Keystone logo
Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education & Health Sciences

Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education & Health Sciences

Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education & Health Sciences

Introduktion

Som et videnskabeligt samfund er Adelphi's College of Education and Health Sciences forpligtet til at give uddannelsesmuligheder for professionel vækst ved at skabe autentiske akademiske og feltoplevelser, dyrke respekt for den forskelligartede befolkning, vi tjener, omfavne etisk praksis og forberede vores studerende til at blive reflekterende forandringer. agenter gennem forskning, samarbejde og lederskab.

Vi forbereder undervisere og sundhedspersonale til at være ledere i vores globale samfund gennem studentercentrerede bachelor- og kandidatstudier, oplevelsesmæssige og forskningsmuligheder.

College of Education and Health Sciences er et stærkt engageret læringssamfund, der modellerer tværfagligt samarbejde gennem akademiske programmer, forskningsinitiativer og lokalt engagement. Kandidater er meget efterspurgte fagfolk, der er rede til at betjene forskellige samfund.

Vores værdier danner grundlaget for vores uddannelsesfilosofi. Værdier oversættes til uddannelsesmæssige mål og formål, der driver alt, hvad vi gør, i klasseværelset og videre.

Vi mener, at undervisere og praktikere skal være lærde, der værdsætter og engagerer sig i livslang læring. Vores samfund støtter den uendelige søgen efter viden, tankevækkende refleksion og udviklende praksis.

Vi værdsætter menneskelig værdighed og mangfoldighed i alle former, omfavner vores forskelle og ærer alle stemmer. Vi forstår den kollektive magt, der er forbundet med fuldt inkluderende samfund, hvor hver kan opfylde deres fulde potentiale for at bidrage.

Vi forstår, at vi som undervisere og praktikere iboende er ledere og rollemodeller i alt det, vi gør. Vi arbejder på at opbygge stærke, borgerligt engagerede samfund, der frygtløst stræber efter en mere retfærdig verden.

Placeringer

  • Garden City

    South Avenue,1, 11530, Garden City

    Spørgsmål