Keystone logo
Accademia Costume & Moda

Accademia Costume & Moda

Accademia Costume & Moda

Introduktion

Accademia Costume & Moda blev grundlagt i 1964 i Rom og blev i dag tildelt af BoF -rapporten "4 Badges of Excellence" - det maksimalt mulige - for både kategorierne Undergraduate Fashion Design (BA Degree -kurser) og Graduate Fashion Design (MA Degree -kurser) :

Det tilbyder BA og master kurser lovligt anerkendt af det italienske ministerium for uddannelse, universiteter og forskning under det organ, der regulerer kunstnerisk videregående uddannelse.

Kultur, Design og Håndværk, der er knyttet til en laboratoriemetode, er hovedpunkterne i skolens uddannelsesmission. Formålet er at hjælpe eleverne med at starte deres karriere og støtte dem i at forme og konsolidere deres kreative identitet.

Kultur og eksperimenter fusioneret med Design og Håndværk er vores drivkraft i at tilbyde Fashion System og til Entertainment Industry, unge designere, der kan reagere på deres behov.

Alumni i dag omfatter den kreative direktør for Gucci, Alessandro Michele, hans forgænger Frida Giannini, Albino D'Amato, Maurizio Galante, Marco Mastroianni, Ansvarlig Création Matières Chez Louis Vuitton, Fendi-Dior, Aldo Maria Camillo og mange blandt de vigtigste fagfolk i Global Fashion Industry. Accademia har et placeringsforhold på godt over 85% af den samlede befolkning i de mest prestigefyldte internationale modehuse og underholdningsproduktioner

Accademia er kun startgitteret.

Placeringer

  • Rome

    Via della Rondinella, 2 , 00186, Rome

  • Milan

    Milan, Italien

    Spørgsmål