Keystone logo
Jersey

Studer Master i Jersey 2024

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  1027
 • Andel af forsyningsselskaber

  64
 • Internetabonnement

  57
 • Lokal transport

  59

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  8
 • Biografbillet

  14
 • Pint lokal øl

  6

Om Jersey

Undersøgelse i Jersey

Videregående uddannelse i Jersey

Jersey 's afdeling for uddannelse giver for de uddannelsesmæssige behov hos de studerende på skolen. Der er offentlige skoler, der finansieres gennem regeringen. Der er også flere private skoler her. Samlet set skolesystemet er meget lig den for Det Forenede Kongerige i form af sin struktur og pædagogiske kvalitet. Men det er et lille land, hvilket betyder, at de studerende deltager mindre skoler samlet. Dette kan forbedre kvaliteten af ​​uddannelse for mange i dette område.

Med hensyn til de videregående uddannelser i Jersey, vil studerende, der deltager gymnasiet sandsynligvis gå videre til et universitetscenter. Landet byder på et kollegium af videregående uddannelse kaldet Highlands College. Denne facilitet giver uddannelsesmuligheder for fuld tid og deltid skoler. Highlands College fungerer som en sjette form såvel.Dermed virker det i et samarbejde mode med andre skoler, herunder London South Bank University, University of Plymouth, og Åbent Universitet. Studerende, der tilmelder i Highlands College er i stand til at opnå en to årig grad kaldes en Foundation Degree. Fra dette punkt, kan de så få ekstra uddannelse for at få undervisning i et bestemt område af undersøgelsen.

Landet har også specialiserede skoler for denne form for læring. En af de mest fremtrædende muligheder er Jersey International Business School. Dette er en privat sektor skole, der uddanner elever i en række discipliner, alle med fokus på uddannelse af internationale undersøgelser. En anden skole i Jersey er Institute of Law. Det er det land 's lov skole. Studerende vil lære at blive fortalere og advokater i Jersey.

Undervisning og gebyrer

Studerende, der studerer på de offentlige skoler ikke betale studieafgift til at gøre det.Generelt Men, det er kun en mulighed til rådighed for studerende, der er indfødte til landet. Andre, herunder internationale studerende, vil betale et gebyr for at tilmelde. Denne gebyrintervaller betydeligt afhængigt af uddannelsen den studerende indskriver i og på skolen.

Videregående uddannelse kommer på et gebyr, især for de studerende, der tilmelder i Jersey International Business School. Denne skole for uddannelse er en privat facilitet og gebyrer tendens til at være højere her. Men skolen er også en af ​​de bedste muligheder for studerende, der ønsker at opnå en grad, der kan bruges internationalt, hvilket er noget mange studerende gør.

Internationale studerende kan studere her. Erhvervelse af en studerende visum sker gennem selve universitetet i de fleste tilfælde.

Mange studerende rejser til udlandet for at finde job uden for Jersey. Landet har dog en voksende sundhedsindustrien samt et stærkt erhvervsliv. At finde arbejde på disse områder kan være en mulighed efter eksamen.

Health Insurance

Studerende, der planlægger at deltage universitetet i Jersey bliver nødt til at få deres egen sygesikring. Det er ikke fra skolen fremmøde. Studerende kan være i stand til at købe politikker gennem skolen eller gennem en tredjepart udbyder. Men skolerne fastsætte reglerne om, hvorvidt de studerende er i stand til at deltage uden denne form for dækning på plads.

Studerende visa

For at få en studerende visum, skal de studerende først gælde for skole efter eget valg. Hvis skolen accepterer eleven, han eller hun er derefter i stand til at ansøge om et visum gennem regeringen. Skolen vil fremlægge et brev om accept giver mulighed for at dette kan ske.