Keystone logo
© BIMM University
ABI College

ABI College

ABI College

Introduktion

Om os

Vi er en uafhængig College giver en fagligt fremragende, forretning orienteret, og Innovativ læringsmiljø med høje standarder for undervisning, små klassestørrelser og fremragende studerende støtte. Vi er dedikeret til at levere en berigende, tilgængelige, overkommelige og karriere-relevant højere lærerig oplevelse for alle studerende.

Vores to ABI campusser i London (Acton) og Reading er bekvemt placeret tæt på vifte af studenterfaciliteter. Med sin studenterbestand rekrutteret internationalt og fra UK / EU, giver kollegiet en ægte global lærerig oplevelse.

ABI College blev oprindeligt grundlagt som Queensland College London (QCOL) i 2004 i Acton, West London.

Akademiets bachelor og kandidatniveau bestemmelse niveau er valideret af University of St Mark og St. John Plymouth (Marjon) og Pearson Edexcel. ABI College har opnået "tillid" dom efter anmeldelse af tilsyn uddannelsesmæssige af Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) i 2012.

ABI College er en britisk grænseagentur 'Meget Trusted Sponsor «og dens bachelor bestemmelse niveau (HND / C og BA) er specifikt udpeget kurser, som opfylder betingelserne for studerende finansiel støtte, herunder studieafgift lån og uddannelsesstøtte til støtteberettigede studerende.

Hvorfor ABI?

På ABI College succes hver eneste off vores studerende er vigtigt for os. Vores dedikerede professionelle personale vil arbejde med dig for at sikre dit studie med os er en udfordrende, sjovt og givende oplevelse.

Vi tilbyder dig:

Verdensomspændende anerkendt kvalifikationer

Alle vores kvalifikationer er godkendt og valideret af anerkendte lovgivningsmæssige eller faglige ordregivere, der garanterer status og kvaliteten af ​​dine kvalifikationer, sit globale valuta og accept til arbejdsgivere, erhverv og uddannelsesinstitutioner.

Student akademisk succes

Vores engagerede studerende, der arbejder hårdt er lykkedes i deres valgte programmer, og fortsatte med at yderligere undersøgelser eller værdifulde karriere på færdiggørelse.

Meget professionelle personale

Vores undervisere og vejledere er udvalgt for deres yderst professionel tilgang til undervisning & læring, deres åbenhed, tilgængelighed og dedikation til akademisk succes for deres elever.

Aktiv studerende samfund

Alle ABI studerende aktivt opfordres til at deltage i College anliggender og dens ledelse. Derudover er der en række ekstra-curriculer sportslige, kulturelle og sociale aktiviteter arrangeret af studerende og ansatte.

Spændende sociale og kulturelle liv

Vores studiecentre er bekvemt placeret tæt på en række kulturelle og sociale steder, hvor vores studerende finder underholdende og stimulerende aktiviteter uden for undervisningslokalet.

State of the art undervisning og læring teknologier

ABI har begået betydelige investeringer i pædagogisk infrastruktur til at understøtte sine studerende læringsaktiviteter og at sætte dem i stand til at realisere deres faglige potentiale.

Forpligtelse til elevernes faglige succes og personlig udvikling

På ABI succes alle studerende er vigtigt for os. Individuel vejledning gives for en vellykket undersøgelse understøttes af ekspert undervisning i studieteknik og planlægning personlig udvikling at gøre det muligt for vores studerende til at forbedre deres faglige og sociale tillid.

Dedikeret pastoral støtte

Hos ABI anerkender vi, at studerende, der studerer i et nyt miljø har brug for ekstra støtte i, hvad der kan synes en ukendt kulturel kontekst. Pastoral støtte er en prioritet for kollegiet team til at gøre det muligt for dig at justere for at studere og livet i England.

Konkurrencedygtige & fleksible gebyrer

Hos ABI vi bestræbe sig på at give værdi for pengene og fleksibilitet i betalingsbetingelser muliggør vores studerende til at opnå høje akademiske standarder på en omkostningseffektiv måde.

International

Prospektiv International Studerende (ikke-EU)

ABI hilser studerende fra hele verden hvert år. Vores klasseværelser er i live med en række forskellige accenter og ideer, skabe en global læringsmiljø. Vi er her for at hjælpe dig til at gøre optagelsesprocessen så ligetil for dig som muligt.

Vi er klar over, at vælge at studere i et andet land er en stor beslutning at gøre, og vi er meget glade for, at du overvejer ABI College som en af ​​dine muligheder. At vælge den rigtige College og selvfølgelig er afgørende, og så vi sigter mod at give dig al den information du behøver, så du kan se, om hvad vi tilbyder på ABI College er det rigtige for dig.

Placeringer

  • London

    London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading

    Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

    Spørgsmål