Keystone logo
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Introduktion


Italienske sprogskoler i Italien, Amalfikysten, Salerno/>

Italiensk sprogskole i Italien Accademia Leonardo er et livligt kulturcenter, der byder på hundredvis af studerende af italiensk sprog af enhver nationalitet, der ønsker at begynde at studere og lære italiensk i Italien og perfektere deres kendskab til det italienske sprog, samtidig med at de vil at opleve italiensk livsstil i et af de mest anbefalede destinationer i vores land, Amalfikysten, Syditalien. Det primære mål for skolen er at øge værdien af ​​at studere italiensk og opmuntre italiensk sprog og kultur ved hjælp af vores lærere, der er blevet udvalgt på baggrund af deres engagement, professionalisme, kommunikationsfærdigheder og personlighed. Det primære formål med skolen er at forbedre, fremme og sprede italiensk sprog og kultur fra det sydlige Italien til hele verden.

Venligst tjek Accademia Leonardo Italian Language School anmeldelser og Accademia Leonardo daglige ture anmeldelser

Skolen

72225_72217_lesson.jpg

Sproglaboratorium

En bred vifte af lyd- og videobånd er gratis tilgængelige for eleverne for at perfektionere fonetik og øve brugen af ​​italiensk sprogstruktur.


Læsesal/>

Om eftermiddagen er biblioteket tilgængeligt for studerende at læse og studere. Ud over læsesalen er der et værelse til rådighed, hvor eleverne kan se italienske tv-programmer og film.


Det ideelle sted at studere/>

Accademia Leonardo har i mange år været et livligt kulturcenter, der byder på hundredvis af studerende af enhver nationalitet, der ønsker at begynde og perfektere deres viden om det italienske sprog, samtidig med at de vil opleve italiensk livsstil i en af ​​de mest anbefalede destinationer i vores land. Det primære mål for skolen er at øge værdien af ​​og opmuntre italiensk sprog og kultur ved hjælp af vores lærere, der er udvalgt på baggrund af deres engagement, professionalisme, kommunikationsfærdigheder og personlighed.

Accademia Leonardo er beliggende i en historisk ædel bygning i centrum af byen Salerno. Den ene side af skolen har udsigt til byens botaniske have og Theater Verdi, mens den anden side har udsigt over Salerno-bugten og prinsens Arechi-slotte. Placeringen af ​​skolen er ideel til restauranter, pizzeriaer, butikker og strande kun få skridt væk. Accademia Leonardo byder elever velkommen til et varmt og velkendt miljø. Vores klasseværelser, farvet og dekoreret med fresco malerier, skaber en munter og entusiastisk atmosfære ideel til at lære et nyt sprog. Hvert klasseværelse er indrettet og udstyret med moderne multimedie.


Multimedieværelse/>

Studerende har fri adgang til et multimedierum, hvor de kan surfe på nettet ved hjælp af skolens computere eller deres egen forbindelse til vores Wi-Fi LAN.


Vores lærere/>

72227_72219_07.jpg

Vores lærere er uddannet i at undervise i italiensk sprog og kultur, med en specialisering af undervisning italiensk til udenlandske studerende. De er unge, dynamiske, entusiastiske og altid tilgængelige for at imødekomme studerendes behov. Gennem brug af læsedage og litterære materialer, lytte til dialoger og sange og se film, udføres vores lektioner med de studerendes flittigheder for at beherske deres sproglige evner. Studerende er aktivt involveret og opretholder opmærksomhed, så de får det højeste niveau af læringserfaring muligt. Indvielsen af ​​vores lærere overvåges omhyggeligt for at sikre, at hver elevs læringserfaring falder sammen med deres forventninger


En vidunderlig oplevelse/>

Det primære mål for vores kurser er at skabe en kommunikativ kompetence, der gør det muligt for eleverne at udtrykke sig selv ved hjælp af det italienske sprog i en passende kontekst på en effektiv og sammenhængende måde. Vores kurser guide den studerende til at udnytte det italienske sprog ud over konteksten i klasseværelset og forberede dem til at interagere i hverdagssituationer. Efter den første dag i klassen vil den studerende komme i kontakt med sproget og opfordres til at deltage i en lang række aktiviteter foreslået af vores lærere. Takket være samspillet i vores gruppeklasse deltager eleverne aktivt i lektionerne, der tager hovedrollen i deres læringserfaring. Vores kurser forkaster ikke grammatiske strukturer, men lærer dem at blive brugt med det formål at kommunikere og udtrykke sig selv.

Øjeblikkelig anvendelse af ordforråd og grammatiske strukturer til virkelige situationer er nøglen til vores metode. Hver elevs behov er i centrum for instruktion. Hver lærer tager rollen som facilitator, hjælper eleverne med at anvende det, de har lært, så de kan "gøre sproget deres eget." Dialoger er ikke forudindstillet og memoriseret, men snarere initieret af studerende baseret på autentiske hverdagssituationer.


Skoleaktiviteter/>


Frokost og aftensmad med .../>

I lavsæsonen arrangerer skolen ugentlige frokoster udarbejdet af lærerne til eleverne. I løbet af sommeren afholdes der dog middage og sociale aktiviteter uden for skolen. Vores sammenkomster giver en stor mulighed for, at eleverne kan socialisere sig med andre studerende og skolens medarbejdere. Vores kulturkurser er baseret på to søjler af italiensk tradition: Middelhavets køkken og keramik.


Italiensk madlavningskursus/>

Et spring i autentiske traditionelle middelhavsretter, en gammel kunst, der indeholder vores bedsteforældres hemmeligheder, vores madlavningskursus er baseret på arbejdet og forberedelsen af ​​"hjemmelavet pasta" -gnocchi, fusilli, tagliatelle, orecchiette og saucer. Retter vil blive demonstreret og forberedt af vores lærere sammen med eleverne. Efter hver lektion vil eleverne nyde de plader, de har lavet. Kurset afholdes hele året. Hver lektion vil have mindst 2 deltagere, og vil ikke overstige 10.


Keramik dekoration kursus/>

Vores keramik dekoration kursus tilbyder lektioner om teorien om moderne visuelle kunst, i forhold til keramiske malerier. Studerende vil følge de teknikker, der illustreres gennem hele lektionen og praktisere dekoration og maling på keramisk materiale. Lektioner undervises af en professionel keramisk instruktør.

72226_72215_Italianlesson.jpgKultur

Udflugt og aktiviteter

Skolen arrangerer guidede besøg i hele byen Salerno samt andre store turistmål som Vietri, Amalfi, Positano, Ravello, Paestum, Palinuro, Ercolano, Pompeji og Napoli. Studerende får også mulighed for at tage det eneste guidede besøg, hvor det er muligt at se tæt på, hvordan vores regioner berømte Mozzarella di Bufala produceres.


Salerno/>

Mellem historie og hav

Salerno ligger på en kystlinie, der spænder over 200 km fra Positano til Cilento, der omfatter Middelhavets kultur og land, så man kan fordybe sig i de ædle traditioner i det sydlige Italien. Med et mildt klima, smukke strande, kunstneriske skatte, regionalt landskab og langt fra masseturisme, er Salerno et ideelt sted for dem, der ønsker at studere italiensk og nyde en behagelig ferie. Udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for at være en byby, er Salerno samtidig et sted at slappe af og finde sig selv. Byen er fuld af mange kulturelle og turistattraktioner, der kan nydes langs byens små, men livlige centro storico - "gamle bydel." Den generøse, venlighed og vilje til de lokale vil føje til et behageligt ophold for at skabe en uforglemmelig oplevelse. Byen er i stand til at opfylde behovene hos turister i alle aldre. På den ene side er der mange barer, restauranter, natklubber og diskoteker, hvor unge mennesker crowd rundt indtil de sene timer om natten. På den anden side byder byen på rige kulturelle programmer for voksne som udendørs koncerter, udstillinger, teater, festivaler og kulturelle manifestationer.

Derudover er Salerno et strategisk punkt, hvor man kan besøge vigtige turistmål. Byen ligger kun 15 minutter fra den antikke romerske by Pompeji, 30 minutter fra Paestums vigtige arkæologiske område og ca. 50 minutter fra Napoli og øen Capri. Alle destinationer er nemme at nå via offentlig transport.


Amalfikysten, den guddommelige kyst/>

Amalfikysten er en del af den klokkeformede kyst med udsigt over Salerno-bugten. Kysten, der hedder navnet "La Divina" for sit landskab og fremragende skønhed, er et elegant turistmål, der tiltrækker elskere af havet, solen og de unge på jakt efter en god tid. Kystens kulisser er kendetegnet ved klipper med udsigt over havet. Kysten er fuld af små søfarende landsbyer, der bevarer naturlige skatte og artefakter. Vi råder dig til at opdage denne mirakuløse paradisvinkel, der begynder med Vietri sul Mare, en landsby berømt for sine keramiske butikker, efterfulgt af Cetaras fiskerby, der er kendt for sin colatura di alici. På vejen til Amalfi, kan du ikke gå glip af Maiori, Minori, middelalderen Atrani og Ravello med sine fantastiske haver hængende over havet.

Det sidste ben på din rejse af kysten slutter med Amalfi. Gå gennem labyrinten af ​​stier, vil du føle, at du går i Repubblica Marinara, den første italienske Republik af havet efter det romerske imperiums fald. Rejsen slutter i Positano, en landsby med små hvide huse opstillet på kystens klipper, der giver mulighed for at shoppe i de berømte butikker "Moda Positano", mens du nyder skønheden i havet.


Undersøg italiensk i Italien som bedst hos vores officielt anerkendte skole/>

Italiensk sprogskole Accademia Leonardo er officielt anerkendt af de italienske lokale myndigheder for uddannelse (Provincia di Salerno - Assessorato alla Scuola - Provincial Borough for School - og Major House of Salerno). Accademia Leonardo italienske skoler er anerkendt af den svenske institution for studier i udlandet (CSN) og er et CILS eksamenscenter anerkendt af "Università per Stranieri di Perugia" og er også et DITALS autoriseret center, uddannelsesprogrammet for lærere, der ønsker at Undervise i italiensk sprog, anerkendt af Università di Perugia. Accademia Leonardo er også en partner med italienske skoler i Rom og italiensk sprogskole i Firenze.

Download vores brochure og priser på italienske kurser og indkvartering:

Brochure-Accademia-Leonardo-EN.pdf

Placeringer

  • Salerno

    Piazza Umberto I n. 1 – 84121 – SALERNO - ITALY, , Salerno

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål