Keystone logo
Sydafrika

Studer Master i Sydafrika 2024

Studer i Sydafrika

Sydafrika ligger på den sydligste spids af det afrikanske kontinent, hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean mødes. Det grænser med Namibia, Botswana, Zimbabwe, Swaziland og Mozambique. Desuden er det lille land Lesotho fuldstændig indesluttet i Sydafrika. Sydafrika er hjemsted for mere end 50 millioner indbyggere, der kommer fra en bred vifte af kulturer og religioner, og som taler et væld af sprog. Sydafrika er det mest industrialiserede land i Afrika. Den enhed af valuta er den sydafrikanske Rand (R), som har en kurs på omkring 0,1 USD.

Klima

Sydafrika er på den sydlige halvkugle, så årstiderne er modsat dem på den nordlige halvkugle - sommeren er i januar og vinteren er i juli.Den sydafrikanske kyst er mere end 2.500 km i længden, men meget af den jord støder op til kysten er bjergrige, som så bliver til en højslette i interiøret. Den nordlige del af landet bliver en ørken.

Samlet, Sydafrika har et relativt tørt klima og temperaturer har en tendens til at være noget lavere end lande på tilsvarende breddegrader på grund af det bjergrige terræn og høje interiør plateau. Interiør temperaturer sjældent stiger til over 30 grader om sommeren. I Cape Town, er de maksimale sommertemperaturer omkring 26 grader C og minimum vintertemperaturer er omkring 7 grader C.

Kultur

Sydafrika kan prale af en bred vifte af livsstil og kulisser med noget for enhver smag, fra kosmopolitiske bymiljøer og rolige historiske byer til bjergene til klatring og vandreture til ørkener til safarier og strande til surfing og dykning.Ud over kulturelle institutioner såsom kunst museer og kunstgallerier og arrangementer som teater, dans og festivaler, er en stor stop for besøgende Apartheid Museum ligger i Johannesburg. Museet giver et stærkt indblik i landets undertiden voldelige fortid og rejsen til genopretning og forsoning.

South African køkken er stærkt kød-baseret og grill er en favorit fremstillingsmetoden. Sydafrika, som også i stigende grad kendt som en producent af fine vine.

Leveomkostninger

Leveomkostningerne i Sydafrika er relativt lavt i forhold til andre højtudviklede lande. En etværelses lejlighed koster omkring $ 350 - $ 450 US per måned, og forsyningsselskaber køre en anden 100 USD eller deromkring. Et billigt måltid koster omkring $ 7 US og en moderat prissat tre-retters måltid for to kan findes for omkring $ 30 US.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  229
 • Andel af forsyningsselskaber

  30
 • Internetabonnement

  39
 • Lokal transport

  36

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  4
 • Biografbillet

  5
 • Pint lokal øl

  2

Om Sydafrika

Higher Education i Sydafrika

Højere uddannelse og uddannelse omfatter både bachelor-og kandidatniveau grader, herunder bachelor-, master-og ph.d.-grader. Både offentlige og private højere læreanstalter findes, herunder universiteter, universiteter af teknologi og omfattende institutioner. Universiteterne tilbyder traditionelle teoretisk og forskningsorienteret grader, de andre institutioner fokuserer på faglig og erhvervsmæssig uddannelse.

Hvorfor studere i Sydafrika?

Ud over muligheden for at studere på engelsk i et multikulturelt miljø, har Sydafrika mange verdensklasse skoler for videregående uddannelse, der omfatter state-of-the-art forskning sammen med høj kvalitet kandidatuddannelser. Sydafrika har tre universiteter i top 400 universiteter i hele verden, som sorteret efter 2012-2013dk / world-universitet-rankings / "> Times Higher Education World University Rankings.

Universiteterne i Sydafrika

Sydafrika har 23 statsfinansierede højere læreanstalter, der tilbyder masteruddannelser, herunder 11 universiteter, 6 universiteter af teknologi, og 6 omfattende institutioner. Private institutioner eksisterer så godt, i alt 115.. Programmer udbydes i de fleste akademiske discipliner og mastergrad i business administration, økonomi og finansiering er særligt populære. Internationale studerende er velkommen og benytter de samme ansøgningsprocedurer som sydafrikanske statsborgere.

Undervisning og Program Varighed

Årlig undervisning for kandidatuddannelser studier varierer meget afhængig af program og skole, men er generelt lav i offentlige skoler, fra omkring $ 1500 til $ 5.000 (US), private skoler er noget højere. Kandidatuddannelser også varierer i varighed, men er typisk 1-2 år.

Studieår

Det akademiske år løber fra februar til december, og omfatter to semestre. Hvert semester består typisk af seks uger klasser, en uges pause, derefter syv ugers undervisning, og endelig en uge for at studere (kaldet swot uge) og derefter eksamener.

Post-Graduate Muligheder

Mange multinationale selskaber opererer i Sydafrika og kandidater med kandidatgrader vil finde mange muligheder for beskæftigelse, uanset om de er sydafrikanske statsborgere eller expats. Industrisektorer, der i øjeblikket vokser omfatter biler, informationsteknologi, kommunikation, minedrift, bankvæsen og services. Langt størstedelen af ​​arbejdspladserne er koncentreret i Cape Town, Port Elizabeth, Durban, Pretoria og Johannesburg. For at opnå en arbejdstilladelse, skal en international studerende som regel først have et jobtilbud til en stilling, der ikke kan besættes lokalt.Dog kan studerende med kompetencer inden for specialiserede områder eller højt kvalificeret eksperter på visse områder kunne opnå arbejdstilladelse, selv uden en specifik jobtilbud.

Visumkrav

Internationale studerende, der studerer i Sydafrika er forpligtet til at have en undersøgelse godkendelse inden de kommer ind i landet for at komme i skole. En besøgendes tilladelse kan ikke byttes til en undersøgelse tilladelse efter ankomsten. Når en studerende er blevet optaget på et universitet, kan de ansøge om en undersøgelse tilladelse til Sydafrika kontor i deres hjemland.

Health Insurance

Internationale studerende er forpligtet til at indhente sydafrikanske sygesikring, selv om de er omfattet af sygesikringen i deres hjemland. Bevis for denne dækning er påkrævet, når ansøgning om undersøgelsen visum. Studerende skal betale for hele skoleåret i forvejen månedlige eller betalinger er ikke tilladt.

Tips

Selv om engelsk i det fremherskende sprog for de offentlige udvekslinger og erhvervslivet i Sydafrika, har landets 11 officielle sprog, herunder Afrikaans (et derivat af hollandsk), Ndebele, nordsotho, sotho, Swazi, tswana, Tsonga, Venda, Xhosa og Zulu . Studerende kan støde oprindelige sprog i hele landet, men kan de fleste sydafrikanere taler mere end ét sprog og engelsk er bredt forstået.

Sport er meget populær i Sydafrika, hvor de store sportsgrene er fodbold, rugby og cricket. Andre sportsgrene med betydelige followings og international tilstedeværelse omfatter svømning, golf, boksning og tennis.