Keystone logo
Kina

Studer Master i Kina 2024

Studer i Kina

Folkerepublikken Kina er beliggende i den østlige og centrale dele af Asien, med grænser op til Stillehavet og 14 andre lande, herunder Indien, Vietnam og Nordkorea. Kina er verdens folkerigeste nation, med over 1,3 milliarder borgere. Det er verdens fjerdestørste land i form af landmasse og varieret geografi omfatter skove, strande, bjerge, ørkener og 7.600 øer. Moderne Kina blander 5.000 års historie med højteknologi og travle byer. Ud over de store industrier såsom elektronik, er Kina et af verdens største eksportører af landbrugsprodukter.

Klima i Kina

Da Kina er et meget stort land, klimaet varierer betydeligt på tværs af forskellige steder, fra solrige strande til kølige bjerge. Men landet generelt har en moderat klima året rundt.Vintrene tendens til at være kolde og tørre, med temperaturer i det sydlige er så meget som 40 grader C varmere end nordpå. Summers tendens til at være regnfuld, med mindre temperaturforskelle. Den sydøstlige del af landet modtager mest regn og nordvest mindst.

Kultur

Selv om der er 56 forskellige etniske grupper i Kina, mere end 90 procent af befolkningen er hankinesere. Sociale værdier er baseret på konfucianske og Tao religiøse principper og virksomhedskulturen værdier relationer snarere end stive driftsregler.

Kineserne har en lang og tydelig historie litteratur, musik, kunst, arkitektur, kampsport og mode. Store kulturelle destinationer omfatter Den Forbudte By og 798 Art District i Beijing, Tian Tan Buddha i Hong Kong, og det 2000 år gamle Great Wall.

Kinesiske køkken kommer i et utal af varianter på tværs af forskellige regioner, og anses for at være en af ​​de bedste i verden.

Leveomkostninger

Den samlede leveomkostninger er meget lav, fra omkring $ 200 - $ 400 (US) per måned afhængigt af beliggenhed større byer er generelt dyrere, men stadig meget rimelig. Da kun få kinesiske borgere egne biler, offentlig transport såsom busser og jernbane er godt udviklet og billig at bruge.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  325
 • Andel af forsyningsselskaber

  17
 • Internetabonnement

  11
 • Lokal transport

  26

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  5
 • Biografbillet

  6
 • Pint lokal øl

  0.9

Om Kina

Højere uddannelse i Kina

Kina har mere end 2.000 universiteter og højere læreanstalter, der tilbyder bachelorer, fartøjsførere og doktorgrader. Højere læreanstalter er koncentreret i den østlige halvdel af landet. Kina i øjeblikket er vært omkring 300.000 internationale studerende, de fleste af de udenlandske studerende kommer fra asiatiske lande, Rusland, USA og Frankrig.

Selv når stærkt reguleret af regeringen, kinesiske videregående uddannelsesinstitutioner har nu betydelig autonomi i valget af akademiske programmer og organisationsstruktur, hvilket gør mange skoler mere attraktive for internationale studerende.

Hvorfor studere i Kina?

Mange mennesker får en master 's grad i Kina for de kulturelle og sproglige erfaringer. Desuden er prisen for en kandidatgrad meget lavere end i Europa, USA, eller endda de fleste asiatiske lande.Kina har velanset kandidatuddannelser i discipliner såsom teknik, videnskab, økonomi og business administration, samt unikke programmer på områder som kinesisk sprog og kampsport. Selv om de fleste kandidatuddannelser kræver færdigheder i kinesisk, mange programmer er nu udbydes på engelsk, især for fag inden for teknik og erhvervslivet.

Universiteter

Regeringens seneste reformer og investeringer har flyttet tre kinesiske skoler i top 200, som rangeret efter Academic Ranking of World Universities (ARWU) - Peking University, Shanghai Jiao Tong University og Zhejiang University. Kina etableret ARWU at bruge som et benchmark for at evaluere kvaliteten af ​​kinesiske højere læreanstalter.

Kandidatuddannelser grader er tilgængelige i en bred vifte af discipliner, såsom medicin, ledelse, økonomi, teknik, filosofi, jura, uddannelse, historie, naturvidenskab og endda militære videnskab. For dem interesseret i at studere primært kinesisk sprog og kulturelle studier, tilbyder nogle institutioner særlige programmer for internationale studerende, såsom Beijing Sprog og Kultur Universitet.

Undervisning og Program Varighed

Undervisning og gebyrer generelt køre omkring $ 1000 - $ 2000 per semester i amerikanske dollars afhængig af skole og uddannelse. Kandidatuddannelserne tage 2-3 år (4-6 semestre) at fuldføre. Engineering og tekniske grader kræver typisk 3 års studier.

Studieår

Det akademiske år er baseret på to semestre, efterår og forår.Den efterårssemestret starter i september og slutter i slutningen af ​​januar eller begyndelsen af ​​februar og forårssemesteret løber fra februar til juni.

Post-Graduate Muligheder

Mange kinesiske universiteter stadig kæmper mod virkningerne af Kulturrevolutionen, og kun omkring 30 procent af college professorer har avancerede grader. Som et resultat, er der mange beskæftigelsesmuligheder for personer med avancerede grader for at undervise i Kina. Ikke-kinesisk kandidatgrad kandidater vil også blive meget efterspurgt af virksomheder rundt omkring i verden, der gør forretninger med Kina.

Visumkrav

Alle internationale studerende kræver et visum. Der findes to typer af visa til studerende Studie visum (X-visum), som er til programmer der varer mere end seks måneder, og Business visum (F-visum) til programmer for mindre end seks måneder. Visumansøgningen processen tager 2-4 uger.I nogle tilfælde er de studerende lov til at ankomme i Kina med et turistvisum og derefter konvertere det til studiekontoret visum.

Health Insurance

Universiteterne give sygesikring til omkring $ 100 (US) om året. Studerende skal have en aktuel lægeundersøgelse, før de kan begynde at studere, hvilket de kan få i deres hjemland, eller efter ankommer i Kina. Prøven i Kina koster omkring $ 100 (USA).

Tips

Kinesiske valuta hedder Renminbi, forkortet RMB. RMB enheder er i Yuan, også nogle gange kaldet Jiao og Fen. Brugen af ​​udenlandsk valuta i Kina er forbudt, men banker og mange hoteller giver udveksling af tjenesteydelser.

MasterCard, Visa, American Express, Diners Club og JCB card er de eneste kreditkort øjeblikket er tilladt i Kina.

Det officielle sprog i Kina er Standard Mandarin, som er baseret på den dialekt af Mandarin tales i Beijing.Men kun 70 procent af befolkningen taler Mandarin som deres første sprog, og mange forskellige regionale dialekter eksisterer over hele landet.

Potentielle internationale studerende bør arbejde med den kinesiske ambassade i deres land for at sikre, at alle indvandring og andre adgangskrav er opfyldt, før du rejser til Kina.