Keystone logo
Oman

Bedste universiteter til Master Programmer i Oman 2023

Antal institutioner: 25
  • Muscat, Oman

  Muscat University , som ligger i hjertet af Muscat, blev etableret i 2016 med en mission om at transformere individer og samfund gennem industriengageret, forskningsinformeret undervisning og læring, der er både stringent og relevant. Vi vil opnå succes ved at tilbyde et befordrende læringsmiljø i en inkluderende kultur med globalt medborgerskab.

  • Al Jazirah Al Hamra, Forenede Arabiske Emirater
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  • + 8 Mere

  Ascencia Business School giver eleverne mulighed for at studere internationale universitetsprogrammer, mens de bor i UAE. Vores hovedmål er at give alle vores studerende en kvalitet og omkostningseffektiv uddannelse, og vi er stolte over at opretholde de højeste akademiske standarder. Ascencia Business School har en god forståelse for det lokale marked og en enorm erfaring med ledelse af uddannelse siden 2006. Vi har undersøgt markedet i Mellemøsten og fundet måder til med succes at markedsføre det fuldt akkrediterede, godkendte og anerkendte pensum. Vores kurser leveres af vestlige kvalificerede foredragsholdere, der holder deres ph.d. og er hentet fra akademikere og har relevant industriel erfaring.

  • Seeb, Oman

  Sultan Qaboos University er realiseringen af løftet annonceret af Hans Majestæt Sultan Qaboos Bin Said under 10-årsdagen for Omans nationaldag i 1980. Byggeriet startede i 1982 og de første Sultan Qaboos University studerende blev indskrevet i 1986. I overensstemmelse med de kongelige direktiver af Hans Majestæt, Universitetet begyndte med fem kollegier; nemlig medicin, teknik, landbrug, uddannelse og videnskab. Ydermere blev College of Arts etableret i 1987, efter College of Commerce and Economics, som blev udviklet i 1993. College of Law kom til universitetet i 2006 og endelig blev College of Nursing etableret i 2008.

  • Muscat, Oman

  Historien om det tyske teknologiske universitet (GUtech) kan spores tilbage til 2003, da visionær Omanis overvejede oprettelsen af et højkvalitativt teknologisk universitet i Oman. Denne vision blev inspireret af Hans Majestæt Sultan Qaboos 'anvisninger for levering af kvalitet i videregående uddannelse i Oman af private investorer.

  • Muscat, Oman

  Historien om det tyske teknologiske universitet (GUtech) kan spores tilbage til 2003, da visionær Omanis overvejede oprettelsen af et højkvalitativt teknologisk universitet i Oman. Denne vision blev inspireret af Hans Majestæt Sultan Qaboos 'anvisninger for levering af kvalitet i videregående uddannelse i Oman af private investorer.

  • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - er den førende leverandør af kvalitetsuddannelse inden for Hospitality, Catering og Travel Industries i Golfregionen. Beliggende i Muscat, Oman, opererer med den klare hensigt at give den mest omfattende og professionelle træning muligt.

  • Seeb, Oman

  College of Engineering, tidligere kendt som Caledonian College Of Engineering , blev grundlagt i 1996. Det første private ingeniørskole i Sultanatet Oman. Det tilbyder bachelor- (UG) og kandidatuddannelser i ingeniørvidenskab i overensstemmelse med internationale standarder, og UG-programmer er godkendt af IET (UK) og CIOB (UK); Institutionen er akkrediteret af OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - tilbyder uddannelsesprogrammer og workshops for erhvervsmæssig, professionel udvikling, ledelse og bløde færdigheder samt kurser, der har til formål at hjælpe studerende med at forbedre deres engelsksprog, IELTS og computerfærdigheder til personlig og professionel udvikling. Vi tilbyder rådgivning og executive coaching løsninger.

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar er en af de seks colleges under Ministeriet for videregående uddannelse, der blev oprettet i 1990 og ligger i byen Sohar i Governorate of North Albatinah. Collegernes vision ligger i at spille en vigtig rolle i præsentationen af Oman for verden som en udviklingsland, der afspejles i at bidrage til området anvendt videnskab og i udviklingen af vidensamfundet til det, der bekræfter med de omanske kulturelle normer.

  • Muscat, Oman

  Scientific College of Design er en privat kunst- og designinstitution for videregående uddannelse beliggende i Muscat, Sultanatet Oman. Kollegiet blev oprettet ved en ministeriel bekendtgørelse og reguleret af ministeriet for videregående uddannelser og iværksatte officielt sine akademiske programmer og tjenester i oktober 2004. Kollegiet styres af en bestyrelse, ledet af generaldirektoratet for private universiteter og colleges.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology er GCCs førende uddannelse i Muscat, Oman. Vi tilbyder en række træningsprogrammer inden for informationsteknologi, databaseteknologi, projektledelse, soft skills og meget mere. Det ledes af et team af utroligt talentfulde fagfolk, der har mere end 30 års kombineret it- og virksomhedstræningserfaring.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) blev etableret i sultanatet Oman i 2004 som et fakultet, der blev styret, ikke-for-profit privat universitet. Det ligger 140 km fra den nationale hovedstad Muscat i det indre område Al-Dakhiliya nær den historiske tidligere hovedstad Nizwa. Universitetet søger at give et progressivt og sikkert læringsmiljø, der respekterer sultanatets traditioner og værdier.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College Oman (IMCO) er et unikt kollegium i Oman, GCC-landene og videre. IMCO blev grundlagt den 24. april 2005 og ejes af regeringen i Oman (ASYAD).

  • Salalah, Oman

  Salalah College of Technology er en af de førende udbydere af teknologisk uddannelse i Sultanatet Oman. Det er beliggende i Salalah, Garden City of Oman. Salalah er også kendt som "Arabiens parfumehovedstad". Byen ligger i den sydlige del af Oman omkring 1000 kilometer fra hovedstaden Muscat. Beboerne er meget venlige, generøse og gæstfrie. Selvom det gennemgår modernisering, har samfundet bevaret sin elskede kultur og værdier.