Keystone logo
New Zealand

Studer Master i New Zealand 2024

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  580
 • Andel af forsyningsselskaber

  44
 • Internetabonnement

  49
 • Lokal transport

  108

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  8
 • Biografbillet

  10
 • Pint lokal øl

  6

Om New Zealand

New Zealand er et mangfoldigt land med en unik kulturel baggrund og masser at tilbyde den internationale studerende. Ligger i den sydvestlige del af Stillehavet, er denne ø land nær til Australien, samt Fiji og Tonga. Det er remote som en helhed, selvom der er store og voksende byer over hele landet. Faktisk var New Zealand et af de sidste fjerntliggende områder afgøres ved mennesker. Den største by i Auckland er hjemsted for mange videregående uddannelser muligheder for internationale studerende, men der findes andre muligheder så godt.

Studerende tilmelde skolen i en alder af seks. De er forpligtet i henhold til føderale lovgivning, at forblive i skolen gennem 16 år. Borgere i landet ikke betale for uddannelse gennem hele denne periode. De fleste studerende forbliver i skole gennem 19 år, som alle er betalt af regeringen. Landet har en analfabetisme på 99 procent.

Klima

Under det meste af året, her er klimaet mildt. Den årlige temperaturområde er omkring 50 grader F op til 61 grader F. Temperaturer kan spænde dog baseret på, hvilken placering af øen, du lever i. Den vestlige kyst er meget våd. Den Central Otago regionen er en semi-tørre klima. Der er områder af regnskoven her såvel som bjergtoppe med meget kolde temperaturer.

Samfundet

Newzealændere elsker deres udendørs. Du vil opdage, at dette er stedet at besøge, hvis du er efter bjergbestigning eller skiløb. Men området har også en stærk kulturel komponent, der omfatter de tidlige traditioner i Maori kultur. En stor del af landet fortsat er fjerntliggende og mange mennesker bor i disse områder. I moderne byer, selvom du vil finde al komfort, du kan blive vant til at nyde.

Leveomkostninger

Bor i New Zealand er meget ligesom bor i Australien. Landet 's leveomkostningerne i Auckland svarer til, hvad du vil finde i London, Sydney, eller New York. Importerede poster kommer koste betydeligt mere. Hvis du vil købe et træk billet, du 'll tilbringe NZ 15 dollar. For en kop kaffe, vil du tilbringe omkring NZ 4 $.