Keystone logo
Sydkorea

Studer Master i Sydkorea 2024

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  476
 • Andel af forsyningsselskaber

  52
 • Internetabonnement

  20
 • Lokal transport

  42

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  6
 • Biografbillet

  10
 • Pint lokal øl

  3

Om Sydkorea

Korea ligger på en halvø i midten af ​​det nordøstlige Asien, den Gule Hav mod vest og øst Hav er mod øst. Selvom Korea har en tradition og kultur, der stammer tilbage tusinder af år, i de seneste par årtier Korea har forvandlet fra et landbrugs økonomi til en af ​​verdens mest industrialiserede lande. Store industrier i Korea omfatter biler, skibsbygning, kemikalier og informationsteknologi. Den koreanske befolkning er højtuddannet og har en af ​​de højeste anvendelse af internettet satser i verden.

Klima

Korea oplever alle fire årstider, herunder en våd sommer og en kold vinter. I Seoul, hovedstaden, er den gennemsnitlige lave temperatur i januar omkring 2 grader C, og den gennemsnitlige høje temperatur i løbet af august er omkring 25 grader C. Fugtighed er relativt høj året rundt, typisk fra ca 70 til 80 procent.

Kultur

Sydkorea har en lang tradition i kunst, især sang, dans, kunst og keramik. Mange museer og kunstgallerier eksisterer i landet. Derudover gør Koreas centrale placering i det nordøstlige Asien er det let for besøgende til at udforske andre asiatiske lande som Japan og Kina. Koreanske køkken fokuserer på ris og side retter, og mange traditionelle fødevarer bruger gærede saucer. Side retter omfatter kød, fisk, syltede retter, supper og grøntsager.


Leveomkostninger

Omkostningerne til at leve i Korea er moderat, omkring $ 1.200 (US) per måned, med de fleste af, at gå til boliger og fødevarer. Internationale studerende kandidatuddannelser er berettiget til at arbejde op til 20 timer hver uge, mens han studerede i Korea. Ingen yderligere arbejdstilladelse kræves, så længe eleven har et gyldigt visum.