumentationen være nødvendigt at blive registreret på den lokale politistation. Det vigtigste ved visa er at sørge for du har den rigtige type. Inden du indtaster din valgte skole, tjek på skolens 's hjemmeside for mere information om, hvilken type du har brug for. Tilmelding kan ske på det nærmeste italienske ambassade eller konsulat.

Nyttige tips

Italien er et smukt land, der rummer mange vidunderlige og unikke kunstneriske fund. Uddannelse i Italien er unik og meget fokuseret. Visum er påkrævet, men er forholdsvis let at opnå. Folk i Italien er meget familie-orienteret og kunstneriske-minded. At få en uddannelse i Italien går ud over væggene i klasseværelset og ind i den kunstneriske verden af ​​kunst og kultur. At studere i Italien er en oplevelse du aldrig vil glemme.