Keystone logo
Polen

Bedste universiteter til Master Programmer i Polen 2023

Antal institutioner: 140
  • Warsaw, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Ungarn
  • Zagreb, Kroatien
  • + 2 Mere

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på virkelige udfordringer. EIT-mærket, der tildeles af EIT (Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Kraków, Polen
  • Freiberg, Tyskland
  • + 1 Mere

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på udfordringer fra det virkelige liv. EIT-mærket, der tildeles af EIT (Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spanien
  • + 1 Mere

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på udfordringer fra det virkelige liv. EIT-mærket, der tildeles af EIT (Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Katowice, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Łódź, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Warsaw, Polen

  University of Economics and Human Sciences i Warszawa – en ny dimension af uddannelse. University of Economics and Human Sciences i Warszawa er et universitet med nye muligheder. Vores moderne campus, beliggende i hjertet af Warszawa, tilbyder studerende et rum, hvor de kan udvikle deres kreativitet, opbygge deres karriere og deltage i forskellige projekter.

  • Pomorska, Polen

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) er et uddannelses- og konsulentfirma, der er specialiseret i at levere uddannelse, support og udviklingsprojekter til ledelsespersonale og ansatte i store og mellemstore indenlandske såvel som udenlandske virksomheder.

  • Dabrowa Gornicza, Polen

  WSB University sætter ikke kun standarderne for uddannelse på det polske marked, men har også konsolideret sin position på udenlandske markeder og er blevet en stærk institutionel partner inden for uddannelse og forskning. Dette bekræftes af det høje universitets 2. plads i internationaliseringsranglisten i Polen. WSB University har været og er stadig i spidsen for private universiteter i Polen i mange år. Muligheden for at gennemføre en del af studierne i udlandet, udenlandske praktikophold, programmer, der giver mulighed for at opnå to eksamensbeviser samtidigt - polske og udenlandske, deltagelse i mange internationale projekter, er blot nogle af de mange muligheder, vi tilbyder vores studerende.

  • Gdańsk, Polen

  Gdansk University of Physical Education and Sport er det eneste sportsuniversitet i Pommern, hvor teoretiske og praktiske klasser udføres af både anerkendte videnskabsmænd og højt kvalificerede specialister inden for de områder, der er relevante for individuelle studieretninger, såvel som trænere for olympiske og nationale hold og fremragende atleter. Det didaktiske tilbud fra Gdansk University of Physical Education and Sport er moderne, bredt og varieret. Som en del af studieretningen kan en studerende vælge en specialisering fra en bred vifte af specialiseringer, der er designet til at imødekomme arbejdsmarkedets behov og supplere med andre specialiseringer, som universitetet tilbyder.

  • Bialystok, Polen

  Det Medical University of Bialystok er et moderne, hurtigt voksende offentligt universitet med en mission om at levere den bedst mulige uddannelse til professionelt, ansvarligt, førende læge personale; at udføre videnskabelig forskning på det mest avancerede niveau i verden; at implementere innovative løsninger i samarbejde med lægeudbydere og for at imødekomme sociale behov.

  • Wrocław, Polen

  Wrocław University of Science and Technology blev oprettet i 1945, hovedsageligt som et resultat af involveringen af det akademiske personale på det nu nedlagte tekniske universitet i Lviv og Jan Kazimierz University i Lviv, der tilpassede de ødelagte bygninger på den tyske teknologiske skole - Technische Hochschule.

  • Stockholm, Sverige
  • Boden, Sverige
  • + 3 Mere

  The Rookies Certified School & Top Ranged School i spiludvikling.

  • Gdańsk, Polen

  Gdańsk University of Technology (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et af de ældste universiteter i Polen og det største tekniske universitet i Nordpolen. Det blev etableret i 1904 og har siden da uddannet ingeniører i verdensklasse inden for forskellige områder inden for videnskab og teknologi. Beliggende i Gdańsk - en by med tusind års tradition og porten til den polske kystlinje - er det det perfekte sted at studere og nyde studielivet.

  • Olsztyn, Polen

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) blev grundlagt den 1. september 1999. Etableringen blev resultatet af sammenlægning af tre højere uddannelsesinstitutioner i Olsztyn, dvs. Akademiet for Landbrug og Teknologi, Higher School of Pedagogy og Warmian Theological Institute. Missionen fra University of Warmia and Mazury in Olsztyn er at udføre forskellige aktiviteter med det formål at uddanne højt kvalificerede kandidater og videnskabeligt personale, at udføre videnskabelig forskning, der imødekommer regionens økonomis behov og at berige den nationale kultur.