Keystone logo
Rusland

Studer Master i Rusland 2024

Studer i Rusland

Den Russiske Føderation er semipræsidentielt, føderal republik med 83 forskellige områder kendt som "føderale fag ". Rusland deler sine grænser med en lang række lande, der omfatter Norge, Kina, Polen, Finland og Nordkorea. Det er det største land i verden og dækker en ottendedel af Jordens 's beboelige områder, der spænder over ni separate tidszoner og strækker sig over hele regionen i det nordlige Asien.

I øjeblikket, Den Russiske Føderation 's økonomi er en af ​​de mest velstående i verden, ranking som den sjette største udviklede land i købekraft. Dette tilskrives sin omfattende energi-og mineralressourcer, der har gjort det til en af ​​de største manufacterers af naturgas og olie. Alternativt er Rusland også kendt for at besidde en massiv lager af masseødelæggelsesvåben (masseødelæggelsesvåben), og er en af ​​de fem stater, der er anerkendt for at have atomvåben.Den Russiske Føderation er medlem af G8, De Forenede Nationers Sikkerhedsråd, Europarådet og Verdenshandelsorganisationen.

Essential Fakta om Rusland

 • Rusland har en præsident, der betragtes som den "statsoverhoved " og en statsminister, der omtales som "leder af regeringen ".
 • Den føderale regering består af tre grene: den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt.
 • Skønsmæssigt 165 forskellige indigneous folkeslag og etniske grupper lever i Rusland. Firs procent af Ruslands 's befolkning er etniske russere.
 • Russisk er det sprog der tales af de fleste borgere, efterfulgt af Tatar og ukrainsk. Russisk er et officielt sprog i FN, sammen med den arabiske, kinesiske, fransk, engelsk og spansk.
 • Den primære valuta i Rusland er rublen.

Rusland 's Climate

Rusland er et enormt stykke jord, der indeholder mange fjerntliggende områder som de enorme tundras af Sibirien. Nordrusland, som omfatter Sibirien, har en subarktisk klima, der byder på stærkt kolde vintre og tung sne. Moskva og mange andre dele af Rusland er ikke indeholdt i de nordlige områder har fugtige kontinentale klima med varme til varme somre og kolde, lange vintre. Typiske juni, juli og august temperaturer ligge omkring 75 grader Fahrenheit (24 grader Celsius), men kan gå så højt som 90 grader Fahrenheit (32 grader Celsius) under hedebølger. Om vinteren, forventer temperaturer på langt under frysepunktet (32 grader Fahrenheit / 0 celsius), og ofte opholder sig under nul i længere perioder.

Religioner i Rusland

Ortodoks kristendom, jødedom, buddhisme og islam er de mest gængse religioner i Rusland.Alt anses for at være juridisk del af landet 's historiske arv. Den mest populære religiøse ferie fejret af næsten alle russiske borgere er påske, som de anerkender ved at gøre Kulich (Påske brød) og paskha, en skål indeholdende ost og formet som en pyramide.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  261
 • Andel af forsyningsselskaber

  33
 • Internetabonnement

  7
 • Lokal transport

  28

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  5
 • Biografbillet

  4
 • Pint lokal øl

  2

Om Rusland

Uddannelsessystemet i Rusland

Selvom Rusland tilbyder gratis uddannelse for alle sine borgere, som garanteres af deres forfatning, indlæggelse på en post-gymnasial videregående uddannelsesinstitutioner er yderst konkurrencedygtig. Fordi den russiske statslige sektor er ansvarlig for reguleringen af ​​uddannelsessystemet lægger stor vægt på at tjene grader i teknologiske og videnskabelige fagområder, og studerende, der ønsker at større i disse områder bør besidde en usædvanlig talent for denne type undersøgelse område samt fremragende karakterer i For at blive accepteret i en russisk universitet.

Ud over at afsætte midler til studerendes studieafgifter også Rusland betaler udenlandske studerende et lille stipendium og tilbyder gratis bolig til dem. Landet har også fjernet en masse bureaukrati, der bruges til at forhindre eller forsinke udenlandske studerende fra at deltage i en russisk universitet.Nu, at ansøgningen system er mere strømlinet, vil de studerende, der har deltaget amerikanske, tysk, dansk, kinesisk, italiensk og japansk universiteter oplever minimal til ingen problemer i forhold til at overføre til en russisk universitet.

Rusland er i øjeblikket i færd med at skifte sin traditionelle videregående uddannelse model til en, der er langt mere kompatible med vestlige-type akademiske grader. I 2003 underskrev Rusland Bologna-erklæringen, der banede vejen for regeringen at vedtage en lov, der fjernede sin gamle, fem-årig grad model til en, der ligner det amerikanske gradssystem - den fireårige bacheloruddannelse efterfulgt af en mester 's grad. Men postdoctorate grad stadig bevarer de traditionelle, Sovjetunionen mønster, der blev etableret næsten 90 år siden. Dybest set, er ph.d. i Rusland defineret og tjente efter dybden af en studerende 's personlige resultater i den videnskabelige forskning (Doktor nauk eller læge af videnskab) eller akademisk forskning.

Populære russiske universiteter

De største og ældste universiteter i Rusland er Sankt Petersborg State University og Moscow State University. Under 2000'erne, indledte regeringen et program, der er etableret "føderale " universiteter ved at sammenlægge de videregående uddannelsesinstitutioner, som allerede eksisterede og tildele særlige finansieringsmuligheder tilskud til dem. Nogle af disse nyere universiteter omfatter Kazan Volga Federal University, sibirisk Federal University og North-Eastern Federal University.

At deltage i en University i Rusland

Da hovedparten af ​​russiske universiteter underviser klasser i russisk, skal eleverne i det mindste have en rudimentær kendskab til sproget forud for anvendelsen til et universitet. Det er obligatorisk for alle udenlandske studerende til at tage en russisk sprogkursus som en del af deres pensum, medmindre de kan bevise, at de ikke har brug for det.

Internationale studerende kan arbejde på deltid, mens indskrevet i en uddannelse. Vær opmærksom på, at arbejdsgivere i internationale studerende skal have en særlig licens, der viser, at de får lov til at ansætte udenlandske studerende før den studerende kan lovligt arbejde for dem.

Ansøgning til en russisk universitet kræver fremlæggelse af følgende dokumenter:

 • Ansøgningsskema angiver ønsket fagområde
 • Bekræftet kopi af et eksamensbevis eller anden uddannelsesmæssig certifikat, der angiver den studerende er berettiget til at tilmelde sig en videregående uddannelse
 • En autoriseret sundhedsattest og kopi af en hiv blodprøve resultat udstedt af en sygeforsikring selskab, der er akkrediteret af den russiske konsulat
 • Bekræftet kopi af en fødselsattest
 • 4 x 6 mellemstore pasfotos (omfatte mindst seks af disse fotos)

Hvorfor studere i Rusland?

Rusland 's videregående uddannelsessystem er stringent, konkurrencedygtig og anerkendt på verdensplan for sin grader, der konsekvent har høje UNESCO og WHO ratings. Til specifikt tiltrækker internationale studerende, russiske universiteter giver 100 procent studieafgift indrømmelser samt generøse stipendier. Desuden er Rusland en fascinerende, varieret og historisk indflydelsesrige land, der tilbyder udenlandske studerende et væld af nye og berigende oplevelser.