Keystone logo
AESE Business School

AESE Business School

AESE Business School

Introduktion

AESE Business School

AESE blev grundlagt i 1980 og var den første School of Business and Management i Portugal. Vi har været dedikeret til uddannelse og forbedring af virksomhedsledere med et humanistisk perspektiv på menneskeheden og samfundet i over fire årtier.

Den transformative indvirkning på vores alumner, spredt over 5 kontinenter, gør AESE til en unik handelsskole: en skole for ledere, der ønsker at nå videregående uddannelse, efterlade deres præg og transformere verden.

Den anerkendelse, vores skole nyder godt af i erhvervslivet, er resultatet af de fire væsentlige principper, der styrer alle AESEs aktiviteter:

> En kultur for videregående uddannelse, der involverer alumnisamfundet, deltagere, lærere, medarbejdere, virksomheder, skoler og institutioner, som skolen er i konstant kontakt med;

> Solid viden, der er dybt forankret i erhvervslivets virkelighed, sammen med et ledelses- og ledelsesperspektiv, der er spækket med en kritisk, stringent og holistisk tilgang til de aktuelle problemstillinger og udfordringer i erhvervslivet og samfundet;

> En vidtrækkende tilstedeværelse i verden, forstærket af mangfoldigheden af skolens samfund, det rige indhold af dens aktiviteter og en tæt nærhed til internationale institutioner såsom IESE Business School;

> Stærke, etiske og humanistiske værdier, kombineret med en vedholdende indsats for at praktisere og dele dem.

AESE Business School - Empowering Leaders

Nogle af de executive programmer, skolen har at tilbyde

EXECUTIVE MBA AESE

At være leder i dag kræver den permanente stræben efter ekspertise på din vej til personlig såvel som professionel opfyldelse. Det kræver den højeste grad af professionalisme, fokus og selvmotivation. Og det kræver ægte generøsitet at dedikere det hele til andres tjeneste, uanset om det er dine teams, din virksomhed eller institution, dit samfund eller verden. Hvis du er en krævende non-konformist, der tror på at forbedre dig selv for at sikre, at du får en reel, bredere og varig indflydelse, så er du en AESE Executive MBA-kandidat.

PADE

Tilbyder en platform for debat om ideer og værdier i et professionelt miljø på højt niveau, med AESE-fakultetets strenghed, en ideel mulighed for at opdatere og drage fordel af viden om metoder, analytiske instrumenter og konceptuelle modeller for virksomhedsledelse, fra seniorledelsens perspektiv. Inkluderer en uges arbejde hos IESE.

Længde: 20 uger, Lissabon - tirsdag eftermiddag og onsdag morgen
Beregnet til iværksættere og ledere med minimum 10 års erfaring i seniorlederstillinger.


PDE

Nøgleelementerne i Business Management-programmet er udviklingen af hver deltagers ledelsesevne til en overordnet forretningsvision, perfektion af lederevner og tilpasning af disse færdigheder til virksomhedens bredere mål og politikker. Inkluderer en uges arbejde hos IESE.

Længde: 24 uger - tirsdag eftermiddag og onsdag morgen i Porto; Onsdag eftermiddag og torsdag morgen i Lissabon. Identisk programindhold i begge byer
Beregnet til ledere, der søger en overordnet forretningsvision med mere end fem års erfaring i personaleledelse.

PGL

Nøgleelementerne i dette program fire unge ledere er udviklingen af en større grad af selverkendelse, større strategisk forståelse af forretning og marked, og forbedring af personlige kapaciteter.

Længde: 22 uger - mandag eftermiddag og tirsdag morgen i Porto; Torsdag eftermiddag og fredag morgen i Lissabon. Identisk programindhold i begge byer
Programmet er designet til kandidater med over fem års dynamisk erhvervserfaring, med stor arbejdsevne og ambition om at løfte nye ansvarsområder. Det vil være personer, der leder teams eller projekter i store virksomheder, funktionelle specialister, der er i stand til at se fremad med perspektiv og viljen til at gå videre til at lede stillinger i mellemstore eller store virksomheder. Dem, der allerede er ledere af små virksomheder, iværksættere, der startede deres egen virksomhed, direktører eller butikschefer.

PADIS

Ved at udvide kendskabet til de forskellige aspekter af Hospitalsinstitutionen, ud fra et perspektiv om optimering og rationalisering af ressourcer, styrker Sundhedssektorens Senior Management Program evnen til at organisere, motivere og lede personalet. Inkluderer en uges arbejde på Clínica Universidade de Navarra.

Længde: 12 uger - tirsdag eftermiddag og onsdag morgen i Lissabon; Mandag eftermiddag og tirsdag morgen i Porto
Beregnet til hospitalsledere i den offentlige, private og sociale sektor; medlemmer af bestyrelsen; direktører for tjenester; Servicechefer eller tilsvarende; læger, der varetager tekniske funktioner og har påtaget sig ledelsesroller.

GOS

Sociale institutioner har hver deres helt specifikke mission, en kendsgerning, der var drivkraften bag oprettelsen af et ledelsesprogram tilpasset denne virkelighed, både i forhold til de gennemgåede temaer og det anvendte studiemateriale.

Den tredje sektor, der er ansvarlig for 4 % af Portugals BNP og involverer 25 % af borgerne i Europa, afhænger i mange tilfælde af koordinering af goodwill. For identiske stillinger er lønningerne i den sociale sektor meget lavere end i den offentlige eller private sektor. GOS – Management of Social Organisations, er resultatet af et partnerskab, som AESE og ENTRAJUDA etablerede for at give lederuddannelse til ledere af sociale institutioner. Deltagerne ser GOS som en mulighed for at reflektere over den effektive udnyttelse af de knappe ressourcer, som institutionerne råder over, at udvikle en strategi, der er mere skræddersyet til deres mål og motivere institutionens personale. GOS, et videreuddannelsesprogram designet til ledere af socialøkonomiske institutioner (sociale solidaritetsinstitutioner, ngo'er, velgørende organisationer og andre non-profit organisationer), blev oprettet for at hjælpe med styring og optimering af disse knappe ressourcer.

Længde: 10 uger, i Lissabon, mandag eftermiddag.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Lisbon

  AESE Escola de Direccao e Negocios Calçada Palma de Baixo, 12, 1600-177 , Lisbon

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål