Keystone logo
Singapore

Studer Master i Singapore 2024

Studer i Singapore

En ø bystat ligger ud for den sydlige ende af den malaysiske halvø, er Singapore ofte forveksles med blot at være en by, snarere end en egentlig land, der består af 63 øer og seks millioner mennesker. Over de seneste 20 år har Singapore udviklet sig til en stærkt urbaniserede, blomstrende økonomi næret af tusinder af immigranter bosætter sig i Singapore for at få beskæftigelse. Regnskove anvendes til at dække de fleste af Singapore, men lidt biodiversiteten fortsat takket være hurtig og aggressiv udvikling i hele landet. Som en af ​​verdens 's førende finansielle centre, har Singapore en af ​​de fem bedste travleste havne, som aktivt forvalter import og eksport af forarbejdede varer samt naturressourcer. Opmærksom på, at Singapore kan prale af den tredje højeste per capita indkomst, tusindvis af udlændinge strømmer til denne ø bystat at drage fordel af sin lave ledighed og markedsbaseret økonomi.

Politisk Singapore er en parlamentarisk republik stærkt påvirket af People 's Action Party, som har vundet alle valg i landet siden 1959. Singapore 's forfatning bekræfter repræsentative demokrati som sin primære politisk enhed understøttes af et Westminster styreform. Derudover har Singapore konsekvent blevet bedømt som havende de mest gennemsigtige og mindst beskadigede regeringer i verden. Den udøvende magt er i besiddelse af et kabinet styres af præsidenten og premierministeren. Selvom Præsidenten vælges af størstedelen af ​​den offentlige 's afstemning, er statsministeren vælges af medlemmer af kabinettet.

Singapore 's borgere udgør et meget varieret befolkning. Næsten 75 procent af denne befolkning er kinesere med indere og malajer omfattende de resterende 25 procent.Tamil, engelsk, malaysisk og mandarin kinesisk er anerkendt som de fire officielle sprog, men på grund af tilstrømningen af ​​skønsmæssigt 11 milllion forbigående mennesker hvert år, er det muligt at støde på snesevis af forskellige sprog, mens han studerede i Singapore.

Essential Fakta om Singapore

 • Singapore anses for at have en af ​​de mest konkurrencedygtige, frie og innovative, business-venlige økonomier i verden. Over 7000 multinationale organisationer i øjeblikket findes i Singapore, der stammer fra Japan, Europa og USA
 • Næsten halvdelen af ​​Singapore 's arbejdsstyrke er ikke-singaporeanere.
 • Økonomien er stærkt fremmet af turistindustrien, med en anslået 11 millioner turister besøger Singapore hvert år.
 • Siden 2009 var 25 procent af de studerende indskrevet på en singaporeanske højere læreanstalt internationale studerende primært fra Indien, Kina og forskellige asiatiske lande.
 • Den singaporeanske militær, der består af Air Force, kan hæren og flåden, være den mest avancerede teknologisk i Sydøstasien. Men dette land 's opfattelse i forsvaret er en af ​​afskrækkelse og diplomati og ser sine militære som en garanti for Singapore ' s uafhængighed.
 • Fordi jord er knappe i Singapore har regeringen etableret en Housing Development Board til at skaffe boliger til næsten fire femtedele af bystaten 's befolkning i form af subsidierede offentlige boliger. Alternativt ejerbolig ligger på 85 procent, og omkring en ud af hver ti singaporeanere ejer et køretøj.

Singapore 's Climate

Svarende til de fleste af SE Asia 's tropisk klima, Singapore ' s vejret forbliver varmt og fugtigt hele året rundt. Studerende skole i Singapore kan forvente temperaturer til konsekvent ligge over 70 grader (21 grader Celsius) med en luftfugtighed svinger omkring 75 procent eller højere. Beboere ser kraftig regn i løbet af november og december, hvilket øger luftfugtigheden. Heldigvis er de fleste af Singapore 's bygninger er aircondition, og regeringen har taget skridt til at sikre komfort niveau for turister og besøgende forbliver acceptabel.

Singapore 's Valuta

Den Singapore dollar er bystaten 's valuta, som er udskiftelig med Brunei dollar. Består af 100 cent, eller "enheder ", er SGD udpeget med en "$ " eller "S $ ". Sølv og guld mønter udstedt i værdierne fem, ti, 20 og 50 cent, med en én dollar mønt også tilgængelig.Mange steder i Singapore accepterer fremmed valuta, men de studerende kan udveksle deres penge til SGDs på banker eller valutaveksling kabiner, som kan findes på de fleste indkøbscentre.

Singapore 's Religioner

Tredive-fem procent af Singapore 's befolkning praksis buddhisme, efterfulgt af kristendommen, taoisme, hinduisme eller islam. Næsten 20 procent er ikke tilknyttet nogen religion. Singapore giver Dharma centre og klostre, der repræsenterer de tre buddhistiske traditioner - Vajrayana, Theravada og Mahayana. Hovedparten af ​​singaporeanere er kinesiske buddhister, der praktiserer Mahayan tradition.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  1867
 • Andel af forsyningsselskaber

  51
 • Internetabonnement

  31
 • Lokal transport

  88

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  7
 • Biografbillet

  10
 • Pint lokal øl

  7

Om Singapore

Higher Education i Singapore

Karakteriseres som verdens førende og udvalgt til ros af Britian 's undervisningsminister, Singapore ' har s videregående uddannelsessystem udviklet sig til en førende kraft, der hjælper med at fremme sit ry som en af ​​verdens 's førende centre for økonomisk vækst og teknologiske fremskridt. Seks nationale universiteter i Singapore er rangeret blandt top 50 i verden: Nanyang Technological University, Singapore University of Technology og Design, National University of Singapore, Singapore Institute of Technology, Singapore Management University og SIM University. Disse universiteter tilbyder bachelor-og postgraduate uddannelser inden for regnskabsvæsen, Information Systems Management, Business Management, Economics, samfundsvidenskab, jura og Datalogi.

Singapore har også polytekniske gymnasier, der er designet til at uddanne de studerende til jobs, der understøtter den økonomiske og teknologiske udvikling af nationen. I øjeblikket Singapore tilbyder fem polytekniske for studerende, der ønsker at tjene en ikke-akademisk grad, der giver dem mulighed for at indgå i arbejdsstyrken umiddelbart efter endt uddannelse. En vis grad optjent ved en polyteknisk ligner et associeret 's grad eller faglig certifikat og tager mindre end to år at færdiggøre.

Internationale studerende må arbejde 16 timer hver uge, mens indskrevet på fuld tid på en Singapore universitet. Studerende, der ansøger om en undersøgelse visum nødt til at bevise at de er flydende i engelsk ved at levere resultater af en Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL), en General Certificate of Secondary Education (GCSE), eller International English Language Testing System (IELTS ).De skal også have modtaget en accept brev fra et universitet eller polytekniske samt pasfotos og dokumentation bevise deres berettigelse til at deltage en universitetsgrad program (studentereksamen, for eksempel).

Desuden vil de internationale studerende har brug for at få en lokal sponsor, der er en singaporeanske borger, før de kan ansøge om en studerende visum. Nogle universiteter og polytekniske læreanstalter kan ikke kræve at sponsorere, så eleverne bør tjekke med deres tilsigtede skole valg til at afgøre, om sponsorering er påkrævet. Visa behandling kan tage en til to måneder, afhængig af gyldigheden af ​​en studerende 's papirarbejde og mængden af ​​dokumentation. Alle ansøgninger skal indsendes online til Immigration og Checkpoints Authority of Singapore (SOLAR), som giver alle nødvendige oplysninger for at lette en studerende 's ikrafttræden Singapore ' s videregående uddannelser.

Hvorfor studere i Singapore?

Studerende dimitteret fra Singapore 's universiteter er konsekvent rangeret usædvanligt højt på vurderinger om videnskab og matematiske viden. Faktisk var singaporeanske studerende rangeret nummer et i henhold til statistisk forskning udført af den internationale sammenslutning til vurdering af skoleresultater organisation. Desuden er det Nanyang Technological University og National University of Singapore betragtes blandt de 50 bedste uddannelsesinstitutioner i verden. Derudover vil de studerende også nyde Singapore 's fremragende sundhedssystem, som World Health Organization rangerer som den sjette bedste i verden.