Keystone logo
Malaysia

Studer Master i Malaysia 2024

Studer i Malaysia

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien, der består af tre føderale territorier og 13 stater. Deling landegrænser med Indonesien, Brunei og Thailand, og søgrænser med Phillipines, Singapore og Vietnam, er Malaysia kendetegnet for grundlæggelsen af ​​Sammenslutningen af ​​Sydøstasiatiske Nationer, Organisationen for Islamisk Samarbejde og østasiatiske topmøde.

Et multikulturelt og multietnisk land, Malaysia har en forfatning, som bekræfter statsreligion som islam, men beskytter også frihed til sine borgere til at praktisere religion efter eget valg. På grund af den forløbne indflydelse kolonialisme, regeringen systemet ligner Westminster parlamentariske kombineret med juridiske procedurer skitseret af engelsk sædvaneret. Kongen eller statsoverhoved er benævnt Yang di-Pertuan Agong, der vælges fra en liste over arvelige herskere tilsyn med Malaysia 's 13 stater.Premierministeren i Malaysia betragtes som "leder af regeringen ".

Hovedparten af ​​Malaysia 's politiske partier er baseret på etnicitet medlemmer. Aktioner som den nationale udviklingspolitik blev vedtaget for at fremme status indfødte stammer og malaysiere samlet kaldes bumiputera. Den bumiputera anses for at være Malaysia 's oprindelige indbyggere, snarere end den malaysiske indere eller malaysiske kinesisk. Svarende til positiv særbehandling politik, der føres i USA i 1970'erne, politikker som National Development Policy giver særbehandling til bumiputera i forhold til beskæftigelse, sociale faciliteter, uddannelse og stipendier.

Essential Fakta om Malaysia

 • Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur, i øjeblikket den sjette mest besøgte by i verden.
 • Udenrigspolitikken er centreret om principper om neutralitet og evnen til at opretholde fredelige forbindelser med alle andre lande, uanset politiske eller religiøse systemer.
 • Turisme er Malaysia 's tredjestørste indtægtskilde fra udenlandsk valuta.
 • En af Asia 's mest udviklede infrastruktur er fundet i Malaysia, med sin telenet andet til Singapore.
 • At være født i Malaysia ikke automatisk giver nogen statsborgerskab. Men ethvert barn født til to malaysiske forældre uden for det land, automatisk fik statsborgerskab. Malaysia tillader ikke dobbelt statsborgerskab.
 • Største etniske grupper i Malaysia er malajer og bumiputera. Den malaysiske forfatning definerer malajer som muslimer, der praktiserer traditionel kultur og skikke.
 • Hari Kebangsaan eller National Day, er den mest berømte ferie i Malaysia og falder den 31. august. Det fejrer uafhængighed Malaysia fra det britiske kolonistyre i 1957.

Klima i Malaysia

Malaysia oplever tropiske vejr, der ikke er så varmt som det er fugtigt på grund af at være omgivet af Det Sydkinesiske Hav. Gennemsnitlige temperatur er mellem 70 og 80 grader Fahrenheit (20 og 30 grader Celsius). Oktober til Februar er regntiden for vestkysten og østkysten af ​​Malaysia ser kraftige regnskyl mellem november og februar. Studerende skole i Malaysia vil høre disse regioner benævnt sydvestlige Monsoon og nordøstlige Monsoon. Monsoon er et derivat af "mausim ", det arabiske ord for "sæsoner ".

Religioner i Malaysia

Islam er statsreligion, med omkring 60 procent af Malaysia 's befolkning praktiserer den muslimske tro. Andre religioner omfatter buddhisme, hinduisme, kristendom og Confucianism. Alle muslimer forventes at rette sig efter afgørelser fra sharia domstole om religiøse spørgsmål.Sharia-domstolen kompetence yderligere begrænset til spørgsmål af skilsmisse, ægteskab, frafald og arv,

Sprog i Malaysia

Malaysia 's officielle sprog er malaysiske, med engelsk er dets mest talte sprog. En type af engelsk forbundet med britisk engelsk kaldes malaysiske Standard engelsk bruges til at instruere eleverne i offentlige skoler. Manglish også hørt, hvilket er mundrette engelske påvirket af tamilsk og malaysisk kinesisk. Men Malaysia indeholder dog næsten 140 andre sprog, der tales af folk der bor i nærheden Peninsular Malaysia, de kystnære områder og Øst Malaysia, hvor stammefolk forskelle i sprog eksisterer. Derudover malaysiske er ikke som andre sydøstlige asiatiske sprog såsom vietnamesisk og Thai i at det ikke er tonal.

Malaysiske Valuta

Valutaen i Malaysia er ringgit, tidligere kaldet den malaysiske dollar.Opdelt i 100 cents, i øjeblikket MYR lig med cirka tre dollars i amerikansk valuta og lidt over fire euro.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  189
 • Andel af forsyningsselskaber

  14
 • Internetabonnement

  23
 • Lokal transport

  12

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  4
 • Biografbillet

  4
 • Pint lokal øl

  3

Om Malaysia

Higher Education i Malaysia

Den voksende ry ydes til private universiteter i Malaysia har tiltrukket tusindvis af internationale studerende i løbet af det seneste årti. Nogle af disse private skoler tilbyder programmer, der tillader de studerende at tjene en del af en grad ved universitetet og en del af en grad på en anden institution. Kaldet "twinning ", denne metode letter overførsel af udskrifter og kreditter og gør også adgang til programmer, der tilbyder associere grader automatiske hvis programmet er leveret af en lokal institution. Bedre kendt universiteter i Malaysia omfatter Monash University Malaysia Campus, Swinburne University of Technology Sarawak Campus og Malaysia 's ældste universitet, University of Malaya beliggende i hovedstaden Kuala Lumpur.

Studerende kan modtage Bachelor 's og Master ' s grad på malaysiske universiteter i den tid, der svarer til de europæiske og amerikanske uddannelser.De fleste private og alle offentlige universiteter tilbyder Master of Science grader ved at udfylde krævede forskning og kurser. Ph.d.-grader er opnået, når eleverne kan udstille forskningsresultater i form af en offentliggjort papir. Malaysia har også polytekniske læreanstalter, der ligner de traditionelle erhvervsskoler ved at tilbyde associeret 's grader, avancerede diplomuddannelser eller certifikater for særlige kvalifikationer.

Accept til en malaysisk universitet er ikke svært, men kræver, at eleverne fremlægge bevis for kvaliteter optjent fra tidligere skoler deltog. Malaysia er ved at blive kendt for sin exceptionelle videregående uddannelser vedrørende teknologi, forretning og videnskab og glæder lyse internationale studerende at studere på en af ​​sine universiteter.

Student visumkrav

Studerende vil nødt til at erhverve et turistvisum for at rejse til Malaysia.Når de ankommer til deres universitet, er studerende udsendt en International Student Card og pas stemplet af universitetets myndigheder. Eleverne skal to pasfotos, en international pas, som har været gyldigt i mindst seks måneder, to udfyldte ansøgningsskemaer, gebyr betaling, bevis for, at de kan forsørge sig selv, mens i Malaysia, et introduktionsbrev og en attest de har fået en gul feber vaccination før ind i landet.

Hvorfor studere i Malaysia?

Studerende vil modtage kvalitetsundervisning til en overkommelig pris, når tjene deres grad i Malaysia. Typiske kursusgebyr omfatte registrering, undervisning, depositum, laboratorium gebyrer (hvis relevant), kursusmaterialer og sygeforsikring, som for en bachelor 's grad er ca RM (Malaysian ringitt) 80.000 eller $ 10.000 i amerikanske dollars.Desuden er leveomkostningerne lav i forhold til andre lande, og de studerende får lov til at arbejde op til 20 timer om ugen, mens han studerede i Malaysia, så længe de får en elev tilladelse eller passere.