Keystone logo
Accademia Riaci

Accademia Riaci

Accademia Riaci

Introduktion

Om Accademia Riaci

"Jeg fortæller altid mine elever: inden for os på den mest hensigtsmæssige måde gemmer et lille, magisk kunstnerisk potentiale tålmodigt for at blive opdaget."

"Lærerens opgave er at vække magien indenfor eleverne og lede dem til at søge den sande kunst og talentet og lære dem glæden ved at lære. Så lærerne skal ikke blot lære den tekniske knowhow, men også at opfostre hver enkelt fantasi, fantasi og kulturen for at søge den sande kunst og talent. " Accademia Riaci Æresformand, Raymond Riaci.

Vores historie

Arv fra det traditionelle håndværk og kunst der blomstrede i Toscana, især i Firenze, fejrede renæssancens æra som den ægte perle af kunst. Workshops og workshops var den største drivkraft i byens produktionsaktiviteter, der hjalp Firenze virkelig blomstre som Italiens kunstneriske hovedstad i æraen, og de sammen med handlende opnåede herlighed og stor formue.

Talrige storslåede kunstneriske objekter blev skabt til dåbsdager i håndværkernes studier, ofte guldsmedernes. Et godt eksempel er Maestro Benvenuto Cellini, som lærte sin overlegen skulpturteknik til at lave en nøgen statue ud af marmor til sine lærlinger i et studie et eller andet sted. I dag er disse bestilt håndværk udført af den elskede Maestro blevet bevaret i århundreder som et sandt kunstværk. Denne arv af de sunde og specielle traditioner inden for håndværk, såsom guld- og smykkerproduktion, skulptur og maleri, var heldigvis levende arvet over mange århundreder i Firenze og i hele Toscana-regionen.

Efter at have dannet studiet i 1983 havde Maestro Raymond Riaci en stærk vision om at skabe en skole, der ikke kun lærte sine teknikker, men oplyste unge kunstnere med renæssancens livlige ånd og atmosfære for at opfylde sin livslang mission som maestro. Sådan blev Accademia Riaci grundlagt: en skattekasse af traditionel kunst og dens uerstattelige teknikker. Undervisningen indeholder i øvrigt teknikker, der er ukendte til enhver anden skole, og Accademia Riaci tilstræber at opfostre og udvikle fantasi og fantasi i hver enkelt elev.

Begynder som en lille kunststudio i dag har den samme lidenskabelige mission oplyst ikke kun en enkelt maestro, men et spektakulært hold af lærere, der repræsenterer de bedste italienske kunstnere i Firenze, og fastholder grundlæggeren og ærespræsidentens vision om tradition og ånd, udtrykt i citatet . Vores elevernes legeme har repræsenteret over 50 lande over hele verden og forfølger deres kunst inden for design, kunsthåndværk, kunst, italiensk sprog og italiensk kulinarisk kunst, som aldrig har inspireret dem.

Undervisningsmetode og filosofi

Mission - "Live fortiden, skab fremtiden"

Det ultimative mål for Accademia Riacis uddannelse er ikke kun fokuseret på at undervise i traditionelle teknikker og stilarter, men har til formål at vejlede eleverne til at udvikle deres egen kunstneriske følsomhed, kreativitet og realisere deres fulde potentiale.

Fra den traditionelle til de ultramoderne teknikker

Studerende kan vælge at lære fra forskellige fagområder og traditionelle kunst, der tilbydes på akademiet. I modsætning til de seneste tendenser i masseproduktion mener Accademia Riaci i høj kvalitet frem for kvantitet. Derfor studeres og erhverves design og teknikker af traditionel og klassisk kunst til de mest avancerede designs og teknikker gennem mange timers praktisk praktisk træning i deres store valg. Studerende vil blive plejet for at udvikle deres fantasi og fantasier - de mest værdsatte elementer af en kunstner. Professorer opfordrer hver elev til at inspirere og udvikle hver elevs originalitet ikke kun gennem deres undervisning, men også ved at hjælpe dem med at genopdage det "specielle noget" om hver lærende kunstner.

Små klasse størrelser

Forskning viser, at elever, der arbejder i små grupper, har tendens til at lære mere og synes mere tilfredse med deres klasser. Lavere klassestørrelser er knyttet til positive uddannelsesmæssige fordele, såsom bedre testresultater, færre dropouts og højere gradueringsfrekvenser. Derfor arrangeres Accademia Riaci's klasser i en lille gruppe studerende.

Skræddersyet Instruktion

Ligesom hvordan Leonardo Da Vinci lærte sine assistenter, udføres lektioner i nært forhold til hver elev, i overensstemmelse med deres evne og personlighed, og udfordrer både begyndere og erfarne fagfolk.

Accademia Riaci School Group

Accademia Riaci School Group består af tre skoler: Accademia Riaci, FCAS og ABC de 'Conti.

Hver skole tilbyder kurser i forskellige discipliner:

  • Accademia Riaci: Kunst, Håndværk
  • FCAS: Kulinariske kurser
  • ABC de 'Conti: Italienske Sprogkurser

Placeringer

  • Florence

    Via de' Conti 4 - 50123 Florence Italy, 50123, Florence

    Spørgsmål