Keystone logo
Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

Introduktion

Accademia Europea di Firenze er en forestilling og liberale kunst skole består af vores bachelor college, graduate, professionel instruktion, lokale ydeevne søsterselskaber, og kulturprogrammer. AEF er rodfæstet i en kombination af akademisk ekspertise, performance erfaring og kulturel fordybelse. Vores personale består af talentfulde instruktører, professorer og administratorer dedikeret til at forberede de studerende til den professionelle verden i en stadig mere globale samfund. Vores skoler er afsat til udøvende og liberale kunst, gennem en bred vifte af kurser.

Academia

AEF prioriterer pædagogiske integritet, individuel vækst, og en sammenhængende og omfattende uddannelsesmæssige og personlige erfaringer. Vi stræber efter at skabe fuld nedsænkning programmer med en struktur, velegnet til at forbedre elevernes erfaringer og vækst inden for deres fagområde. Hos AEF, vi engagerer hver elev i personlige / professionelle relationer for at sikre deres sikkerhed og komfort.

Uanset om det er sproget, kunst, historie, musik, eller enhver anden kursus, er studerende undervises inde i klasseværelset og opfordres til at fremskynde deres fremskridt ved at deltage i AEF endeløse aktiviteter uden for klasseværelset.

Academia

En hjørnesten i vores pædagogiske filosofi er erfaringsbaseret læring og give vores studerende til fuldt ud at fordybe i den florentinske og europæisk kultur. Studerende kommer fra hele verden for at se denne spektakulære byen og AEF personale er forpligtet til at sikre vores studerende gør, samtidig opløftende enkelte studerendes forståelse og beherskelse af det indhold, der er omfattet i klasseværelset.

Academia

Mission Statement

Best International School Firenze

Missionen for Accademia Europea di Firenze er at give fokuserede, dybe og omfattende akademiske programmer, der er forbundet til den lokale kultur. Stærke håbefulde kunstnere, musikere og elever i alle baggrunde til at skabe, lære, udføre, og vokse professionelt i fødestedet for renæssancen.

AEF ressourcer i Firenze strækker sig ud over klasseværelset, så eleverne til at opleve byen i forbindelse med deres særlige undersøgelser. Studerende er skubbet til at lære og opleve historien om deres håndværk og studier, mens stræber efter at innovere og skubbe deres felt yderligere.

Vores mål er at stimulere den intellektuelle nysgerrighed og ambition vores studerende til at maksimere deres potentiale som elever og professionelle.

Vision

AEF blev grundlagt for at fremme og forny kunstneriske fag i en by kendt for sin historie og skiftende innovationer.

At tilbyde udfordrende akademiske programmer, der former nysgerrige sind i stand til:

 • Nærmer akademiske discipliner med den tankegang at dybt forstå principperne fra fortiden, og hvordan de er til stede i dagens sammenhæng.
 • Transforming læring, viden og kulturelle oplevelser i instrumenter, form morgendagens fremtid.
 • At bidrage til den lokale kultur med resultaterne, forskning og kreationer udviklet i løbet af studiet.
 • At give de fremragende faglige og akademiske faciliteter, der kan inspirere den studerendes læring potentiale.
 • At gå ud over klasseværelset læring ved at fremme samspillet studerende med multikulturelle samfund og kreative tilstedeværelse i byen Firenze.

Placeringer

 • Florence

  Via Cavour 37 , 50129 , Florence

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål