Keystone logo
Kasakhstan

Bedste universiteter til Master Programmer i Kasakhstan 2024

Antal institutioner: 11
  • Astana, Kasakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kasakhstan

  Satbayev University er det ældste og et af de mest prestigefyldte tekniske universiteter i Kasakhstan, kendt for minedrift og olievirksomhed. Selvom tekniske specialiteter dominerer Satbayev University visitkort, er det et tværfagligt universitet, hvor man underviser i arkitektur og ledelse.

  • Atyrau, Kasakhstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University er en moderne uddannelsesinstitution. VORES UDDANNELSESINSTITUTION er det eneste statsuniversitet i Atyrau-regionen, der giver mulighed for at få uddannelse af høj kvalitet inden for naturvidenskab, humaniora, økonomi, jura, kunst og musik, pædagogiske og landbrugsspecialiteter.

  • Turkistan, Kasakhstan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University blev oprettet på baggrund af den mellemstatslige aftale mellem Kasakhstan og Tyrkiet for at forberede moderne, højt kvalificerede specialister fra ungdommen i tyrkisk-talende lande og er beliggende i det åndelige centrum af den tyrkiske verden - Turkestan.

  • Aktau, Kasakhstan

  Uddannelsespolitik implementeres aktivt på et af de førende universiteter i Kasakhstan - det kaspiske universitet for teknologi og teknik opkaldt efter Sh. Yessenov. I dag er vores universitet det største moderne universitet, der har bestået statscertificering og akkreditering.

  • Temirtau, Kasakhstan

  "Karaganda Industrial University" (" KarIU ") er det førende universitet i Kasakhstan til uddannelse af højt kvalificeret personale med videregående og postgraduate uddannelse inden for metallurgi, maskinbygning, kemi, byggeri og andre relaterede metallurgiske områder, som er en prioritet for minedrift og metallurgisk industri.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  bachelorgraderң 5 baғyty zhәne magistracyң 5 baғdarlamasy. Kasakhstans grene af tumengi kurstarynda sabaабty zhuyelі turde Nur-Sultan kalasyna keletin MMU facultyterinin oқytushylary zhurgizedi. Manyk uzi - bilim alu oderisin Muskeude ayaktau ushin zhasalatyn dayyndyk.

  • Rudny, Kasakhstan

  Rudny Industrial Institute er et moderne videnskabeligt og uddannelsesmæssigt kompleks inden for teknisk videnskab med en udviklet infrastruktur.

  • Karagandy, Kasakhstan

  Som et af Kasakhstans førende universiteter arbejder Karaganda Economic University ( KEU ) med globale miljøændringer og er forpligtet til at tilbyde et moderne og avanceret uddannelsesprogram.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Seifullin Kazakh Agro Technical University ( Seifullin KATU ) er den største agrariske videregående uddannelsesinstitution i det centrale og nordlige Kasakhstan, den første videregående uddannelsesinstitution i Astana. Seifullin Kazakh Agro Technical University regnes blandt de 10 bedste universiteter i landet.

  • Almaty, Kasakhstan

  Oprettet i 1997 i Almaty. Grundlæggeren, præsidenten og universitetets første rektor er doktor i filosofi, professor Aliyev Zhumatay Alievich.