Keystone logo
École Polytechnique

École Polytechnique

École Polytechnique

Deltag i vores kommende webinarer og arrangementer: https://programmes.polytechnique.edu/en/about/upcoming-events

Introduktion

Deltag i vores kommende webinarer og begivenheder: href="https://programmes.polytechnique.edu/en/about/upcoming-events

Om École Polytechnique

École Polytechnique er et førende fransk institut, der kombinerer forskning, akademikere og innovation på topniveau inden for videnskab og teknologi. Dens læseplan fremmer en ekspertisekultur med en stærk vægt på videnskab, forankret i humanistiske traditioner. Skolen producerer socialt ansvarsfulde fagfolk, der udmærker sig i førende komplekse og innovative projekter, der tager fat på aktuelle og fremtidige udfordringer for vores samfund.

Strategi og missioner

I dagens klima med hård økonomisk konkurrence er innovation den eneste vej til velstand. École Polytechnique uddanner ledere med solid baggrund i tværfaglig videnskab gennem rigelig eksponering for både erhvervslivet og forskningsverdenen.

École Polytechnique DNA: tro på innovation, fremdriftens drivkraft

École Polytechnique blev grundlagt i 1794, en periode markeret ikke kun af politisk og økonomisk omvæltning, men også ved udgangen af ​​Age of Enlightenment. Under dette unikke øjeblik i historien forventede Comité de Salut Public (Fransk Velfærdskomité) fremtidige anvendelser af de utallige videnskabelige og tekniske opdagelser, der fandt sted i det 18. århundrede og udløste den industrielle revolution. Det betroede Gaspard Monge, Lazare Carnot og adskillige andre lærde ved at udnytte de bedste sind i deres tid ved hjælp af en konkurrencedygtig ansættelsesproces og undervise dem videnskab til fordel for Den Franske Republik.

I 1804 bekræftede Napoleon Polytechnique's rolle i at betjene nationen ved at give École Polytechnique militærstatus og give skolen sit motto:

"Hæld la Patrie, les Sciences et la Gloire" ("For Homeland, Science and Glory").

Nu i begyndelsen af ​​det 21. århundrede er École Polytechnique ved en anden æra præget af geopolitiske, økonomiske og miljømæssige problemer samt mange banebrydende teknologier den samme filosofiske kerne. En stærk forsvarer af tanken om, at innovation er den eneste drivkraft for kollektiv velstand, er universitetet en væsentlig bidragsyter til fremme af ansvarlig produktiv, økonomisk og videnskabelig udvikling.

École Polytechnique producerer og deler tværfaglig viden om det højeste niveau

Som en højere uddannelsesinstitution søger l'X naturligvis at dele den mest up-to-date viden til gavn for sine studerende, udvalgt ud fra de kriterium for ekspertise, som den er kendt for.

Men École Polytechnique skaber også viden, for professorerne er både lærere og forskere. Det er vært omkring 20 laboratorier, der er tæt forbundet med franske nationale forskningsinstitutioner og engageret i et prestigefyldt internationalt samarbejde. Formålet med disse laboratorier er at opnå resultater i form af intellektuelle ejendomsrettigheder og publikationer i førende tidsskrifter i både grundlæggende og anvendt forskning.

École Polytechnique credo skal være tværfaglig både i sin undervisning og forskning. Struktureret omkring ti videnskabelige discipliner, herunder humaniora og samfundsvidenskab, fokuserer sin forskning på otte temaer, der involverer samarbejde mellem laboratorierne. En sådan model stammer fra den observation, at frugtbare innovationer accepteret af samfundet er født fra konfrontationen og samarbejdet mellem discipliner, herunder filosofi.

École Polytechnique serverer samfund, virksomheder og dets studerende

I et informeret og mobilt samfund kan dagens bedste studerende overalt i verden vælge mellem ethvert antal universiteter. Videregående uddannelse er en international konkurrence, og l'X har sin egen andel af konkurrenterne - som i øvrigt ofte er partnere - hvis økonomiske midler, både fra offentlige og private kilder, er betydelige.

I dette stimulerende miljø er École Polytechnique mål at blive anerkendt af de mest exceptionelle studerende fra hele verden som en institution, hvor de kan erhverve en vidensbase og knowhow og få adgang til et netværk af tidligere studerende, som vil give dem mulighed for At have et tilfredsstillende professionelt liv i overensstemmelse med deres ambitioner.

Universitetet udvikler også sine aktiviteter med det formål at gavne virksomheder, der skaber værdi. Det håber at tilbyde dem forsknings- og udviklingsresultater, som vil give dem mulighed for at trives både på industrielt og økonomisk niveau.

Endelig glemmer École Polytechnique ikke sin rolle i samfundet. Universitets rolle at sprede viden er ikke begrænset til forsknings publikationer og strækker sig nu til online undervisning gennem "Formationer og Ligne Ouvertes à Tous" (Online Training Sessions Open to All). Dens indflydelse i hele samfundet kan ses på mere end blot et uddannelsesmæssigt og videnskabeligt niveau; selvom dens tiltag for at fremme virksomhedsoprettelsen har universitetets rækkevidde nu udvidet til at omfatte økonomisk udvikling.

Værdier for at udfylde viden

L'X sætter sig ikke bare op for at skabe viden. Det stræber efter at udvikle eksemplariske værdier i sine elever og forskerprofessorer.

Videnskab og samvittighed: Kulten af ​​integritet og følelse af offentlig interesse er en del af sin dybt rodfæstede kultur. Mere bredt er École Polytechnique åben for verden og glæder sig entusiastisk over nye oplevelser.

Universitetet kombinerer nu disse væsentlige karakteristika med kvaliteter, der er lige så vigtige, nemlig dristighed og iværksætterånd, og som udgør afgørende kvaliteter i en verden, der smiler på hold, der er smidige og villige til at tage risici.

Stolt af sin fortid er l'X forpligtet til at gøre videnskabelige, teknologiske og industrielle revolutioner muligt i det 21. århundrede.

Historie af École Polytechnique

Et produkt fra den franske revolution og alder af oplysning, École Polytechnique har en rig historie, der spænder over 220 år. Siden starten har skolen båret en tradition for videnskabelig ekspertise og engagement i at tjene det fælles gode.

placering

École Polytechnique er en top fransk ingeniørskole, som er konkurrencedygtig på nationalt og internationalt plan.

N ° 1 Bedste franske Grandes Écoles i videnskab og teknologi / Alle franske placeringer kombineret / L'Usine Nouvelle / L'Étudiant

> Europæiske placeringer

Nr. 1 Frankrig og nr. 16 Bedste europæiske universiteter / QS World University Rankings 2018

> Verdensrangering

N ° 1 Frankrig og N ° 2 Verdens bedste små universiteter / Tider Højere uddannelse 2018

Nr. 1 Frankrig og nr. 4 på verdensplan for uddannelsesledere / Ifølge Alma Mater Index 2017

Civilt engagement

At overvinde store samfundsmæssige udfordringer er integreret i historie og tradition for École Polytechnique , i forfølgelsen af ​​ekspertise, fremskridt og videnskab. Med sine perspektiver om accept og tilgængelighed er skolen aktivt engageret i en politik for bæredygtig udvikling og socialt ansvar.

Studenterklæringer

Studenterklæringer

Placeringer

  • Palaiseau

    Palaiseau, Frankrig

Spørgsmål