Keystone logo
Abadir - Accademia di Design e Comunicazione Visiva

Abadir - Accademia di Design e Comunicazione Visiva

Abadir - Accademia di Design e Comunicazione Visiva

Introduktion

ABADIR er et akademi for design og visuel kommunikation beliggende på skråningerne af Mount Etna, aktivt på lokal, national og international skala i uddannelse af unge i projektdiscipliner og nye medier og kan prale af samarbejde og partnerskaber med italienske og europæiske virksomheder og institutioner .

Gennem vores studiekurser ønsker vi at uddanne mangefacetterede designere, der er i stand til at imødekomme de stadigt skiftende behov i en verden i konstant udvikling.

Vi fremmer design som en transformerende disciplin , der er i stand til at udløse forandring: bevidst om designerens sociale ansvar, foreslår vi aktiviteter, der genererer dydig praksis på territoriet i forbindelse med design af materielle varer, tjenester og kommunikation.

I en æra med store transformationer, der ændrer den måde, vi lever og arbejder på, er design og digitale færdigheder nøglediscipliner for at imødegå og styre de ændringer, der finder sted, og det gælder især Sicilien for udviklingen af dets institutioner. Kultur, turisme, dens virksomheder og håndværk.

ABADIR stræber efter at blive en af drivkræfterne i uddannelse af Sicilien og Middelhavsområdet i alle sektorer, hvor kreativitet spiller en stadig mere central rolle. I tråd med hvad der sker i mere konkurrencedygtige områder, sigter vi mod at fokusere vores tilbud på arbejdsområder med større potentiale, men som kræver en grundig nytænkning af den anvendte professionalisme.

Inden for Designafdelingen tilbyder skolen tre typer kurser:

 • Første niveau akademiske eksamenskurser
 • Niveau I Master kurser
 • Workshops, workshops og seminarer

154096_01.AccademiaABADIR_PhotocreditsKimOhrling.jpg

ABADIR I går og i dag

 • I 2012 blev det treårige kursus i design og visuel kommunikation og masteren i produktdesign ud af døren aktiveret.
 • I 2013 blev der i samarbejde med IdLab Studio lanceret en eksperimentering med blandet læring og online træning, som er udviklet gennem en række kurser til den europæiske platform Iversity og med introduktion, i uddannelsestilbudet, af 1. niveau Master Relational Design , lanceret i 2014.
 • Siden 2015 har ABADIR været en partner af universitetet i Milano Bicocca inden for MADIM niveau I kandidatuddannelsen i ledelse og digital transformation .
 • I 2016 organiserede den i samarbejde med AIAP - Italian Association of Design of Visual Communication og Caffè Moak den første udgave af Sicilia Felicissima-konkurrencen , der har til hensigt at fremme visuelle kommunikationsprojekter, der er født af samarbejdet mellem designere og virksomheder eller organisationer i Italien og i udlandet. Sicilianere.
 • I 2017 udløses nye internationaliseringsprocesser ved at tilslutte sig Erasmus + -programmet .
 • I 2018 blev akademiet optaget i registret for Alternation School Work of the Chamber of Commerce for Eastern Sicily (Catania, Ragusa, Syracuse).
 • I 2019 blev Observatoriet for produktive aktiviteter født med det formål at tilskynde til dialog mellem skolens studerende og områdets realiteter.
 • I 2019 blev forsknings- og udviklingsafdelingen ledet af arkitekten Federico De Giuli født med det formål at konsolidere forbindelserne med produktionsområdet og arbejdslivet.
 • I 2020 lanceres Master of Heritage Innovation på 1. niveau.

Placeringer

 • Sant'Agata li Battiati

  Via G. Leopardi, 8, 95030, Sant'Agata li Battiati

  Spørgsmål