Keystone logo
Abertay University MSC / PgDip energi, vand og miljøledelse
Abertay University

MSC / PgDip energi, vand og miljøledelse

Dundee, Det Forenede Kongerige

1 Years

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

MSc / PGDip Energi, vand & Environmental Management

Hvorfor vælge dette kursus?

 • Lær de tekniske og ledelsesmæssige færdigheder, der kræves for at identificere og håndtere muligheder i energisektoren og vand i den bæredygtige globale miljø.
 • Erhverve de nødvendige redskaber til at syntetisere strategier / løsninger på miljøproblemer.
 • Opnår viden og færdigheder for en teknisk og ledelsesmæssig karriere i energi, vand og miljøstyringssystemer sektorer.
 • Udvikle en kritisk forståelse af det komplekse miljø og evne til at integrere forskellige tværfaglige komponenter til at nå frem til konklusioner i holistiske problemer med bæredygtig produktion og anvendelse af energi og vand cycle management.

Kurset er designet og leveret af et team bestående af industrielle praktikere og førende akademikere trukket fra School of Engineering, Science & Technology og Dundee Business School. Kurset levering Holdet er aktivt engageret i forskning og rådgivning aktiviteter, gennem Urban Water Technology Centre (UWTC). De Center fordele fra tætte forbindelser til forskergrupperne den skotske Informatik, Matematik, Biologi og statistik Centre (SIMBIOS), og Abertay Center for Miljø (ACE), der er blevet tildelt den højeste forskning rating i Environmental Science af enhver moderne universitet inden Skotland . Der lægges vægt på den praktiske anvendelse inden for industri og handel, i tillæg til den passende teoretisk stringens.

Programmet er en integration af videnskabelige, tekniske, ledelsesmæssige og entrepreneurielle begreber i forvaltningen af ​​miljøet, med fokus på energibehovet, produktion og udnyttelse. Studerende er således udstyret med den viden om, hvordan man udnytte og udnytte energiressourcerne effektivt samtidig sikre bæredygtighed og miljøbeskyttelse. Programmet byder også studerende forskelligartede og anvendt viden i miljøteknologi, forretning og forvaltning, og dermed producere kandidater med evnen til at udvikle og / eller bestyrer effektivt miljøstrategier på lokalt og globalt plan.

Hvordan du lærer
Et integreret program af forelæsninger, tutorials, seminarer, praktiske opgaver, casestudier og feltarbejde bruges til at forbedre din viden og forståelse. Igennem kurset lægges vægt på deltagelse, og selvstyret undersøgelse. fase Projektet af kurset er designet til at give dig mulighed for at anvende dine studier inden for et valgt speciale.

Hvordan du bliver vurderet
Vurderingerne omfatter en blanding af skriftlig kurser baseret på aktive casestudier, at præsentationer demonstrere din viden og eksamener. Studerende, der arbejder i retning af MSc kvalifikation vil også fuldføre en afhandling.

Ved at arbejde inden for projektgrupper og ved dig selv, vil du forbedre din kommunikation, projekt planlægning og teamwork færdigheder, som er meget vigtige færdigheder for enhver karriere. Kandidatuddannelsen afhandling giver dig mulighed for at udvikle et specialiseret område af ekspertise.

Adgangskrav ruter
En god Honours eller tilsvarende i en passende videnskab eller ingeniør disciplin, eller samfundsvidenskab. Kandidater med alternative kvalifikationer og / eller erhvervserfaring vil også blive vurderet på et individuelt grundlag.

Overseas / EU
Alle ansøgere er forpligtet til at levere certificeret bevis for kompetence i engelsk sprog.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i energisystemledelse
  • San Francisco, USA
 • Civilingeniør i olie og gas med energiledelse
  • London, Det Forenede Kongerige
 • MSc i Energistyring
  • London, Det Forenede Kongerige
  • Paris, Frankrig