Keystone logo
Portugal

Studer Master i Portugal 2024

Studer i Portugal

Portugal er en republik i det sydvestlige Europa støder op til Den Iberiske Halvø og omkranset af Spanien mod øst og nord og Atlanterhavet mod syd og vest. Portugual holder suverænitet over Madeira og Azorerne øgrupper og er opkaldt efter Porto, landets 's næststørste by. Et medlem af Den Europæiske Union og opført højt på HDI eller Human Development Index, Portugal, er en fredelig, globaliseret nation, der også tilhører FN, det latinske Union, NATO og Organisationen af ​​iberisk-amerikanske stater.

Efter godkendelsen af ​​sin nuværende forfatning i 1976, har Portugal været i drift som en demokratisk republik med Lissabon som sin hovedstad og største by. Forsamlingen for republikken, præsidenten for republikken, regeringen og premierministeren er Portugal 's fire primære statslige institutioner. Svarende til USAog Europa, Portugal har flere politiske partier, hvorfra borgerne vælger kandidater, og vælger. De to dominerende partier er det socialdemokratiske parti og den socialistiske Parti, med Ecologist part og det portugisiske kommunistparti regelmæssigt forankringen omkring ti procent af stemmerne ved hvert valg.

Essential Fakta om Portugal

 • Portugal åbnede største solenergi fabrik i verden i 2006, i byen Alentejo.
 • Udover Portugal og Brasilien er portugisisk også tales i Ækvatorial Guinea, Angola, Mozambique og Kap Verde.
 • Studerende vælger at tjene en grad i Portugal vil ønske at se den længste bro findes i Europa - Vasco de Gama broen - der spænder næsten 11 miles eller 17,3 km og krydser Tejo-floden nær Lissabon.
 • Tyrefægtning er stadig lovlig i Portugal.
 • Portugal er hjem for næsten 11 millioner mennesker, en tredjedel af befolkningen bor i Lissabon og Porto.
 • Coimbra, Portugal er hjemsted for en af ​​Europas 's ældste universiteter, University of Coimbra, som blev etableret i 1290 e.Kr.
 • På grund af den tunge indflydelse katolicismen kan Portugal blive en af ​​Europas 's mest konservative lande i forhold til sociale normer og ideer. Legalisering af abort i 2007, var yderst kontroversielle og kun passeret gennem en folkeafstemning.
 • Den portugisiske spise mere fisk end noget andet folk i verden.


Portugal 's Climate

Portugal byder Middelhavet, Steppe og halvtørre klima og præsenterer nogle af de varmeste temperaturer i Europa. Besøgende på Guadiana bassinet nær Spanien 's grænsen kan swelter under sommertiden temperaturer nå så højt som 100 grader Fahrenheit (38 grader Celsius). Men sneen falder regelmæssigt mellem oktober og maj i Portugal 's nordlige og centrale regioner, med vintertemperaturer gennemsnit 25 grader Fahrenheit, eller -9 Celsius.

Portugal 's Valuta

At være medlem af Den Europæiske Union, Portugal 's vigtigste valuta er euroen, og dens Banco de Portugal udgør en betydelig del af ESCB (Det Europæiske System af Centralbanker). Hovedparten af ​​Portugals 's finansielle og erhvervsorganisationer er baseret i Porto og Lissabon ' s storbyområder.

Siden 1974 's Carnation Revolution har Portugal forsøgt at tilpasse sig den hurtigt udviklende globale økonomi ved at ændre sin tidligere økonomiske model for det offentlige forbrug til en, der lægger vægt på private investeringer, eksport og teknologiske innovationer. Som følge heraf har de traditionelle industrier som sko, træ, tøj og kork taget bagsædet til forretningsservice. I øjeblikket er Portugal lidelse gennem en alvorlig recession, som er blevet finansielt bistået af et EU-bistandsprogram værdiansættes ved 78 milliarder euro. Økonomer tror de værste år i Portugal 's recession er overstået, og at landet ' s ledigheden skulle begynde at falde i 2014.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  429
 • Andel af forsyningsselskaber

  35
 • Internetabonnement

  35
 • Lokal transport

  40

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  7
 • Biografbillet

  7
 • Pint lokal øl

  2

Om Portugal

Videregående uddannelser i Portugal

Portugal byder polyteknisk og universitet-typen uddannelse, der leveres af private eller offentlige universiteter, universitetsinstitutter eller polytekniske institutter. Universiteter drives af regeringen optage studerende via et konkurrencedygtigt system kaldet adgangsbegrænsninger, eller "tilmelding begrænsninger ". Studerende skal bestå eksamener, der tester dem over specifikke emner og modtage minimum kvaliteter, før de er juridisk lov til at gælde for universiteterne. Adgangskriterier for mange bachelor-og kandidatniveau uddannelser undervises i offentlige universiteter er generelt mere krævende og selektive end kriterier forventes af tekniske skoler eller private universiteter.

Den portugisiske videregående uddannelsessystem er usædvanlig forskningsorienteret men polytekniske læreanstalter tilbyder de studerende mulighed for at tjene grader faglige områder som psykologi, jura, økonomi, medicin og naturvidenskab.Grader omfatter uddannelsesmæssige, teknologiske, teknik og liberale kunst karriere leveres af både polytekniske institutter og universiteter. Alle private og offentlige videregående uddannelser, kan ikke fungere, medmindre de er blevet anerkendt af Portugal 's Ministério da Ciência, Tecnologia e Ensino Superior (Ministeriet for Videnskab, teknologi og videregående uddannelse).

Internationale studerende, der ønsker at deltage i et portugisisk universitet får brug svarer til en Diploma de Ensino Secundári, hvilket svarer til en amerikansk high school eksamensbevis, samt dokumentation for indgangen eksamen prøveresultater. Fordi Portugal er en del af EU, og klæber til Bolognaprocessen, studerende recieve bachelor 's (Licenciatura), master ' s (mestrado) og ph.d. (Doutoramento) grader, der er sammenlignelige med dem, der gives i USA og de ​​fleste af Europa.

Student visumkrav

EU studerende ikke behøver et visum til at studere i Portugal, selv om EU-studerende kan være nødvendigt at vise, at de kan forsørge sig selv, før de får lov til at begynde kursusaktiviteter i en portugisisk universitet. Alternativt vil ikke-EU-studerende nødt til at få en studerende visum, hvis de planlægger at blive i Portugal i mere end tre måneder. Papirarbejde nødvendig for at igangsætte visumansøgning proces omfatter et gyldigt pas, udfyldt ansøgning, en pasfoto, universitet accept brev, kopi af en rejseplan og flybillet, bevis for sygesikring og kontoudtog eller andet bevis for den studerendes 's økonomiske status.

Videregående uddannelse er ikke gratis i Portugal, men stipendier og anden finansiel støtte kan være til rådighed til støtteberettigede studerende. Gennemsnitlige omkostninger for årlige studieafgifter for bachelor 's og mester ' s uddannelser er ca $ 1300 til $ 1800 USdollars, eller 950-1300 euro. Ph.d.-grader koste betydeligt højere.

Hvorfor studere i Portugal?

Med Portugal 's videregående uddannelser øget fokus på teknologi og forskning inden for områderne rummet, bioteknologi og vedvarende ressourcer, studerende, der er interesseret i at forfølge en karriere i disse industrier vil finde, at de portugisiske universiteter har mere at byde på end mange andre institutioner. Desuden er Portugal 's natur geografisk og klimatisk forskelligartet, tilbyder maleriske bjerge, dejlige græsgange og miles kyststrækning for studerende at opleve og udforske.