Keystone logo
Uruguay

Bedste universiteter til Master Programmer i Uruguay 2024

Antal institutioner: 6
  • Maldonado Department, Uruguay

  Francisco de Asís University Institute (UNIFA) er en nonprofit-fond, der har leveret tjenester på universitetsniveau i den private sfære siden 1988. Driften og strukturen er designet i overensstemmelse med kravene i dekret 308/995, der henviser til juridisk myndighed, der er nødvendig for at fungere som en institution på universitetsniveau i Uruguay.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Universidad Católica del Uruguay er installeret i Montevideo og i flere byer i det indre og er det ældste private universitet i landet og det mest udbredte geografisk. Oprindeligt grundlagt i 1882 af den første ærkebiskop i Montevideo, Mons. Mariano Soler genåbnet og betroet Jesu samfund i 1985, det katolske universitet i Uruguay er den katolske kirkes hovedværk inden for den uruguayanske videregående uddannelse. Hendes engagement i akademisk ekspertise, ideologisk pluralisme, økumenisme og interreligiøs dialog har gjort hende til en af de grundlæggende aktører i landets kulturliv.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Formålet med University Institute of the Christian Association of Young People er at udvikle undervisnings-, forsknings- og udvidelsesaktiviteter med henblik på omfattende træning, fremme af en sund livsstil, fremme af kultur og træning inden for fysisk træning, sport, rekreation , lejre, turisme, frivilligt arbejde og filantropi, social ledelse, sociokulturel animation og lignende, struktureret i fakulteter, afdelinger eller tilsvarende akademiske enheder.

  • Poblado Uruguay, Uruguay

  I de seneste årtier er tilmeldingen til videregående uddannelse i Uruguay udvidet dramatisk, hvorfor der er et stigende behov for videregående uddannelser og forskningsinstitutioner, der er i stand til at uddanne et større antal højt kvalificerede mennesker.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Business University (UDE) blev anerkendt af republikkens regering under dekret nr. 308/995 af 08/11/95 og er det hurtigst voksende universitet af de fire private universiteter. Vores universitet har støtte fra de vigtigste forretningskamre og professionelle foreninger i landet. Siden anerkendelsen i 1998 har Universidad de la Empresa haft en permanent og vedvarende vækst i sin tilmelding, der beløber sig til 5.000 studerende.

  • Montevideo Department, Uruguay

  CEDIIAP University Institute (Center for Undervisning, Forskning og Læringsinformation) blev grundlagt i 1995 af professor Em. Dra. María A. Rebollo og godkendt som universitetsinstitut af Ministeriet for Uddannelse og Kultur (MEC) i en beslutning dateret 22. marts 2001.