Keystone logo
© The University of Fredericton
ABC Access Business College

ABC Access Business College

ABC Access Business College

Introduktion

Velkommen til ABC Access Business College

En institution, der er kapaciteret nok til at pleje din ekspertise, talent og professionalisme, er hvad du har brug for. Ret?

Vi byder dig velkommen til vores udvidelse med dristig bekræftelse på, at vi faktisk er de allerbedste. Vores forpligtelse er at se dig fremskridt professionelt for dig at nå dine karrieremål. Vi byder dig velkommen til en institution, der giver dig det mest gunstige miljø til dine studier. Vi vil være mere end beærede over at have dig som en del af vores læringshold. Vores pligt er at inddrive yderste viden til jer til gavn for fremtiden, og derfor føler vi os skyldige i at pleje jer til større højder.

ABC Access Business College er registreret af Ministeriet for Uddannelse, Gymnasier og Universiteter i henhold til lov om privat karrierehøjskole 2005, og har modtaget et DLI-nummer (OPL) nummer O242732890457, hvilket indikerer, at det er tilladt af Canadas statsborgerskab og indvandrings (CIC) afdeling at give uddannelse til internationale studerende.

Buro Millennial / Pexels

111837_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvorfor os

 • Betjener samfundet siden 2003 og har hjulpet mange studerende til at lykkes.
 • Mange High-demand diplom programmer og kurser tilbydes af kollegiet.
 • Ministeriet regulerede college med et troværdigt navn i Canadas uddannelsessektor.
 • Innovative undervisningsteknikker til at muliggøre praktisk anvendelse af viden i den valgte industri.
 • Et multikulturelt miljø for internationale studerende. God mulighed for at møde forskellige nationaliteter for at lære og nyde deres kultur.
 • Sikkerhed, parkering og lettilgængelig offentlig transport, da den ligger ved metrostationen på den berømte Yonge Street.
  Vifte af muligheder for at vælge rigtige programmer. Kontinuerlig overvågning og implementering af kvalitetsforbedringsmetoder til forbedring af læringsresultaterne.
 • Træning og workshops for virksomhedskunder, vi leverer, hjælper os med at forbedre vores college-kurser.
 • Vi har hjulpet mange kandidater til at omdanne deres liv til langsigtede ansættelsesmæssige færdigheder. Statsfinansieret uddannelse til rådighed. Tilskuddet kan være op til $ 28.000. Eventuelt børnepasning op til $ 1.000 pr. Barn. Maksimalt $ 2.000 pr. Måned.
 • Uanset om du er interesseret i at opnå et diplom eller opgradere dine nuværende færdigheder og modtage et certifikat, kan ABC Access Business College give dig karriereuddannelse til at hjælpe dig med at nå dine karrieremål - at bestille en aftale, kontakt vores kontor for en fortrolig vurdering.

rawpixel.com / Pexels

111839_pexels-photo-1153213.jpeg

Placeringer

 • Toronto

  Nipigon Avenue,5, M2M 2V7, Toronto

Programmer

  Institutionen tilbyder også:

  Spørgsmål