Keystone logo
3IL Groupe

3IL Groupe

3IL Groupe

Introduktion

3iL Group: 2 skoler - 3 grader - Karriere i Computer Technologies og Engineering

Hvem er vi?

Oprettet i 1987 af handelskammeret og industri i Limoges, er Groupe 3iL består af 2 gymnasier: 3iL INGENIEURS og 3iL Academy, der udsteder flere høje grader med speciale i datalogi.

Disse grader er anerkendt af det franske Ministerium for Højere Uddannelser.

Vi har certificering ISO 9001 udstedt af AFNOR Certification (AFAQ: Fransk kvalitetssikring). Så er vi anerkendt for den kvalitet, vi leverer. Det hjælper os med at forbedre vores konkurrenceevne og har god praksis godkendt af kvalitetsmærker anerkendt af fagfolk. Vi har også mange institutionelle, akademiske og professionelle partnere. 3iL INGENIEURS er en uddannelse i datalogi der anmoder om en højt niveau i Science, Computing and Management.

Graden er en Master klasse akkrediteret af Europæisk mærke EUR-ACE, Men også af den franske uddannelsesinstitution kaldet Kommissionen des Titere d'INGENIEURS (Engineering Education Kommissionen)En mærke at sikre kvaliteten af ​​ingeniøruddannelserne og hans tilpasning til behovene i virksomheder.

Der er ikke nogen bogstavelig oversættelse af CTI fordi vi bruger det kun i Frankrig, selv om vi kan finde nogle engineering skole i udlandet (Vietnam, Belgien, Bulgarien ...) CTI har en masse krav, du skal følge, hvis du ønsker at forny akkrediteringen. For eksempel har brug for de studerende til at bruge mindst et semester i udlandet (et akademisk udveksling semester).

Den "Ingénieur" mærke er et registreret og beskyttet varemærke.

3iL Academy er baseret på 2 professionelle træninger (akkrediteret af den franske kommission for professionelle certifikater): *

  • en bachelor i Conception for Information Systems, som lader til at få færdigheder primært i Web og netværk og snart i Big Data og e-sundhed (efter en 2-årig uddannelse med en Computer Science felt). Dette kursus er godkendt som andet niveau (4-årig universitetsuddannelse kursus).
  • en 2-årig Master of Management og Information Systems og infrastruktur (efter en bachelor med en Computer Science felt), der er godkendt som en gang niveau (5-års universitetsuddannelse)

Hvor er vi?

3iL gruppe er placeret på Limoges. Det tilbyder en komfortabel livsstil med naturen og billig overnatning i nærheden. Limoges er placeret på 3 timer fra Paris med tog eller 1 time med fly. Denne by centrale beliggenhed (ved skillevejen mellem motorvejen fra Spanien til Nordeuropa og halvvejs mellem Centraleuropa og Atlanterhavet) gør den ideel til alle former for udvekslinger.

Limoges har en lang historie, der går fra den tidlige middelalder. Den tidlige velstand Limoges var tæt forbundet med porcelænsbranchen. Byen af ​​kunst og historie og kapital af branden Kunst, Limoges giver besøgende til at beundre en samling enestående i verden: 12 000 stykker porcelæn udstillet på Adrien Dubouche National Museum.

Denne prestigefyldte mærkat er udstedt af Ministeriet for Kultur til de lokale myndigheder, der har arbejdet for at fremme arv deres region blandt både indbyggere og besøgende.

Hvorfor kan du vælge os?

Fordi vores pensum, færdigheder og pædagogiske tilgange:

  • Er forbundet til virksomheder forventninger og er udviklet til at svare til deres behov.
  • Er forbundet med videnskabelige undersøgelser, der finder sted med XLIM Laboratory (CNRS)
  • Er almindeligt åbnet for international mobilitet og erfaring (akademiske udvekslinger eller dobbelte grader)
  • Og helt sikkert give en høj beskæftigelsesegnethed (75% af vores studerende finde et job, inden deres eksamen!)

Udtalelser

Jeg valgte 3iL at studere datalogi og Engineering kurser, således at man får en fransk grad med CTI etiket. Da jeg ankom til 3iL, min mentor hjalp mig til at gøre alle obligatoriske formaliteter, selv at bevæge sig i min bolig. Jeg lever en utrolig oplevelse og har masser af venner. Jeg råder udenlandske studerende til at vælge denne skole med en familiær ånd. Der er kvalitet kurser og team-projekter for en bedre indlæring og sætte i praksis i virksomhederne. Amina BENBIGA - Casablanca I 2015 klasse

Der er en arrivés miljø på 3iL at studere. Lærerne er tålmodig og mine klassekammerater er meget rart. Jeg også drage fordel af FLE-programmet, for at forbedre mit niveau i fransk. Wang LIU - Pékin I 2015 klasse

Placeringer

  • Limoges

    43 rue de Sainte-Anne BP 834 - 87015 Limoges France, BP 834-87015, Limoges

Spørgsmål