Keystone logo
Det Forenede Kongerige

Studer Master i Det Forenede Kongerige 2024

Studer i Det Forenede Kongerige

Mange mennesker forveksler Det Forenede Kongerige (UK) med Storbritannien, men i virkeligheden er det ikke det samme. UK er en samlet gruppe af fire lande: England, Skotland, Wales og Nordirland. Disse fire lande deler en gruppe af øer til nordvest for det europæiske kontinent og er forenet under én regering med ét monark. Storbritannien omfatter kun England, Skotland og Wales.

Selvom UK består af fire forskellige lande, hver med sin egen kultur og dialekt, er der en grund til, at mange mennesker forveksler dette med England. I århundreder var England den dominerende nation, og monarken kaldes ofte blot "dronningen af England". Når folk tænker på UK, er monarken ofte det første, de tænker på. De engelske konger, dronninger, prinser og prinsesser er blevet internationale berømtheder. UK er også kendt for andre kulturelle ikoner, som David Beckham, Dr. Who og The Beatles. Hvis du besøger UK, bør du nyde dekadent Cadbury chokolade efter et traditionelt måltid af fish and chips, der skylles ned med et glas Guinness stout.

Befolkningen i UK er kendt som ledere inden for kunst samt videnskab og teknologi. UK er det sted, hvor modetrends ofte starter og skuespillere eller musikere fødes. London, midt i det hele, kaldes ofte en "kulturel supermagt. "

UK og specifikt England er kendt for at have nogle af de bedste universiteter i verden. Folk kommer fra hele verden for at studere på nogle af verdenss højest rangerede skoler, såsom Cambridge og Oxford. Faktisk har UK fire universiteter, der rangerer blandt verdens 10 bedste universiteter i QS World University Rankings.

Klima

Klimaet i England varierer en del alt efter hvilken del af landet man befinder sig i. Områder, der ligger tæt på Atlanterhavet, såsom Nordirland og Wales, er våde, blæsende og oplever milde temperaturer. England har kølige, men ikke kolde, temperaturer næsten året rundt, og oplever en gennemsnitlig mængde ​​nedbør. Det hænder, at det sner, men det er usædvanligt.

Leveomkostninger

Ligesom klimaet, varierer leveomkostningerne afhængigt af hvor man bor i UK. London, som er et kulturelt og uddannelsesmæssigt ventrum, er et af de dyreste steder i verden. Husleje og udgifter til daglige aktiviteter er begge ganske høje her. At spise ude er også dyrt over hele England, så sørg for at have adgang til et køkken uanset hvor du beslutter dig for at bo, for at skære ned på udgifterne.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  628
 • Andel af forsyningsselskaber

  83
 • Internetabonnement

  35
 • Lokal transport

  79

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  8
 • Biografbillet

  12
 • Pint lokal øl

  5

Om Det Forenede Kongerige

Videregående uddannelser i Det Forenede Kongerige

På grund af sine fremragende universiteter, er de videregående uddannelser i Det Forenede Kongerige eftertragtede, ikke kun af indbyggere i Storbritannien, men for alle folk rundt omkring i verden. Elever starter typisk på universitetet i 18 års alderen. De fleste briter vil gå på en statsfinansieret skole under deres bachelorstudier, for at holde omkostningerne nede.

I Storbritannien er den første grad en bachelor grad. De fleste studerende bruger omkring tre år på læse denne. Efter at have opnået en bachelorgrad, kan studerende vælge at studere videre. En kandidatgrad, som typisk tager et år, er den første mulighed. Ph.d. grader tager typisk i omegnen af tre år. Der er typisk stor konkurrence om pladserne på begge disse typer af uddannelse, og de er ikke statsfinansierede.

Ud over disse tre grundlæggende grader, kan eleverne i Storbritannien tage specialkvalifikationer gennem forskellige institutioner. Disse specialiserede kvalifikationer kan omfatte psykologi, jura, medicin, Uddannelse eller Erhverv.

At have studeret i Storbritannien kan give dig fordelen af at have en uddannelse fra en af verdens mest prestigefyldte skoler. Landet værdsætter uddannelse og du vil komme til at bo i blandt fremragende tænkere og forskere. Hvis din valgte uddannelse har et stærkt fokus på forskning, vil du opleve at uddannelse i Storbritannien giver mulighed for at deltage i fremragende forskningsprogrammer.

Studieomkostninger

Når du overvejer at studere i Storbritannien, vil det hjælpe at have dannet sig en forståelse af omkostningernedet medfører. I skoleåret 2012-2013, kostede en bachelorgrad i England maximalt 9.000 pund, men en pris i omegnen af 6.000 pund var langt mere almindelig. Ph.d. grader havde generelt højere omkostninger end bacheloruddannelser, men det varierede en del skoler imellem. Studerende, der studerede uden for England betalte mellem 5.000 og 20.000 pund om året for deres uddannelser.

At have opnået en uddannelse i Storbritannien, åbner døren for en lang række jobmuligheder. Siden universiteterne generelt er så velansete overalt i verden, vil du have mulighed for at søge ansættelse i internationale omgivelser, eller i Storbritannien, skulle du vælge at bosætte dig der.

Health Insurance

Storbritannien har et nationalt sundhedssystem kaldet National Health Service. Studerende, der studerer mindst seks måneder i landet, kan være kvalificerede til at modtage gratis eller delvist betalt behandling i Storbritannien. Startsborgere af lande i EØS eller mennesker, der allerede bor i Storbritannien er automatisk kvalificerede til NHS tjenester, uanset hvor længe de har til hensigt at studere i Storbritannien.

At få et visum til Storbritannien

Typerne af studentervisumer til Storbritannien, inkluderer:

 • Tier 4 General - Dette visum gælder voksne over 17 år, der kommer til Storbritannien for at studere.

 • Student Visitor - Dette visum gælder for studerende, der læser et kort kursus og ikke forventer at arbejde under deres ophold.

 • Prospective Student - Dette visum gælder for studerende, der har brug for at få det sidste på plads, før de begynder "Tier 4" studiet

Tips

Når du forbereder at studere i Storbritannien, så husk at flere universiteter og nogle specifikke uddannelser er yderst konkurrenceprægede. Sørg for at sende dine anøgning tidligt for at sikre at du har mulighed for at få en plads, og ansøg til mere end en skole for at forbedre dine chancer for at blive optaget. Find en bolig, der er til at betale, tæt på universitetet, og overvej at dele et sted med en anden for at minimere dine udgifter. Med disse tips i baghovedet vil du være i stand til at studere i Storbritannien med så lidt besvær som muligt, og drage fordel af at studere i et land med en rig historie for uddannelse og et internationalt ry for at producere veluddannede mennesker.