Keystone logo
愛知産業大学

愛知産業大学

Introduktion

Karakteristika ved privat skoleuddannelse, hvor uddannelsens uafhængighed respekteres, manifesteres ved at gennemføre uddannelse baseret på en unik tradition og uddannelsesfilosofi baseret på "grundlæggende ånd." Denne egenskab er også årsagen til eksistensen af en privat skole, som adskiller sig fra en offentlig skole. På愛知産業大学vores skolefirma, er udviklingen af "menneskelige ressourcer, der kan bidrage til samfundet" det grundlæggende princip for uddannelse.

For at udføre den grundlæggende pædagogiske filosofi "kultivering af menneskelige ressourcer, der kan bidrage til samfundet", vil vi udføre uddannelsesaktiviteter med uddannelsespolitikken "kultivering af menneskelige ressourcer med rigelig intelligens" og "kultivering af menneskelige ressourcer med oprigtige hjerter." Jeg vil gøre det.

"Rigelig intelligens" er evnen til at træffe de bedste beslutninger med en bred vifte af viden og dyb uddannelse, og til det formål er det vigtigt at arbejde aktivt på alt og ikke spare noget. Et "ærligt hjerte" er et seriøst hjerte fuld af oprigtighed og hengivenhed, og til det formål skal vi behandle alt med oprigtighed, tak fra hjertet og være høflig.

En person, der kan bidrage til samfundet, er en person, der har både "rig intellekt" og "ærligt hjerte".

Vi mener, at愛知産業大学kan bidrage til samfundet ved at fremme menneskelige ressourcer med "rig intellekt" og "ærligt hjerte" i en grundlæggende ånd.

Placeringer

  • Nishio

    12-5 Harayama, Oka-cho, Okazaki-shi, Aichi, , Nishio

    Programmer

    Spørgsmål