Keystone logo
USA

Studer Master i USA 2024

Studer i USA

De Forenede Stater ligger på den nordlige halvkugle i Nordamerika, lige syd for Canada og nord for den mexicanske grænse. Landet er sammensat af 50 stater: 48 sammenhængende stater samt Alaska og Hawaii-øerne.

USA er kendt for sine mange frihedsrettigheder, herunder ytrings-og religionsfrihed, retten til at udøve en livsstil, der er uafhængig af regeringen eller begrænsninger af lovgivningen, så længe man også respekterer andres rettigheder. Den er baseret på forfatningen og bakkes op af Uafhængighedserklæringen, der blev underskrevet i 1776 og erklærede USAs selvstændighed fra Storbritannien. USA er kendt for at have en bred vifte af videregående uddannelser, en høj grad kultur og kunst, samt love, der respekterer den almene befolkning. Folk, der kommer til USA forventes at respektere lovene, men vil blive modtaget med åbne arme uanset nationalitet.

Klima

Klimaet i USA er meget alsidigt. Den sydvestlige del er et varmt ørkenklima, der ikke når under 16 grader, selv om vinteren. Den nordvestlige del af landet har et tempereret klima med våde efterår og vintre, men tørre og kølige forår og somre. De nordlige regioner i midten af landet har et fugtigt kontinentalklima med varme somre og kolde vintre og temperaturer mellem -29 og 32 grader. Ved kysten mod atlanterhavet finder man et fugtigt tempereret klima med lange varme somre og kolde vintre. Den sydøstlige del af landet har et varmt subtropisk klima med temperaturer der går fra -1 til 10 grader om vinteren og 21 til 32 grader om sommeren.

Samfund og leveomkostninger

Samfundet i USA er lige så forskelligartet som landet selv. Der er ikke noget kastesystem selvom nogle måske ville hævde, at det var tilfældet, den nuværende økonomi taget i betragtning. Der er mange iværksættere og velhavende mennesker, der selv har skabt deres formue, og der er fabriksarbejdere, der lever af mindsteløn.

Leveomkostningerne i USA er steget de seneste år, men den varierer alt efter hvilken stat du er i. Leveomkostningerne i Californien er, for eksempel, meget højere end de er i Arkansas. Meget af dette afhænger også af det specifikke område af en stat du bor i. Der er mange forskelle fra stat til stat, men de har alle forskellige fordele og ulemper.

USA er et stort land, der giver mange friheder for dem, der vælger at studere eller bo i landet. At studere i USA byder på mange spændende muligheder.

Sygesikring

Studerende kan være berettigede til at være med i en sygesikring specielt lavet for studerende. Selvom sygesikringsomkostninger er høje, er der en lang række forsikringer at vælge imellem fra forskellige forsikringsselskaber. Det er vigtigt at man sikrer sig, at man er forsikret før man tager afsted, da behandlingsomkostningerne kan blive meget høje for internationale studerende. Man kan finde en del information angående sygesikring online, herunder også priser. Nogle gange kan skoler tilbyde forsikringer, som man kan være på så længe man læser på skolen. Spørg din skole, allerede før du starter, om dette er en mulighed for dem. Det kan både være en del af dine undervisningsomkostninger, eller det kan være et tilkøb.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  944
 • Andel af forsyningsselskaber

  65
 • Internetabonnement

  65
 • Lokal transport

  64

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  9
 • Biografbillet

  12
 • Pint lokal øl

  5

Om USA

Videregående uddannelse i USA

Videregående uddannelse i USA er tilgængelig for alle, der vælger det. Der er mange finansielle støtteprojekter, herunder lån, tilskud og stipendier, der er tilgængelige på amerikanske skoler. Folk rejser ofte til USA i jagten på de forskellige videregående uddannelsesmuligheder.

At studere i USA giver en oplevelse der er rig kulturelt og socialt, samt afrundet tilgang til uddannelse, som du ikke kan finde så let andetsteds. USA tilbyder en fuld videregående uddannelsespakke, der forbereder de studerende til livet efter universitetet, så de kan vælge enten at bo i USA eller vende tilbage til deres hjemland efter endt uddannelse.

Nogle af de mest prestigefyldte universiteter i USA omfatter Harvard, Yale, og Purdue. Men der er mange andre universiteter i hver stat, der tilbyder et bredt pensum og specificerede kursur i forskellige fagområder. UCLA i Los Angeles er, for eksempel, kendt for deres fremragende film program, men Stephen Spielberg og George Lucas gik på California State University, et godt eksempel på, hvordan du ikke behøver at gå på en Ivy League skole for at få en god uddannelse.

Opbygningen af et skoleår

Det akademiske år i USA begynder normalt i efteråret, typisk i slutningen af ​​august, men nogle kan begynde tidligere. Nogle akademiske år er opdelt i to semestre, nogle i fire kvartaler, og nogle er delt i tre. Det er vigtigt for studerende, der kommer til USA at have alt på plads, før de tager til USA. Sørg for at tjekke med dit universitet hvornår ansøgningsfristen og startdatoerne ligger.

Studieafgifter og længden af studiet

Studieafgifter varierer fra universitet til universitet, så tjek med den skole du planlægger at gå på, for de nøjagtige omkostninger der kan forventes. Varigheden af uddannelsen varierer også, afhængigt af hvilken uddannelse du planlægger at tage. For eksempel tager CNA licens omkring halvandet år, og Pre-Law tager, i de fleste tilfælde, omkring tre til fire år.

Studiemuligheder for Internationale Studerende

Internationale studerende kan vælge fra en bred vifte af fag og karriereveje, der kan forbedre deres læring og give mulighed for at fremme deres karriere ved tilbagevenden til deres hjemland. Der er også mange grupper der henvender sig til internationale studerende på campus på amerikanske skoler.

En uddannelse fra USA giver de studerende mulighed for at fortsætte deres søgen efter viden ud over deres studier og for at søge en karriere, inden for forskning.

Student visa

Studerende skal have et studentervisum, og dette skal være up-to-date på tidspunktet for ankomst. Find ud af om du er forpligtet til at have et F-1 eller et M-1 visum - det afhænger af hvilken uddannelse du tager. Den amerikanske ambassade er det bedste sted, man kan benytte til at finde disse oplysninger. Der er normalt også oplysninger på skolens hjemmeside, der forklarer hvad man skal vide med hensyn til visa i forbindelse med den skole. Du kan desuden kontakte optagelseskontoret, eller det internationale kontor på skolen, for at få mere information.