Keystone logo
Puerto Rico

Bedste universiteter til Master Programmer i Puerto Rico 2024

Antal institutioner: 18
  • Gurabo, Puerto Rico

  Med en historie på mere end 40 år er Ana G. Méndez University, Gurabo Campus (tidligere Turabo University) den hurtigst voksende private institution for videregående uddannelser i landet. Gurabo Campus, der er akkrediteret af den prestigefyldte Mellemstatskommission for agenturet for videregående uddannelse, Ana G. Méndez University, har også flere faglige akkrediteringer, der tilføjer et kvalitetsstempel til uddannelsen af sine studerende.

  • Carolina, Puerto Rico

  Ana G. Méndez University er en institution for videregående uddannelser, der har en omfattende track record med at tilbyde programmer, der opfylder de højeste standarder for akademisk ekspertise. Ved at kende det brede og opdaterede akademiske tilbud ved vi, at du finder det program og den læringsmodalitet, der bedst passer til din livsstil.

  • San Juan, Puerto Rico

  Universidad Ana G. Méndez-Recinto de Cupey er en institution for videregående uddannelser, der har en lang historie med at tilbyde programmer, der opfylder de højeste standarder for akademisk ekspertise. Når vi kender det brede og opdaterede akademiske tilbud, ved vi, at du finder det program og den læringsmodalitet, der bedst passer til dine professionelle mål og livsstil.

  • Caguas, Puerto Rico

  San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) er en privat, non-profit institution, som er inkorporeret som sådan i Commonwealth of Puerto Rico. Et bestyrelse styrer SJBSM og sikrer, at institutionen fuldt ud overholder sin mission og vision. Bestyrelsen består af seks valgte medlemmer, som delegerer til formanden/dekanen alle handlinger vedrørende udnævnelsen af dekaner, fakulteter og administrativt personale. Det blev grundlagt i 1978 med missionen om at fremme samfundets sundhed ved at fokusere på samfundsmedicin og behovet for at have flere læger, der betjener sårbare og medicinsk dårligt stillede befolkninger. Skolen var først placeret i San Juan, hovedstaden i Puerto Rico, som oprindeligt blev opkaldt San Juan Bautista af spanierne. I 1998 flyttede det sine faciliteter til byen Caguas, et af de vigtigste bycentre i Puerto Rico, med en befolkning på 150.000. Caguas er i den øst-centrale region på øen, 30 miles syd for San Juan, hovedstaden i Puerto Rico. På grund af sin privilegerede beliggenhed er byen let tilgængelig via havne og lufthavnsfaciliteter, hvilket muliggør hurtig og bekvem transport. Denne placering letter kommercielle, individuelle og turistudvidelsesaktiviteter.

  • San Juan, Puerto Rico

  Conservatory of Music of Puerto Rico er et specialiseret offentligt universitet, der tilbyder professionelle ekspertise -programmer på bachelor- og kandidatniveau samt tjenester, undersøgelser og programmer rettet mod samfundet generelt.

  • Ponce, Puerto Rico

  Mission af det Pontifical Catholic University Of Puerto Rico er at fejre og fremme menneskets liv og værdighed og uddanne det i henhold til evangeliets værdier i disciplinerne opdateret videnskabelig viden for at opbygge en bedre lokal og globale verden. Det Pontifical Catholic University Of Puerto Rico , baseret på kirkens tankegang om menneskets integrerede uddannelse og i overensstemmelse med hvert universitets flerårige mission, har som hovedformål den fælles søgen efter sandhed og formidling af viden. Det forfølger begge mål gennem studiet af de forskellige vidensområder. Med samme formål opretholder den en autentisk og kontinuerlig dialog mellem kunst, videnskab, filosofi og teologi.

  • San Juan, Puerto Rico

  Escuela Hotelera De San Juan opstod fra visionen og initiativet fra fru Sylvia Cestero León for at give Puerto Rico et prestigefyldt træningscenter i programmer relateret til gæstfrihedstjenester. I starten var han en del af Sylvia Cestero de Toyos Vocational High School, en erhvervsinstitution, en dygtig tekniker med mere end tyve års tjeneste. Escuela Hotelera De San Juan voksede og udviklede sig som en autonom institution baseret på Calle Mayagüez og klasseværelser på Avenida Barbosa og Avenida 65 de Infantería indtil 2003, da den flyttede til sine nye faciliteter på Calle Guayama, nr. 229, i Hato Rey. Næsten 25 år efter grundlæggelsen har Escuela Hotelera De San Juan betydeligt påvirket fødevare- og drikkevareindustrien og samfundet generelt. Bevis på dette er de utallige aktiviteter, der fremmes af tilstedeværelsen af kandidater i prestigefyldte professionelle omgivelser. I august 2009 Escuela Hotelera De San Juan sit campus i Mayagüez, Puerto Rico på Highway 114, Km 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo i Mayagüez. Denne campus tilbyder moderne faciliteter til potentielle studerende, der er interesseret i at søge uddannelse i karrieren som Specialist in Culinary Arts, International Bakery and Pastry.

  • Bayamón, Puerto Rico

  EDIC College Det er en privat profitinstitution, der er etableret under lovene i Commonwealth of Puerto Rico.

  • Bayamón, Puerto Rico

  Kernen i UCC's plan for fremtiden er dens mission. Et universitetssamfund skal vide, hvilke kvaliteter der skal bevares, da dets mål for fremtiden udvikles og avanceres. UCC trives med at være tro mod sin mission ved at fokusere på excellence, ved at forfølge klare mål og ved at værne om og berige et fællesskab af forskelligartede forskere, der forbereder engagerede sundhedspersonale af høj kvalitet til at opfylde samfundets sundhedsbehov i dets biologiske, fysisk og social kontekst med et humanistisk fokus og en høj følelse af moralsk forpligtelse. I sine 40 år har UCC demonstreret sit engagement i at forbedre livskvaliteten i det puertoricanske samfund gennem ekspertise inden for kliniske tjenester, vægt på en omfattende dagsorden for biomedicinsk, klinisk og psykosocial forskning samt udvikling af kompetent sundhedspleje fagfolk.

  • Guaynabo, Puerto Rico

  Atlantic University College er en non-profit institution for højere uddannelse med speciale i digital kunst og videnskab, grundlagt i 1983, et produkt af en drøm af oberst Ramón Barquín og Dr. Teresa de Dios Unanue. Det begyndte at operere i Guaynabo, hvor der ikke var nogen universitetsinstitution, i 1984 med 125 studerende, og det er placeret i centrum af byen. Det er den første højere uddannelsesinstitution, der blev etableret i denne kommune under navnet Atlantic College, der senere udviklede sig til Atlantic University College i 2011. Den har modtaget Emmy® og Telly Awards for sine animerede produktioner. Det blev godkendt af Rådet for videregående uddannelser at begynde operationer med associerede grader og baccalaureategrader i 1983, senere, i 2001, blev det autoriseret til at tilbyde kandidatuddannelser. Efterhånden som uddannelsesmulighederne er vokset, er Atlantic University College vokset med dem og tilbyder sine studerende et personligt effektivt miljø, som også giver dem mulighed for at udvikle holistisk som enkeltpersoner. Det er bevidst om sit engagement i at tilbyde en uddannelse, der tilskynder til ekspertise inden for hvert af sine undervisningsområder inden for digital kunst og videnskab, hvor det med succes har placeret sig selv og på ethvert andet voksende marked i og uden for vores land. Land. De akademiske tilbud er i overensstemmelse med den institutionelle filosofi baseret på principperne om tilgængelighed for alle mennesker og tilpasning til samfundets behov og i harmoni med kravene fra den humanistiske, videnskabelige og teknologiske viden, der er nødvendig for et konkurrencedygtigt individ i et samfund. globalt inden for digital kunst og videnskab. Midlerne modtaget af institutionen har gjort det muligt for udviklingen af 28 højteknologiske laboratorier at deltage i den type akademiske tilbud, den tilbyder og støtte undervisnings-læringsprocessen i overensstemmelse med dens institutionelle mission.

  • Mayagüez, Puerto Rico

  Herbert Fletcher University er en non-profit online fjernundervisningsinstitution i den interamerikanske division i syvendedags adventistkirken. Det er en del af adventistuddannelsessystemet, det næststørste kristne uddannelsessystem i verden.

  • San Juan, Puerto Rico

  Columbus Universitys mission er at træne vores studerende med et avantgarde pædagogisk tilbud, der forventes mod fremtiden, for at gøre dem, fagfolk og borgere ansvarlige og i stand til effektivt at adressere alle aspekter af menneskelig aktivitet i en globaliseret sammenhæng. og konstant ændrer sig. Bidrage til at beskytte og konsolidere sociale værdier ved at give kritiske og objektive perspektiver, der fremmer strategiske muligheder for styrkelse af vores samfund og dets etiske værdier.

  • Gurabo, Puerto Rico

  Med en historie på mere end 40 år er Ana G. Méndez University, Gurabo Campus (tidligere Turabo University) den hurtigst voksende private videregående uddannelsesinstitution i landet. Akkrediteret af den prestigefyldte Middle States Commission on Higher Education, Ana G. Méndez University, Gurabo Campus har også forskellige professionelle akkrediteringer, der tilføjer et kvalitetsstempel til uddannelsen af sine studerende.

  • Maleza Baja, Aguadilla, Puerto Rico, Puerto Rico

  Efter syv år, der tjente som rådgivere og undervisere i 18 byer i 6 lande, begyndte det formelt at operere den 27. september 2006 som en post-sekundær, teknisk og højt kvalificeret institution beliggende i lasteområdet i Luís Muñoz Marín Lufthavn, i Carolina, Puerto Rico. Det opstår som reaktion på behovet og forpligtelsen til at levere den højt kvalificerede menneskelige ressource, der kræves af lufthavne, flyselskaber, krydstogtskibe og turistindustrien generelt til at udføre og levere lufthavns- og hoteltjenester, der supplerer de turistaktiviteter, der fører at udføre baseret på en uddannelsesmæssig service med topkvalitet og total kvalitet.

  • Mayagüez, Puerto Rico

  Vores universitet voksede ud af uddannelsesinstitutioner i Puerto Rico og Cuba. Syvendedags adventistkirken åbnede sin første skole i Aibonito, Puerto Rico, i 1920. I 1946 etablerede den Metropolitan Adventist Academy, en omfattende gymnasium, i Santurce. I 1957 blev Puerto Rican Adventist College grundlagt i Mayagüez. I maj 1961 modtog han tilladelse til at tilbyde programmer på universitetsniveau, der var blevet tilbudt på Colegio de las Antillas i Santa Clara, Cuba. I september samme år blev det ændret til Puerto Rico Adventist College; og senere i marts 1962 blev navnet ændret til Antillean College. Den 18. august 1989 godkendte Rådet for videregående uddannelser det nye navn Antilles Adventist University (UAA).