Keystone logo
Spanien

Studer Master i Spanien 2024

Studer i Spanien

Spanien er et europæisk land beliggende på den iberiske halvø i Middelhavsområdet, hvilket gør det en bro mellem Europa og Afrika. Landet har en lang og rig kulturhistorie og kan prale med en bred vifte af terræn, herunder strande, græsgange, bjerge og ørken-lignende områder. Kendt for kunst, musik, mad og andre kulturelle aktiviteter, Spanien er også en leder i udvikling af vedvarende energi, især i de områder af solenergi og vindenergi. Derudover har Spanien et mål om at erstatte en million biler med elbiler i 2014. Spanien producerer også næsten halvdelen af ​​verdens oliven.

Klima

Spanien har en af ​​de varmeste klimaer i Europa. Selvom landet oplever alle fire årstider, den overordnede klima er meget mild, med vintertemperaturer ofte stigende til 15 grader C i løbet af dagen. Temperaturer i Madrid er normalt 25-36 grader om sommeren og 9-15 grader om vinteren.

Kultur

Spanske kultur fremhæver kunst og sunde retter inspireret af Middelhavet fødevarer såsom olivenolie. Castiliansk spansk er det officielle sprog, men flere andre spanske dialekter indregnes ligeledes i hele landet. Regionale identiteter er meget stærke i nogle dele af landet.

Spansk natteliv er kendt for fortsat godt ind i den næste morgen. En typisk aften kan begynde med middag og drinks eller en film efterfulgt af en tur til en bar eller diskotek. Der er mange all-night diskoteker og efter lukketid klubber, hvor festlighederne kan fortsætte ind i den næste dag.

Leveomkostninger

Spanien har en af ​​de laveste leveomkostninger i Europa, husleje og mad koster omkring € 800 per måned. For at hjælpe med afholdelsen udgifter er internationale studerende lov til at arbejde i op til 20 timer om ugen.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  416
 • Andel af forsyningsselskaber

  42
 • Internetabonnement

  33
 • Lokal transport

  34

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  8
 • Biografbillet

  8
 • Pint lokal øl

  3

Om Spanien

Higher Education

Spanien anvender europæisk videregående uddannelse Space (EHES), og opdeler grader i tre faser:

 • Grade grader - universitetsstudier
 • University Master grader - studier
 • Doktorgrader - postgraduate studier


Spanske universiteter tilbyder også "uofficielle kandidatuddannelser" kaldet Maestrias. Disse grader normalt inddrage 1-2 års studier og fokusere på praktiske undersøgelser for specialiserede erhverv.

Før du ansøger om studier, der foruden en bachelor-grad studerende normalt forventes at have 2-3 års erfaring med at arbejde inden for deres felt.

Internationale studerende, der ønsker at studere i Spanien, skal bestå selectividad de spanske universiteter optagelsesprøver. Disse eksamener er tilgængelige to gange om året i mange lande. Når en potentiel studerende har bestået eksamen, kan de henvende sig direkte til nogen spansk universitet.


Hvorfor studere i Spanien?

Spanish højere læreanstalter er vokset hurtigt i de seneste to årtier. Som følge heraf har mange skoler meget moderne faciliteter, der inkorporerer avancerede teknologier ind i læringsmiljøet.På master niveau MBA grader og andre business-relaterede grader er særligt populære og kendt over hele verden for deres høje kvalitet.

Den spanske international studerende er multi-kulturel, med 31 procent signalsystemet fra Latinamerika og yderligere 5 procent fra Nordamerika. Undersøgelser gennemført i spansk modersmål for mere end 400 millioner mennesker. Studerende, der ikke allerede er dygtige i spansk måske overveje at deltage i et kursus for undervisning i spansk, før du begynder deres herres studier. Spanske institutioner tilbyder en bred vifte af kurser for at lære spansk, fra en måned lange intensive kurser til fuld akademiske kurser.

Universiteter

Spanien har 81 universiteter omkring 50 er offentlige, og resten er private. Universiteterne er placeret over hele landet og alle velkommen internationale studerende for både kandidat og bachelor studier.Studerende kan opnå en kandidatgrad fra alle akademiske discipliner i Spanien, herunder kunst og humaniora, videnskab, sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab, jura, teknik og arkitektur.

Spanske universiteter er anerkendt for deres kvalitet, med fem universiteter optræder i de 400 skoler, klassificeret efter 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings . Disse skoler omfatter Barcelona Selvstændige Universitet, University of Barcelona, ​​University of Valencia, det polytekniske universitet i Valencia, og universitetet i Vigo.

Undervisning og Program Varighed

Årlige studieafgifter på et privat universitet er omkring € 6000. Masters programmer kræver 60-120 point, hvilket normalt tager 1-2 akademiske år. Et speciale på 6-30 kreditter med en offentligt forsvar er også påkrævet.

Studieår

De fleste institutioner begynder det akademiske år i oktober og slutter i juni. De fleste skoler har to semestre med eksamen i slutningen af ​​hvert semester.

Post-Graduate Muligheder

På grund af den nuværende økonomiske situation i Spanien, post-graduate beskæftigelse inden Spanien er mindre sandsynligt end før. Men arbejdsgivere i hele verden holder kandidatgrad opnået fra en spansk universitet i høj henseende.

Kandidater fra kandidatuddannelserne kan også overveje opfølgende arbejde i et ph.d.-program eller begærer forskerstillinger på officielt anerkendte forskningscentre.

Visumkrav

Internationale studerende fra EU-lande, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz, er ikke forpligtet til at have visum.Alle andre internationale studerende, der skal bo i mere end 90 dage, skal ansøge om en langsigtet student visum. Kommende studerende skal ansøge om visum på det spanske konsulat eller ambassade i deres hjemland.

For at få en studerende visum, skal de studerende dokumentere deres studieprogram sammen med en lægeerklæring, en attest for solvens for perioden undersøgelser og en straffeattest fra deres bopælsland for de seneste fem år.

Health Insurance

Internationale studerende under 28 års alderen er berettiget til en studerende sygesikring planen. Studerende ældre over 28 kan anvende den nationale sundhedssystem, som garanterer tjenester til alle med lovligt ophold i Spanien.

Tips

Spanien anvender euroen for valuta og alle de store internationale kreditkort accepteres på de fleste butikker.

Drikkepenge er en almindelig praksis i barer, restauranter, hoteller og taxaer.Tip er normalt omkring 5-10 procent af den samlede pris.

Studerende, der ønsker at køre bil i Spanien, skal have et internationalt kørekort, medmindre de er fra et EU-medlemsland, Schweiz, Norge, Island eller Liechtenstein.