Keystone logo
ADG Business School

ADG Business School

ADG Business School

Introduktion

ADG Business School er en skole for fakultetet for forretning og økonomi ved Steinbeis University. Som sådan tilbyder vi jobintegrerede og praksisorienterede kurser med branchefokus samt praksisrelevant forskning. Hvad enten Bachelor eller Master - den ADG Business School kvalificerer dig netop for fremtidens udfordringer og tog dig for ansvarlige ledelsesopgaver.

Som universitet for værdiorienteret økonomi er vi afhængige af megatrends til vores kurser , dvs. emner som transformation, innovation, forandring, digitalisering - og altid med fokus på kooperative værdier og med en forståelse af erhvervssektoren . Dette inkluderer spørgsmål som det overordnede sociale ansvar, bæredygtighed og innovation.

Vores kurser er branchefokuserede, professionelle, integrerede og praktiske - og at forsømme uden den akademiske påstand. Tilstedeværelser skifter med selvlæringsfaser . For at sikre, at vores studerende nødt til at designe en succes på trods af høj stress i jobbet tilstrækkelig fleksibilitet til deres studier. Alle kurser tilbydes er programmer på Steinbeis Universitet og gennemføres i overensstemmelse med ordre fra Steinbeis Universitet.

En fremragende fakultet, statslige anerkendelse og akkreditering samt ry for en af de største private universiteter i Tyskland - Steinbeis University - tale for os.

Placeringer

  • Montabaur

    Schlossweg, 56410, Montabaur

    Spørgsmål