Keystone logo
Academie Charpentier Master of Interior Arkitektur og Design
Academie Charpentier

Master of Interior Arkitektur og Design

Île-de-France, Frankrig

5 Years

French

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 42.730 / per year

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Samfundet ændrer konstant sit ansigt. Så den unge professionelle skal kunne tænke logikken på sit projekt i lyset af en global kontekst, analysere problemerne, omdefinere specifikationerne, være kreative opstrøms for den formelle oversættelse, på selve emnet. For at forberede sig til det tredje år præsenterer eleverne deres arbejde til juryer sammensat af eksterne fagfolk og lærere på skolen.

De studerede emner foreslås eller foreslås den studerendes forskning på grundlag af reelle data. De er dual-purpose øvelser , både "repetitioner" eller simuleringer af en konkret situation og didaktiske materialer. Konferencer givet af fremtrædende personligheder på deres område er en mulighed for at forstå forskellige visioner i den nuværende verden, at høre synspunktet på et job, tænke i grupper og derefter skrive individuelt.

Din træning som indretningsarkitekt

Eleven skal i dag trænes på samme tid som de særlige teknikker, hver udtryksform, evnen til at forestille sig, at rejse fra et felt til et andet, til sindshastigheden og intellektuel mobilitet, en bred kultur og frem for alt behovet for konstant

Engageret i det professionelle liv, evnen til at bekræfte en åben kreativitet, at tage konceptuelle initiativer, at sætte projektets intelligens til at tilpasse sig alle sager er væsentlige kvaliteter. På samme tid som det virker for at lære den nødvendige viden, er Charpentier Academy særlig opmærksom på at forberede eleverne på denne tankegang. Det alene gør det muligt for dem at blive virkelige aktører i hjertet af denne forandring, af denne verden i bevægelse.

For at forberede sig til det tredje år præsenterer eleverne deres arbejde til juryer sammensat af eksterne fagfolk og lærere på skolen. De studerede emner foreslås eller foreslås den studerendes forskning på grundlag af reelle data. De er dual-purpose øvelser, både "repetitioner" eller simuleringer af en konkret situation og didaktiske materialer. Konferencer givet af fremtrædende personligheder på deres område er en mulighed for at forstå forskellige visioner i dagens verden, at høre synspunktet på et job, tænke i grupper og derefter skrive individuelt.

Erasmus

Takket være vores mange partnerskaber kan alle vores elever rejse til udlandet. Charpentier Academy er indehaver af Erasmus charteret 2014-2020, et stipendium tildeles studerende, der ønsker at forfølge deres studier eller praktisere i Europa.

Som udvekslingsstuderende er betaling af studieafgift til værtsinstitutionen dækket. En måde at opdage andre måder at arbejde eller studere på, lære et fremmedsprog i total nedsænkning og opnå større åbenhed.

Partnerskoler

 • Tyskland: FH Aachen
 • Bulgarien: St. Cyril og St. Methodius Universitetet i Veliko Turnovo
 • Spanien: IED Istituto Europeo di Design af Madrid og Barcelona
 • Irland: Griffith College Dublin
 • Italien: IUAV Venedig og Creative Academy, Milano
 • De Forenede Stater: Cornell University, Ithaca, New York
 • Indien: World University of Design, Sonipat, Haryana
 • Mexico: Universidad de Monterrey
 • Republikken San Marino: Universita degli Studi della Repubblica di San Marino.

Praktikophold

Praktikophold er fuldt integreret i undervisningsplanen. De er genstand for en aftale mellem skolen og virksomheden. Deres vurdering bidrager til anerkendelsen af terminalundersøgelser og er underlagt præcise udbudsprocedurer; de reagerer på studieperioder og eksperimenter.

De er obligatoriske ved udgangen af 3. år og undervises af en lærer (coaching, CV, bog, praktikophold).

Hovedformålet med disse perioder forbliver matchningen af faglig og teknisk praksis erhvervet i løbet af kandidatperioden. De sigter mod at lette integrationen af elever i arbejdslivet og ofte føre til et første job . Takket være Erasmus-charteret kan praktikopholdet være en mulighed for nedsænkning i udlandet.

Din titel på interiørarkitekt

Titlen på interiørarkitekt leveret af Académie Charpentier er registreret i National Directory of Professional Certifications Niveau I - kode NSF 233n -. Desuden anerkendes skolen af CFAI (fransk råd for indenrigsarkitekter)

Dit fremtidige job, en række muligheder

De er selvfølgelig forskellige, nogle gange inden for grænsen af andre discipliner. Indretningsarkitekten arbejder ofte på en eksisterende arkitektonisk situation. Det kan være udvikling af private huse eller lejligheder, men også offentlige og kommercielle rum i områder som varieret som en lufthavn eller en skole, firmaer eller et modebutik.

Men museografi, scenografi eller lige så godt planlægning af byrum er også en del af dette erhverv, som stadig beskæftiger sig med designvirksomhederne med design af møbler eller genstande.

Designet dækker et bredt område, fra styling, teatralsk eller biografindretning til masseproduktproduktet, design af en stol, gennem mærkebilledet, skiltningen, der bringer det tættere på visuelle kommunikation erhverv.

Det er netop på denne alsidighed, at undervisningen er baseret, som især fortaler en holdning til refleksion, om intelligens af projektet.

Priser 2019

Ansøgningsgebyrer 480 €
Undervisning
Første betaling ved tilmelding
7.450 €
Cyklus af specialiserede og videregående studier
2., 3., 4., 5. klasse
€8.700 om året

Betalingsbetingelser

 • 1. Betaling: 1.800 € på tidspunktet for deponeringen af registreringsformularen (lovlig forsinkelse med tilbagekaldelse af 8 dages resterende erhvervelse udover).
 • 2. rate: 50% af saldoen, senest den 1. juli.

Balance: senest den 1. november.

For udenlandske studerende betaling af alle studieafgifter (forskud) senest 1. juli.

Regler for registrering

1. år

Studerende er bekymrede

 • Indehavere af en bachelorgrad eller har niveauet i de endelige klasser eller stadig fra erhvervsuddannelsesinstitutioner.
 • Udlændinge med et eksamensbevis svarende til en bachelorgrad eller fra specialiserede kunstskoler eller anvendt kunst.
 • Udenlandske studerende skal levere de opnåede resultater ved TCF (eller tilsvarende).

Adgangsprocedure

Udnævnelser kan laves telefonisk på 01 43 54 31 12 til et motiverende interview, hvorunder du vil præsentere en kunstnerisk bog med personlig arbejde, en curriculum vitae (læseplan, der allerede er afsluttet) og et brevbrev.

Siden dette første år kræver, at hver elev får særlig opmærksomhed, kan antallet af studerende ikke overstige en bestemt numerus clausus. Det er modtagelsesordenen for registreringer, som på dette niveau vil sejre frem til afslutningen af kampagnens sammensætning.

2. / 3. / 4. / 5. år

Studerende er bekymrede

 • Fra nationale, regionale eller kommunale skoler for billedkunst, skoler for anvendt kunst, specialiserede sektioner på universitetet, offentlige eller private uddannelsescentre mv.
 • Kommer fra europæiske eller udenlandske institutioner og har 60 ECTS-point.
 • Udenlandske studerende skal levere de opnåede resultater ved TCF (eller tilsvarende).

Adgangsprocedure

Udnævnelsen til at fastsætte en vedligeholdelsesdato foretages på telefon 01 43 54 31 12. Sammensætningen af filen meddeles ved aftaler. I slutningen af dette interview, hvis det er gunstigt, foreslås en ækvivalensprovisionsdato.

Equivalence Commission

Denne instans består af repræsentanter for lærerpersonalet og administrationen, undersøger kandidatens hele fil, beslutter og foreslår uddannelsesrådet aftalen eller afbrydelsen af ansøgningen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i boligindretning
  • Barcelona, Spanien
 • Master i produkt- og interiørdesign
  • Milan, Italien
 • Master i grafisk og indretningsdesign
  • Madrid, Spanien
  • Seville, Spanien
  • + 2 Mere