Keystone logo
Sydkorea

Bedste universiteter til Master Programmer i Sydkorea 2024

Antal institutioner: 61
  • Dongdaemun-gu, Sydkorea

  Lige siden etableringen i 1918 har University Of Seoul bidraget til at udvikle det koreanske samfund gennem uddannelse og uddannelse af studerende og gennem akademisk forskning. University Of Seoul betragtes bredt som et af de bedste offentlige universiteter i Korea. Denne præstation er ikke kun baseret på dens egen indsats, men også på fortsat borgerstøtte. Finansieret af Seoul Metropolitan Government, University Of Seoul fortsætter med at implementere en politik til halvpris for collegeundervisning, der først blev implementeret i 2012. University Of Seoul har styrket sit sociale ansvar som et offentligt universitet gennem denne banebrydende politik. Baseret på mottoet Sandhed, kreativitet og offentlig service har University Of Seoul formål at fremme aktivt medborgerskab og tolerance hos vores studerende. Vi opfordrer også vores studerende til at levere deres tjenester til samfundet med deres opnåede viden. Endelig University Of Seoul innovativ forskning, der bidrager til politiske beslutninger, der imødekommer både nuværende og forventede sociale behov.

  • Dongdaemun-gu, Sydkorea

  På grund af udviklingen af informationsteknologi er mængden af information og hastigheden for at dele den steget. For at reagere på samfundsændringen og overleve i konkurrencen blev konstant læring afgørende. Derfor var der et behov for et uddannelsessystem, der passer til konceptet om livslang uddannelse, hvilket bragte stigningen i cyberuniversiteter som Seoul Digital University. Seoul Digital University har været tro mod sin rolle og pligt som det førende cyberuniversitet i Korea og har vist bemærkelsesværdig vækst på kort tid. Især Seoul Digital University er bevæbnet med uddannelsesindhold af høj kvalitet, fremragende fakulteter og den største studerende. Vi har konstant forsøgt at forbedre de studerendes service og gøre vores universitet specialiseret ved at omorganisere pensum. Som et resultat af en sådan indsats er Seoul Digital University blevet landets bedste cyberuniversitet, der viser den bedste præstation inden for studentertilfredshed og konkurrencemængde osv. SDU får også global status gennem samarbejdsudvekslinger med udenlandske universiteter. Seoul Digital University vil fortsætte med at udvikle sig ud over at være Koreas bedste cyberuniversitet og vil gå op i at blive verdens bedste. Desuden vil vi hjælpe eleverne med at udvikle deres potentiale yderst ved at indpode den nye teknologi på uddannelse. Vi er overbeviste om, at i det øjeblik du er færdiguddannet fra vores universitet, vil du være en kvalificeret professionel, ønsket af samfundet.

  • Seongbuk-gu, Sydkorea

  Korea University Business School har stået i spidsen for den koreanske uddannelse i forretningsadministration, startende fra undervisning i handelsvidenskab i plutologiafdelingen i 1905 og er en af de vigtigste afdelinger med den længste historie ved Korea University. Efter at være blevet omdøbt til 'Department of Commercial Science' i 1910 og som 'Department of Commercial Affairs' i 1922, blev den første 'Business School' oprettet i 1955, og den første MBA blev etableret i 1963. Korea University Business School er faktisk den pioner, der introducerede vestlig moderne erhvervsadministration uddannelse i Korea. Desuden markerede Korea University Business School en milepæl i universitetsarkitekturens historie ved at bygge skolebygninger i verdensklasse, herunder Business School Main Hall, den første bygning i Korea dedikeret til den enkelte afdeling, LG-POSCO-bygningen, som er finansieret helt ved donation for første gang i Korea og Hyundai Motor Hall, som blev oprettet med den største donation af 3.600 personer og organisationer i universitetsarkitekturens historie.

  • Dongdaemun-gu, Sydkorea

  Et førende universitet, der promoverer et smart økosystem for fremstillingsindustrien Strategisk placeret i Siheung og Ansan Smart Hub, Korea Polytechnic University specialiseret sig i industri-universitetssamarbejde, efter modeller efter avancerede industrielle klynger i udlandet. KPU er stadig et ungt universitet, men institutionen har bidraget til udviklingen af landets industrier ved at pleje flere fagfolk inden for teknik end nogen anden. Ved at implementere en tilpasset læseplan, der afspejler branchens behov, har KPU dyrket en campuskultur, hvor industri og universitet sameksisterer ved at omfavne hinanden.

  • Ansan-si, Sydkorea

  På nuværende tidspunkt er Seoul Institute Of The Arts nået et punkt, hvor det må gentænke og forny paradigmet for kunstuddannelse og skabelse indtil videre for at tage endnu et spring fremad som et kreativt orienteret kunstuniversitet i verdensklasse. Seoul Institute Of The Arts overfor enorme ændringer på grund af den fjerde industrielle revolution og Corona -pandemien nødt til yderligere at styrke sin karakterisering og globalisering for at udvikle sig til en specialiseret kunstuddannelsesinstitution med global konkurrenceevne ud over sin nuværende status. Til dette formål efterfulgte Dongrang Arts Center, et skolekorporation, arven fra grundlæggeren, Dong-rang, og arvede filosofien fra æresformanden, Yoo Deok-hyeong, og Seoul Institute Of The Arts etablerede retningen for fremtidens kunst uddannelse. Vi vil gøre vores bedste for at lede udviklingen af national kultur og kunst og globalisering gennem skabelse. Vi beder om, at alle fakultetsmedlemmer, studerende og alumner alle arbejder sammen som en familie, så Seoul Institute Of The Arts kan vokse til et kunstuniversitet i verdensklasse med et hjerte baseret på troen og stoltheden over at være en 'velkendt familie'. Tak skal du have.

  • Wonju-si, Sydkorea

  Sangji University er et demokratisk universitet, hvor demokratiet flyder over som en flod. Sangji University er et særligt universitet drevet af studerende. Sangji University er et uddannelsesfællesskab, hvor videnskab, tanke, liv, ungdom og fremtiden sameksisterer. Grunden til, at universiteter er forskellige fra virksomheder, er, at de forfølger landets og samfundets offentlige interesser. Grunden til, at universiteterne er forskellige fra hagwons, er, at de udforsker sandheden ud over den ensidige overførsel af viden. Grunden til, at universiteterne adskiller sig fra statslige bureaukratier, er, at de forfølger ubegrænset frihed ud over reglerne. Sangji University har den offentlige interesse, sandhed og frihed. Sangji er et universitet, hvor du kan opnå alt, hvad du kan forestille dig. Sangji University er overfyldt med akademisk frihed og tankefrihed. Sangji University har et intellekt, der tænker på samfundet ud over individet og tænker på landets fjerne fremtid. Sangji University har en drøm. Frem for alt er Sangji University en sal med demokrati, hvor demokrati kan opleves overalt i Korea er levende og levende. Sangji University , med en 62-årig historie, er et levende felt inden for uddannelsesdemokrati i Korea.

  • Busanjin-gu, Sydkorea

  Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) blev oprettet "for at fremme den nationale velstand gennem uddannelse" i 1966 af afdøde Dr. Kim Im-Sik. Siden da har DEI, som omfatter Dong-eui University , Dong-Eui Institute of Technology, Dong-Eui Technical High School og Dong-Eui Middle School, bidraget til udviklingen af nationen og regionen ved at uddanne talrige talentfulde mennesker ; og dets åbning af Dong-Eui Medical Center har øget sit bidrag til samfundet ved at tjene samfundet helhjertet. Dong-eui University , som har opnået bemærkelsesværdig vækst gennem de sidste 38 års erfaring inden for videregående uddannelser, fortsætter nu sin rolle som et knudepunkt for global lederuddannelse ud over regionen. Vi vil med vores stærke vilje til at åbne en ny historie skabe den bedste uddannelsesmæssige atmosfære for vores 18.000 studerende til at udstyre sig med den kompetence og konkurrenceevne, der kræves i en alder af grænseløs konkurrence. "Dong-Eui-Ji-Chun," grundlæggende ånd for Dong-eui University , går ind for at uddanne studerende til at have en indsigtsfuld forståelse af verden gennem akademisk træning og dyrkning af personlighed. Med denne ånd i tankerne vil vi fortsætte med at producere fremtidige ledere, der vil være i stand til at klare bølgerne af ændringer med succes i de stadigt hurtigere skiftende indenlandske og internationale miljøer. Kære elever! Jeg håber, at du som drivkraft bag nationens og regionens fremskridt i det 21. århundrede vil blive ved med at dyrke kreativ tænkning og mod til at tage fat på nye udfordringer. Dong-eui University er klar, i stand og villig til at hjælpe din drøm om mod og håb. Vær venlig at hellige jer akademisk udforskning og karriereudvikling, så I kan være den, der åbner op for en bedre og mere lovende fremtid.

  • Pocheon-si, Sydkorea

  Grundånden for Daejin University er at pleje dygtige mennesker, der vil bidrage til at udvikle nationen og det menneskelige samfund baseret på trofasthed, fromhed og overbevisning, der er baseret på princippet om at leve harmonisk uden harme, målet med Daesun Jinrihoe baseret på velvillighed og retfærdighed. 1. Trofasthed (Seongsil, 誠實) "Seong (誠)" refererer til "sandhed" og "oprigtighed". Det betyder, at man gør, hvad man realiserer i sit indre sind uden nogen form for løgn. 2. fromhed (Gyeonggeon, 敬虔) “Gyeong (敬)” refererer til at bevæge sig fremad ved at følge bevægelse af krop og sjæl i overensstemmelse med ejendomsret; det refererer til "fromhed" og "forsigtighed". 3. Overbevisning (Sinnyeom, 信念) "Synd (信)" refererer til "tro" og uændret hjerte, når de først har truffet en bestemt beslutning. Det refererer til ikke at ændre bestemt sind ved privat grådighed og stræbe efter at opnå forventede mål ved at opretholde sindet.

  • Yuseong-gu, Sydkorea

  Vi fortsætter med at uddanne, undersøge og innovere for menneskehedens lykke og velstand. KAIST plejer videnskabelige og teknologiske talenter med dybdegående teori og anvendelse og udfører grundforskning og konvergensforskning for videnskabelig og teknologisk innovation. Det har bidraget til skabelsen af ​​nye værdier gennem samarbejde mellem industri og universitet og forskning og har ledet den nationale økonomiske udvikling. Vores uddannelse, forskning og innovation vil yderligere udvide Koreas økonomiske udvikling og det videnskabelige samfund til verden.

  • Dongdaemun-gu, Sydkorea

  Bedømt som top i den omfattende evaluering af cyberuniversiteter gennemført af det koreanske undervisningsministerium Siden etableringen i 2001 har Kyung Hee Cyber ​​University (KHCU) produceret næsten 8.189 kandidater, hvoraf mange er gået videre til kandidatskoler og forfulgte deres drøm om at erhverve en kandidat- eller doktorgrad. I øjeblikket stræber omkring 10.000 studerende efter denne drøm på seks skoler med 19 afdelinger og 50 majors under det 61-årige stærke Kyung Hee University System. Online videoforelæsninger af anerkendte professorer og online uddannelseseksperter, designet og produceret i deres helhed i seks store studier, repræsenterer de højeste standarder for cyberuddannelse. 3D -animationen og karaktererne adskiller også vores videoindholdsproduktion fra vores konkurrenter. Biblioteket, pc-laboratoriet og lokale læringscentre muliggør off-line læring, og vores forskellige stipendier hjælper mange med at realisere deres drøm. KHCU sætter en prestigefyldt global standard for topmoderne indhold med avancerede teknologier, rimelige akademiske anliggender og et administrationssystem.

  • Buyeo-gun, Sydkorea

  Korea National University Of Cultural Heritage blev oprettet til særlige formål under den grundlæggende filosofi 'National Independence, Cultural Development' i 2000. Disse særlige formål er at arve og udvikle traditionel kultur og udvikle specialister til at bevare, forvalte og udnytte Koreas kulturarv. Som det eneste nationale universitet i Korea, der underviser i traditionel kultur og kulturarv, har KNUCH leveret optimerede uddannelsesprogrammer til studerende med førende fakultetsmedlemmer, der har opnået både praktisk teoretisk viden og erfaringer på forskellige områder samt en perfekt uddannelsesinfrastruktur til praktisk uddannelse og praksis. To bachelorhøjskoler omfatter syv afdelinger: Kulturarvsforvaltning, traditionel landskabsarkitektur, traditionel bygning, kulturarvsbevaringsvidenskab, konvergensarkæologi, traditionel kunst og håndværk og immateriel kulturarv. Kandidat- og ph.d.-programmerne åbnes på den generelle kandidatskole, og den professionelle kandidatskole tilbyder tilbundsgående F & U om akademiske og praktiske teorier. KNUCH understreger progressiv læring, der ledes af studerende frem for undervisning af fakultetsmedlemmer, så eleverne kan erkende nødvendigheden af traditionel kultur og kulturarv på egen hånd, designe løsninger og finde kreative tilgange for at udvikle fagfolk, der kan lede det 21. århundrede . KNUCH har også bestræbt sig på at overholde karakteren af universitetsuddannelse for at hjælpe studerende med at føre deres liv fuldstændig og forsvarligt samt at guide hver elev i retning af at blive professionel i overensstemmelse med grundlæggende formål.

  • Gyeongsan-si, Sydkorea

  I løbet af de sidste 20 år har Daegu University udviklet sig til en vugge for læring med så mange som 20.000 bachelor- og kandidatstuderende, der forbereder sig på at nå deres drømme. Dens kontinuerlige kvalitative og kvantitative vækst under sloganet og visionen om et ungt universitet, et fordomsfrit universitet, et storslået universitet, Pride of Daegu, har gjort det muligt at blive en leder inden for universitetsuddannelsesinnovation, og som det fremgår af et af dets slagord, et "universitet, hvor studerende er glade." Fra juni 2018 vil Daegu University koncentrere alle sine ressourcer og kapaciteter om at blive det mest anerkendte universitet inden for hvert fag og det mest succesrige universitet inden for uddannelsestilfredshed. Jeg selv og tusindvis af professorer og medarbejdere ved Daegu University vil bestræbe mig på at etablere hver af vores 85 afdelinger som toppen inden for deres respektive områder og dem, der stolt repræsenterer Daegu- og Gyeongbuk -regionerne, samtidig med at vi opretter et universitet, som studerende og forældre, der er modtager af uddannelsesservice, kan være tilfredse med.

  • Gwanak-gu, Sydkorea

  Velkommen til Kukje Theological University and Seminary . Forankret i evangeliet og Guds ord søger seminaret at udvikle kristne ledere, der er tankevækkende, globalt bevidste, åndeligt modne og klar til en bred vifte af ministerier. Vi er forpligtet til Kristi evangelium som undervist i de inspirerede skrifter og som opsummeret i vores reformerede trosbekendelser. Her finder du fremragende professorer, der deler din byrde for Guds ord, for de tabte, for at de hellige skal udstyres og for nationerne at blive disciplineret. Hvert medlem er en erfaren præst og en fremragende lærer. Under vejledning af gudfrygtige præster-lærde vil du forny din passion for tjeneste og kald. Kukje er unik med sin brede vifte af studerende fra forskellige trossamfund og lande. Mangfoldigheden i vores samfund vil berige din vision, dit perspektiv og din vandring med Kristus. Gud gør spændende ting på og gennem Kukje Theological University and Seminary . Vi vil meget gerne have dig med i dette dynamiske fællesskab. På trods af den enestående vækst i koreanske kirker ser det ud til, at de ikke har bidraget med deres status og roller til samfundet. Det skyldes mange forkerte elementer i koreanske kirker. Den har brug for konsekvente reformer gennem sin selvransagelse for sin egen funktion. På grund af det er vi kaldet til at helbrede og etablere. Det er vores opgaver.

  • Buk-gu, Sydkorea

  Chonnam National University er en hal for læring og intelligens, der har ført historien og oplyst tiden. Det blev åbnet i 1952 med den tro, at 'at beskytte landet er et universitet, der plejer talentfulde mennesker' midt i kaos og krig.

  • Gunsan-si, Sydkorea

  Howon University blev grundlagt på en ånd af værdier, uafhængighed og troskab i 1977. Siden vores vidensbaserede samfund i det 21. århundrede lægger vægt på konstant værdiklargørelse, teknologiske fremskridt og voksende viden til effektivt engagement og deltagelse i det globale samfund, vi erkender nødvendigheden af kontinuerlig strukturrenovering og innovation vedrørende effektiv uddannelse og indlemmelse i det nye samfund. Til dette formål stræber vi mod forbedring af vores campus-fællesskab gennem oprettelse af en "Howon Culture" udvikling af et velstruktureret og smukt campus og yderligere systematisering af pensum omkring behovene i det globale samfund. Med en global vision, aktivt samfundsengagement og en studerende, der vokser i både viden og personlig vækst, vil Howon University virkelig være en vigtig bidragyder til det globale samfund.