Keystone logo
Academy of Film, Art and Design Indretningsdesign MA
Academy of Film, Art and Design

Indretningsdesign MA

Łódź, Polen

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.000 / per year

På campus

Introduktion

Master of Art (Hons) Degree afslutter et 2-årigt kursus i indretningsdesign.

Den tilbyder et omfattende studieprogram, som omfatter både teoretiske og praktiske emner, der forbereder den kommende kandidat til at arbejde som indretningsarkitekt. Uddannelsen omfatter en gradvis introduktion til spørgsmål i forbindelse med skabelse af interiørarkitektur, begyndende med de grundlæggende principper for interiørdesign, ergonomi, principper for udformning af rumformer og kompositioner, skabelse af funktionelle systemer og sluttende med specialiseret design af specifikke rum: bolig-, service- og offentlige rum samt design af messestande og udstillingsinteriør.

I løbet af studiet erhverver den studerende specialviden til sit fremtidige erhverv og udvider også denne viden med et vidensgrundlag inden for arkitekturområdet, som er stærkt forbundet med indretning. For at blive en fuldt uddannet specialist supplerer den studerende sin viden med oplysninger om kunst- og arkitekturhistorie, kunstfag og materialevidenskab.

Studieprogrammet støtter den individuelle udvikling af ikke kun den praktiske designpersonlighed, men også den kunstneriske personlighed. Designarbejdet understøttes af undervisning i specialiserede computerprogrammer og mock-up-teknikker. Uddannelsen i indretningsdesign på fakultetet for arkitektur på Academy of Film Art and Design i Łódź tilbyder et omfattende studieprogram, der omfatter både teoretiske og praktiske emner, som forbereder den kommende kandidat til at arbejde som indretningsarkitekt. Uddannelsen omfatter en gradvis introduktion til spørgsmål i forbindelse med skabelse af interiørarkitektur, begyndende med de grundlæggende principper for interiørdesign, ergonomi, principper for udformning af rumformer og kompositioner, skabelse af funktionelle systemer og sluttende med specialiseret design af specifikke rum: bolig-, service- og offentlige rum samt design af messestande og udstillingsinteriør.

Programresultat

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål