Keystone logo
Schweiz

Studer Master i Schweiz 2023

Studer i Schweiz

Officielt kaldes den schweiziske Føderation, Schweiz ligger i Vesteuropa og er omgivet af Italien mod vest, Tyskland mod nord, Liechtenstein og Østrig mod øst og Frankrig mod vest. Bern er hovedstaden i Schweiz, en indlandsstat, der består af 26 kantoner, eller territoriale underafdelinger, der adskiller sig en smule i regeringens administrational procedurer. Hovedparten af ​​Schweiz 's befolkning (næsten otte millioner mennesker) lever på et areal benævnt Plateau, hvor tætbefolkede byer i Genève og Zürich er placeret.

Schweiz er kendt for at være et af de rigeste lande i verden. Beboere har det højeste beløb af ikke-finansielle og monetære aktiver pr person i forhold til alle andre borgere i verden. Derudover Geneve og Zürich konsekvent rangerer som to byer, der har de bedste levestandarden blandt alle andre globale byer.Schweiz 's stabil økonomi skyldes dets selvforsyning gennem landbrug og effektiv produktion praksis, der gør det muligt at eksportere store mængder af varer. Andre områder, Schweiz viser fremragende økonomisk ekspertise omfatter turisme, international bankvirksomhed, transport, bioteknologi og forskning og udvikling.

Schweiz 's Climate

Nord for de schweiziske alper er klimaet tempereret, men påvirket af forskellige højden over havet faktorer, der involverer vind eksponering og atmosfæriske forhold opstår fra bjerget placering. Schweiz 's gennemsnitlige temperatur er omkring 50 grader Fahrenheit (10 grader Celsius), med regnsky mængder svingende fra så meget som 67 (170 cm) inches nær Lugano og så lidt som 21 (53 cm) inches rundt Rhone-dalen.Nord og vest for Alperne, beboerne oplever en regnfuld, noget køligt klima med temperaturer resterende omkring 32 grader Fahrenheit (0 Celsius) om vinteren og 70 grader Fahrenheit (21 grader Celsius) i områder syd og sydøst for Alperne.

Essential Fakta om Schweiz

 • Flaget udviser et hvidt kryds mod en lys rød baggrund. Korsarme er lidt længere end deres bredde.
 • Den schweiziske National Anthem eller schweiziske Hymne, begynder med linien "Radiant i morgen himlen, Herre, jeg ser, at Du er nat ". (Trittst i Morgenrot daher, Seh 'ich dich i Strahlenmeer)
 • Schweiz beholdt sin egen valuta, schweizerfrancen, da Europa skiftede til euroen. Mønter af en, fem, ti, 20 og 50 centimer omfatter andre monetære enheder. Francs fås i et, to og fem francs. Franc "notes " kommer i ti, 20, 50, 500 og 1.000 franc.
 • Schweiz anvender det metriske system til evaluering og vægt
 • Nationale helligdage er nytår 's, Labor Day den 1. maj og jul. Ascension, langfredag, Whitmonday og påskedag betragtes religiøse helligdage

Sprog

Da Schweiz er omkranset af flere forskellige lande, staten har fire nationale sprog - italiensk, tysk, fransk og Rhaeto-Romansch. De fleste af schweiziske borgere primært taler tysk, mens 20 procent taler fransk og otte procent taler italiensk. Talrige dialekter unikke for visse kantoner eksisterer så godt.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  988
 • Andel af forsyningsselskaber

  75
 • Internetabonnement

  54
 • Lokal transport

  81

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  15
 • Biografbillet

  19
 • Pint lokal øl

  7

Om Schweiz

Higher Education i Schweiz

Schweiz har ti "kantonale " universiteter samt to teknologiske institutter, der anses føderale videregående uddannelser facitlities. Desuden er en lang række gymnasier fordelt over hele landet for at imødekomme et stigende antal internationale og lokale studerende. Universiteter og højere læreanstalter i Schweiz overholde semester tidsplan, med vinter semester varede fra oktober til marts og sommer semester fortsætter fra april til juli.

Der er tre grundlæggende akademiske grader givet i Schweiz: licensen, diplom og ph.d.. Erhvervelse af en "Lizentiat " og et eksamensbevis, svarer til modværdien af ​​opnå en amerikansk Master 's grad. De fleste studerende tjener en licens-og diplom inden for fire til fem år. Studerende skal tjene disse to grader først, før de kan forfølge en ph.d..

Potentielle studerende skal præsentere en ansøgning til videregående uddannelsesinstitution efter eget valg, beskriver den forventede fagområde. Kopier af eksamensresultater, et curriculum vitae og alle andre grader eller certifikater, der kan påvirke optagelse i skolen bør også indgå i pakken. Efter accept, vil de studerende nødt til at kontakte deres land 's schweiziske ambassade for at få oplysninger om indgangspriser procedurer for Schweiz. Desuden vil alle studerende har brug for at levere bevis for at være økonomisk stabil, mens han studerede ved et schweizisk kollegium eller universitet.

Alle elever skal have et statsanerkendt udløb certifikat eller en anden attest, der er anerkendt som svarende til løbetiden certifikat ved universitetet, som de er blevet godkendt. Ud over at have gode karakterer, skal eleverne besidde tilstrækkelig viden om universitetets 's overvejende talte sprog, før du anvender til universitetet.

Ved ankomsten i Schweiz, vil de studerende nødt til at få en opholdstilladelse på den lokale politi afdeling. De bliver nødt til at fremlægge et gyldigt pas, brev om accept fra universitetet og et kontoudtog eller andet dokument, kontrollere, at de har tilstrækkelige økonomiske midler, mens i skolen. Denne opholdstilladelse skal fornys hvert år, du deltager i en schweizisk højere uddannelsesinstitution.


Prominente schweiziske universiteter

Populære universiteter i Schweiz, omfatter:

 • Universitetet i Bern (primært tysk talende)
 • University of Geneva (overvejende fransk talende)
 • Lausanne Universitet (fransktalende)
 • Swiss Federal Institute of Technology Zurich (tysk og engelsk talende)

Schweiz har også mange private gymnasier, kunst universiteter og pædagogiske universiteter, der tilbyder diplomer anerkendt af den schweiziske konference Kantonale undervisningsministre, eller EDK.

Undervisning for at deltage i et schweizisk universitet eller college varierer fra 2000 schweizerfranc op til 8000 schweizerfranc, muligvis mere afhængigt af universitetet og forløb.

Health Insurance Coverage

Enhver med bopæl i Schweiz mere end tre måneder, skal bære en form for sygeforsikring, uanset om det er schweizisk-baserede eller anerkendt af et andet land. Studerende der ankommer fra lande, der tilbyder international dækning måske ikke nødt til at få Schweiz 's compulsury sygesikring.

Hvorfor studere i Schweiz?

Schweiz er kendt for sin innovative forskning og udvikling af industrien, så de studerende taget til at major i bioteknologi, genetik, vil lægemidler og andre cutting-edge, sundhed og medicinsk-relaterede karrierer finde schweiziske videregående uddannelse fyldt med enestående videnskabelige og teknologiske programmer. Alternativt er de schweiziske også højt respekteret for deres finansielle og købmandskab. Studerende taget til at forfølge en karriere i den finansielle sektor vil også opdage, at schweiziske universiteter yde omfattende uddannelser for erhvervslivet og finansielle majors.